Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За отровите;)

Featured Replies

Я кажете, коя е тази отрова, която изпита от човек или животно, се разгражда в организма и след това все едно не е била...??? Естествено съществото умира от нея, но тя не може да бъде открита от никой. :whist:

Отровата на ЛЮБОВТА има и още една ЗАВИСТ...

Никой не разбира от какво защо и как. cool.gif

Харесва ми начина ти на мислене biggrin.gif

За съжаление ще те разочаровам - няма отрови, които, приети орално, да предизвикват смърт и да не могат да бъдат открити. Причината е, че много от биологично активните вещества се разграждат от киселините в стомаха преди да бъдат резорбирани в червата или изобщо не се резорбират. А по-голямо количество, което би осигурило летална концентрация в кръвта неизбежно ще присъства и в стомашното съдържимо на трупа, при това в концентрация, много по-висока от кръвната. Т.е. при аутопсията лесно ще бъде установено, ако някой си направи труда да провежда подробни изследвания. Да не говорим и че по-голямата част от токсичните вещества предизвикват повръщане и няма никаква гаранция, че жертвата няма да се спаси.

Има медикаменти, които приложени венозно причиняват смърт и не могат да бъдат открити, защото представляват естествени продукти от дейността на организма или се разпадат до такива в рамките на минути. Но в този случай остава следа от убождане, а и евентуалната жертва едва ли би се оставила доброволно да я дупчат :whist: Алтернатива е инхалационно прилагане под формата на спрей, но и от него се отлагат доказуеми следи по дрехите.

Ако толкова държиш да ползваш отрова, помисли по следните направления:

- кое вещество би причинило смърт със симптоми, които да напомнят рисково за конкретния индивид заболяване (сърдечна недостатъчност, инфаркт, инсулт, рак);

- кое вещество без да убива би предизвикало симптоми на рисково за жертвата заболяване, за лечението на което се използват силно действащи лекарства, чиято доза после може да бъде "сгрешена". Или би довело до хоспитализиране и венозни вливания, предоставящи лесен начин за прилагане на други медикаменти;

- кое вещество би увеличило типични за жертвата рискови фактори (седативи или халюциногени при шофиране; психостимуланти, причиняващи еуфория при рискови професии; хипотоници в зимни условия).

• Автор

Благодаря ти много за подробния отговор, V12. Съвсем не държа да е отрова :whist: Кажи за това с венозното вкарване, кое е това вещество или лекарство, което се вкарва във вената и се изпарява за минути? Нека остава убодено:rolleyes:

Искам да те попитам защо ти е необходима тази информация, да не си решил да тровиш някого?

Преди няколко години имаше афера в Полша за едни "лекари" - в действителност убийци, които ако не си платиш те умъртвяват най - културно с инжекция. Екипи от бърза помощ. Играят комбина с гробарите.

Медикамента ще ти кажа като отговориш на въпроса на Tragedy.

Може да потърсиш и за изпълняваните по същия начин присъди в САЩ. Също и "евтаназия"

За човек или животно става дума?

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Не знам,но мисля,че в момента си играете с ОГЪНЯ!!!!!!!!!!!!

Още повече за хора,които разбират дефинирането на „дееспособност”,въпреки,че тя е приоритет на Гражданското а не на Наказателното.....и дефинира права/сключване на брак,право за управление на МПС,разпознаване на деца.......и т.н.

Редактирано от CRUSADER (преглед на промените)

Не знам,но мисля,че в момента си играете с ОГЪНЯ!!!!!!!!!!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Незнам на кой му дойде в главата да измисли тази тема ....

То май наистина е решил човека да трови някого !!!

Май започва да става опасно вече на тоя форум ...

Ще бягам по-надалече ....

Програма за контролиране на друго РС

Ще си търся май друго обежище вече !!!

Редактирано от emil71 (преглед на промените)

Съобразявам се с мнението на останалите от форума, така че няма да ти посоча конкретни вещества. А и знам ли те що за човек си - може да използваш тази информация, за да убиваш котки...

Все пак, ето един жокер - периферни невромедиатори и медикаменти, които бързо се метаболизират до такива :rolleyes:

Aбе вие нормални ли сте? Тук ли му е мястото?!?

Съобразявам се с мнението на останалите от форума, така че няма да ти посоча конкретни вещества. А и знам ли те що за човек си - може да използваш тази информация, за да убиваш котки...

Все пак, ето един жокер - периферни невромедиатори и медикаменти, които бързо се метаболизират до такива :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Това последното,бе глупаво,ама много.

Много добре знаеш,до кого бе намека ми преди малко .Имаш интелект,но не знаеш на къде да го насочиш.А и ПРАВОТО не е само четене , практика,най-вече.

• Автор
Все пак, ето един жокер - периферни невромедиатори и медикаменти, които бързо се метаболизират до такива :whist:

<{POST_SNAPBACK}>

Лелеее, то един жокер... нищо не се сетих, ама карай. Явно изплаших народа тука с моите отрови cool.gif Спокойно бе! Няма вас да тровя:rolleyes: И въобще, никой няма да тровя:yanim: трябваше ми такава информация просто. Ама защо, ама за какво - моя си работа... Може пък да ставам вещица :eek

• Автор
Искам да те попитам защо ти е необходима тази информация, да не си решил да тровиш някого?

<{POST_SNAPBACK}>

Що пък не? :rolleyes:

Що пък не? :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Г-н/жа/.Вещогер/откога тръгнахте със спринцовки/

Ако поне за малко разбираш ,какво ти се говори........просто би изчезнал от тук,като сълза в дъжда.

Откъде се пръкнахте такива?

• Автор

Г-н/жа/.Вещогер/откога тръгнахте със спринцовки/

Ако поне за малко разбираш ,какво ти се говори........просто би изчезнал от тук,като сълза в дъжда.

Откъде се пръкнахте такива?

<{POST_SNAPBACK}>

Гониш ме от форума ли? Колко смешно...

Това последното,бе глупаво,ама много.

Много добре знаеш,до кого бе намека ми преди малко .Имаш интелект,но не знаеш на къде да го насочиш.А и  ПРАВОТО не е само четене , практика,най-вече.

E, ти никакво чувство за хумор ли нямаш ? Какво се паникьоса от един въпрос ? Гледай по-весело на живота :rolleyes:

От правова гледна точка съм неуязвим. Това, което в момента правя се нарича "отговор на теоретичен въпрос". Не нося отговорност, давайки информация на г-ца вещицата :yanim: нито като съучастник, нито като подбудител, докато тя не изрази ясно и недвусмислено намерение да използва получените знания за да извърши закононарушение. Още повече, че тази информация е общодостъпна и не се явява поверителна по никой закон или постановление. От правова гледна точка мога да бъда подведен под отговорност точно колкото един продавач на железария, от когото ти си купуваш брадва и после с нея убиваш жена си :whist:

И се дръж възпитано с дамата. На мене, кой знае защо, тя ми стана симпатична още с първия си пост cool.gif

Редактирано от V12 (преглед на промените)

Абе вие сте луди всичките!

Изплашиха се вече...

<{POST_SNAPBACK}>

Така е, признавам си, че документа ми е жълт... но ти внимавай да не ти отнемат всички документи, че лошо ти се пише, ако отидеш там където не огрявам. angry.gif

А ето ти и лекарството...22.gif

Абе вие сте луди всичките!

Изплашиха се вече...

Е, успя да постреснеш някои хора :whist:

Виждал съм приятели, умрели от натравяне и предозиране с дрога. Виждал съм и умиращ. Усещането, че тази машинка, наречена човешко тяло, ей сега ще спре да работи и ти не можеш да направиш нищо в момента, за да го предотвратиш, никак не е приятно. Трябва доста да си претръпнал, за да гледаш на въпроси като твоя с необходимата доза черен хумор :rolleyes:

• Автор

SOLAR, зарад такива като тебе са измислили това - Прос кат матрос biggrin.gifsad.gifsad.gif

SOLAR, зарад такива като тебе са измислили това - Прос кат матрос biggrin.gif  sad.gif  sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

А на теб ти трябват,силни медикаменти , 24 часово наблюдение от специалист и понякога да ти фризират прическата с ТОК.

Следните услуги можеш да намериш/напълно безплатно/:с.Карлуково,окр.Ловешки,ЗАВЕДЕНИЕТО над старата ЖП- Гара

:yanim:

Опитай и на 4ти,но се съмнявам.

А на теб ти трябват,силни медикаменти , 24 часово наблюдение от специалист и понякога да ти фризират прическата с ТОК.

Следните услуги можеш да намериш/напълно безплатно/:с.Карлуково,окр.Ловешки,ЗАВЕДЕНИЕТО над старата ЖП- Гара

:yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Дайте да немерим по-добре едно отрова за вируси ...

Бе те отровите по-принцип се използват и в медецината ...

• Автор

:hush:

<{POST_SNAPBACK}>

И що пък реши, че съм за Карлуково biggrin.gifbiggrin.gif??? Ходи ти там. На мен и тук ми е добре, където съм сега :yanim:. Еееххх, реших да се обадя в този форум, то ми налетяха като стършели.

Хайде да си говорим тогава за пойните птички, а?:):):)

И що пък реши, че съм за Карлуково biggrin.gifbiggrin.gif??? Ходи ти там. На мен и тук ми е добре, където съм сега :yanim:. Еееххх, реших да се обадя в този форум, то ми налетяха като стършели.

Хайде да си говорим тогава за пойните птички, а?:):):)

<{POST_SNAPBACK}>

То наистина какво лошо има да се говори за отрови ..

Има обезболяващи , при които за направата им се извличат вещества от отрови.

Даже на някой места съм чел , че и някой отрови са полезни .

Какво се стряскате толкова !!!

• Автор
То наистина какво лошо има да се говори за отрови ..

Има обезболяващи , при които за направата им се извличат вещества от отрови.

Даже на някой места съм чел , че и някой отрови са полезни .

<{POST_SNAPBACK}>

Те не разбраха, милите, че никой нямам намерение да тровя cool.gif /а и да имах, тях пък какво ги касае това, но както и да е - нямам/. Просто съм любознателна:yanim:и се мъча да нищя Шерлок Холмовски въпроси - е това е, повече отчети като се оженим. Ама няма нищо да се научи оттук, а и верно е опасно за някой изтърван карлуковец... може да почерпи опит и после - аз виновна, нали така? Тъй че, темата се изчерпа до тук. А така!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.