Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вердер - Левски

Изходът от мача ще е? 23 гласували потребители

1. 1. Изходът от мача ще е?

• победа за Вердер
      63%
      14
    • равенство
      9%
      2
    • победа за Левски
      27%
      6
    • ъъъ... за какво играят?!
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Случилото се е съвсем нормално.

Успех в следващите мачове. icon_evil2.gif

• Автор

Още сме малки за големия футбол...

Не сме толкова малки- просто ниско самочувствие, примирение и слаба физ. подготовка.

Иначе играхте като равен с равен ли ??

стига бе човече

Тва ко трябва да означава? При положение, че си готов да биеш отбой след първия гол, след като си започнал мача супер паникьосано, не може да се говори за равенство във силите. Така че изобщо не съм имал предвид това. Но ако притежавахме нужната физ подготовка и самочувствие, хиксът нямаше да е особено трудна задача. Все пак се видя, че немците не показаха нищо особено.

Уфф човече, не знам дали е зашото съм пристрастен, но това което се случва в момента ми изглежда като поговорката за жабата и коня .... нали я знаеш :clap:

Споко бе хора.... би трябвало това което се случва в момента с Левски да не е Фатално! Все още се трупа опит в такива турнири, така че най-хубавото предстои според мен! Важното е че отидоха и опитаха както те си знаят! Трябва да ги подкрепяме независимо от резултата и безрезервно! Българи Юнаци, Само Левски и точка по въпроса и точка при следващото домакинство!

Нашенците като че ли се изчерпаха с миналогодишните си изяви. Вярно е, че там противниците бяха твърде далеч от сегашните, ама и сините играят някак обезверени. Докато не ни набутат първия гол, що годе се държат прилично, но после не вярват, че могат да внесат обрат. Много неща им липсват, особено що се отнася до неумението да се използват малкото положения, които се създават, понякога и случайно. Е, ясно е, че не може с три атаки да се вкарат три гола (има изключения, разбира се), но защо да не се вкара поне едно?

При всички положения участието в ШЛ е от полза, поне ще видят кое и как се прави. А и парите са много, важно е как ще се използват. Не мисля, че най-важното сега е възстановяването на стадион Раковски, по-разумно е да се купят 2-3 нови попълнения, че особено в защита сме много назад с материала.

Аз гледах само първото полувреме, и мога да кажа, че ми хареса играта на "Левски", до нелепият гол, който получиха! Много добре стояха на терена, особено в защита, почти не дадоха голови възможности на нападателите на "Вердер", дори направиха няколко много сполучливи контраатаки и само късмета убягваше на сините да поведат! Какво ли щеше да стане, ако "Левски" бе повел, дали щеше да загуби мача?! Но този карък, който преследва българските отбори, продължава да върви редом с тях! sad.gif

Малко късмет ни липсва, много малко ни липсва още в игрови аспект да бъдем равни на силните!

"Левски" играе със самочувствие и хъс, ако в този клуб продължава да се работи правилно и постоянно, успехите няма да закъснеят! Дори и сините да не спечелят и точка в най-комерсиалния турнир, трябва да се радваме, че имаме български представител там!!! :hush:

Ред е на ЦСКА! ;)

Привърженичка съм на "Локомотив" ПД! :grimace:

• Автор

То всичко хубаво... ама само с красива игра и 'седене хубаво на терена' нищо не става. Хората играят и вкарват. Накрая значение има резултата, а не това как си играел. Спомням си преди някой футболист беше споделил в интервю "и половин гол да вкараме, пак ще бием".

То всичко хубаво... ама само с красива игра и 'седене хубаво на терена' нищо не става. Хората играят и вкарват. Накрая значение има резултата, а не това как си играел. Спомням си преди някой футболист беше споделил в интервю "и половин гол да вкараме, пак ще бием".

Принципно си прав, но нека да не бъдем максималисти, не и на този етап!

Нищо не става с магическа пръчка, нужно е време и търпение!

Аз подкрепям всички български отбори, които играят в европейските турнири и се радвам на успехите им! :grimace:

Играли добре? Имали възможности? Нямали късмет?

Стига бе, верно ли?

Кой заблуждавате?

Е, да. Имахте 1-2 добри изяви, но в защитен план. А играта трябва да се гради, а не да се стремите да рушите! Двамата пенсионери в отбора издъхнаха още в 60 мин. Или пари за селекция ще се дават, или ще се срамят в турнира. Ама били влезли вгрупите! И какво като са влезли? Голяма работа. Да ги унижават като гости и домакини сега, че да им дойде акъла.

Всичко е свързано с пари в големия футбол.

Какво щяло да стане, ако Левски поведе? И как точно щеше да стане това не разбрах? С анемичния удар на Йовов ли? Ами за това той струва 100 000, а не 10 000 000.

Ето, ФК Копенхаген поне точка взеха.

Успех в следващите мачове.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.