Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да подкрепим Стоичков

Featured Replies

Тъкмо гласувах.

Вече водим но е много оспорвано и ни трябват още гласове.

Number of votes: 409149

1. Gabriel Batistuta

0%

2. Gheorghe Hagi

47%

3. Paolo Maldini

1%

4. Romario

0%

5. Peter Schmeichel

1%

6. Hristo Stoichkov

50%

7. Other

0%

• Отговори 58
  • Прегледи 6,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И аз гласувах. :) Сега пак от моя си компютър вкъщи. :clap

Не бързайте да се радвате обаче, :nono ( сещам се за предишни гласувания - май и в ftv.com имаше проблеми ) защото от прекалено много мотивация от страна на някои способни наши момчета може да декласират Камата. sad.gif

В момента са 50% за Ицо. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от vladii (преглед на промените)

Остават само два дни хаиде гласуваите Ето го и моя глас.

1. Gabriel Batistuta

0%

2. Gheorghe Hagi

47%

3. Paolo Maldini

1%

4. Romario

0%

5. Peter Schmeichel

1%

6. Hristo Stoichkov

50%

7. Other

0%

ей сега се прибирах в нас и щетегля една майна на администратора на DIR.BG да свали тази псевдо анкета и да не заблуждават хората

я момчета ми дайте адреса на администратора на този анти Български сайт наречен DIR.BG

има нещо гнило от половин час си стои на този резултат

409149

да ме прощават от Евроспорт

преди малко даже убедих една рускиня от Москва да гласува за Христо Стоичков

моите уважения но май друг е проблема аз несъм специалист

Steganos Internet Anonym Pro v7.1.4 си работи проверих го на www.leader.ru но като отида в Евроспорта и няма ефект

ОТКАЗВАМ ДА ГЛАСУВАМ ЗА СТОИЧКОВ !!!

Днес в който и форум да вляза, все призиви да гласувам за него. Е, писна ми ! Че и двама от познатите ми в ICQ си заслужиха включвне в ignore листа, пращайки ми такива съобщения. От утре всеки път като видя такова съобщение където не му е нястото, ще ходя да пускам по един глас за оня другия, румънец ли е, какъв е не го зная там...

Тъкмо гласувах.

Вече водим но е много оспорвано и ни трябват още гласове.

Number of votes: 409149

1. Gabriel Batistuta

0% 

2. Gheorghe Hagi

47% 

3. Paolo Maldini

1% 

4. Romario

0% 

5. Peter Schmeichel

1% 

6. Hristo Stoichkov

50% 

7. Other

0%

<{POST_SNAPBACK}>

15 часа по-късно вота е същия.

ЗАЩО ?

изявлението на V12 ме навява на мисълта че май тази анкета показа и нещо друго

някои мои познати от интернет знаетели какво ми заяваиха когато ги помолих да подкрепят един БЪЛГАРИН

защо да го подкрепя какво ще спечеля, каква изгода имам аз за себеси ако гласувам

за сетен път се убеждавам че Андрешко нее умрял и май скоро няма да умре

защо все търсим личния келепирец

защо Българина няма да си мръдне и пръста за друг Българин ако това лично него облагодетелсва

също се чудя как чрез гласуване по интернет Ибряма можа да спечели наградата на BBC а сега какво става незнам

може би някои от вас щеси кажат той е цскар и аз мразя всички цскари

вижте тук нее въпроса дали Стоичков е от накой отбор преди всичко всички сме от отбора БЪЛГАРИЯ

в заключение ще отбележа че отказ да гласува дойде от един човек за който аз лично агитирах и подканях когато сестра и и племеника и играеха в една игра на Мсат

в заключение само ще добавя нека си спомним 1994 е малко май е много далече в историята но ако има все още паметливи нека си спомнят какво беше станало в цялата страна аз съм на 33 и едвали някога ще доживея да видя такова обидинение на цялата нация

Един процент се губи, да не го пазят в резерв? Може да е решаващ. Вчера гласувах, днес пробвах пак, не ми отказа. Или анкетата е прекратена, или има нещо друго не в ред.

Според мен са замразили анкетата или са направили нещо друго, защото гласовете си стоят 409149 и това е. Ицо е с 50% и наистина се губи 1%, явно за спешни случаи.

Гледам че Dir.bg са преместили анкетата си долу вдясно и са сложили линк и към анкетата на Евроспорт, но според мен БГ анкетата е абсолютно безсмислена, защото помислете си какъв ще е процента. Да бяха сложили само български играчи поне.

ОТКАЗВАМ ДА ГЛАСУВАМ ЗА СТОИЧКОВ !!!

Днес в който и форум да вляза, все призиви да гласувам за него. Е, писна ми ! Че и двама от познатите ми в ICQ си заслужиха включвне в ignore листа, пращайки ми такива съобщения. От утре всеки път като видя такова съобщение където не му е нястото, ще ходя да пускам по един глас за оня другия, румънец ли е, какъв е не го зная там...

<{POST_SNAPBACK}>

А ти да не би да си арменец или евреин защо ли да не те сложат модовете и теб в

"ignore листа" и да си трайкаш като не искаш да гласуваш недей никой не те кара на сила а колкото до това че навсякаде виждаш такова покани ами не им обръщай внимание :)

PEACE !!! ;)

На сайта на Eurosport вече няма анкета. А сме едва 17.03. Или са я затворили преждевременно поради неизгодни за западноевропейците резултати или просто ще бастисат нашия човек и Хаджи и ще продължат без тях.

А уе тия хора к'во искат.Много ясно че Ицо е N1.И сега като дойде 26 ще им го докаже.Ще им докаже не само че е най-добрия футболист,ами че е и един много добър треньор.

А ти да не би да си арменец или евреин защо ли да не те сложат модовете и теб в "ignore листа" и да си трайкаш като не искаш да гласуваш недей никой не те кара на сила а колкото до това че навсякаде виждаш такова покани ами не им обръщай внимание  :)

PEACE !!! ;)

Определено не съм евреин biggrin.gif Чист българин съм си. Но подобни постове ме карат да изпитвам леко притеснение от националната си принадлежност...

За мене спортът е удоволствие. Играе се не за победа, а заради самото удоволствие от играта. Ако обичах точно футбол, щях да ходя да ритам в свободното си време. Имам такива приятели и ги разбирам. А да седиш, да се наливаш с бира, да чоплиш семки и да ревеш разгорещено за любимия отбор ми изглежда също толкова жалко занимание, като да мастурбираш ентусиазирано, гледайки как съседите правят секс.

За мене повод да се гордея, че съм българин е примерно фактът, че имаме млади талантливи писателки като Надя Захариева. Но да намира един човек източник на национална гордост във факта, че някой от същата националност ритал особено добре 30-сантиметрова кожена топка... и това в началото на 21-ви век... и при това въпросният човек да използва устройство като компютъра, за да споделя и натрапва емоционалните си изблици примерно във форуми, обсъждащи споразумението с МВФ или построяването на нова АЕЦ... Е, как да не се чувствам неудобно, че имам не малък брой подобни сънародници ?

Редактирано от V12 (преглед на промените)

За мене спортът е удоволствие. Играе се не за победа, а заради самото удоволствие от играта. Ако обичах точно футбол, щях да ходя да ритам в свободното си време. Имам такива приятели и ги разбирам. А да седиш, да се наливаш с бира, да чоплиш семки и да ревеш разгорещено за любимия отбор ми изглежда също толкова жалко занимание, като да мастурбираш ентусиазирано, гледайки как съседите правят секс.

<{POST_SNAPBACK}>

Ех, вече и философ си имаме и то дървен ти изкара милионите футболни запалянковци малоумници и жалки същества

Е с този пост изкаш да ни кажеш че не се интересуваш от спорт но това не означава че който гледа футбол е жалък :) :nono и ти ли си Човекът който може да определи кой какъв е само по това дали гледа футбол или чете книги и слуша оперна музика :)

Ами такива сме си българите. Я келепирец да има, я да надникнем в канчето на другия. Но когато трябва да сме единни - малееее, какво е това единство бре. Те за това циганите ще ни изхвърлят от нашата си държава, за да си направят Цигарландия.

Определено не съм евреин biggrin.gif Чист българин съм си. Но подобни постове ме карат да изпитвам леко притеснение от националната си принадлежност...

След като прочетох това само мога да сложа един линк към Славянобългарска история

http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=15&WorkID=92&Level=1

О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин

отиди моляти се и отдели малко време, вземи малко прочети и се ограмоти

тук ще спра защото ще взема да се отплесна и може да вметна някоя обида а не би трябвало

Аре уе хора!!! кво стаа нещо даже вече незнам каде мога да гласувам за нашия човек уе!!! кажете ми плс плс плс !!!! аз един път гласувах и то се си стои на 50% за Ицето и за оня-47%!!!! е в крайна сметка тряа да спечелим нали??? се пак сме един народ или не ,а ??? кво ви стаа уе хора???? българи българи българи обединете сеееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P :clap :clap :clap :);):)

Аре уе хора!!! кво стаа нещо даже вече незнам каде мога да гласувам за нашия човек уе!!! кажете ми плс плс плс !!!! аз един път гласувах и то се си стои на 50% за Ицето и за оня-47%!!!! е в крайна сметка тряа да спечелим нали??? се пак сме един народ или не ,а ??? кво ви стаа уе хора????  българи българи българи обединете сеееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P  :P  :P  :clap  :clap  :clap  :)  ;)  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Анкетата на Евроспорт е прекратена , без да дават обяснения на въпросите - защо е свалена от сайта ! На нейно място се мъдри анкета по колоездене !

...ти изкара милионите футболни запалянковци малоумници и жалки същества

Е с този пост изкаш да ни кажеш че не се интересуваш от спорт но това не означава че който гледа футбол е жалък

Зависи какво разбираш под "запалянко". Ако някой играе футбол и гледа мачове, за да научи нещо ново или просто заради естетическата наслада от играта - ОК, за него нищо не казвам. Но индивиди, за които победата на националния отбор в една ИГРА С КОЖЕНА ТОПКА е повод за патриотична гордост или ксенофобия - е, кажи ми ти как би трябвало да бъдат характеризирани ? :wub:

Представи си как би изглеждал един шахматен турнир примерно, ако участниците и зрителите в него бяха на нивото на средния футболен запалянко. След победния си ход Карпов скача, раздира сакото и ризата си и гол до кръста пада на колене, вдига ръце нагоре и започва да реве нечленоразделно. Треньорът му се хвърля върху него, а публиката ентусиазирано скандира "руснаци-юнаци" и мята бирени бутилки и пиратки по шахматната дъска biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Сещам се за един много показателен виц за Стоичков:

Христо Стоичков се събуди в чудесно настроение. Излезе пред планинската хижа, в която беше отседнал от няколко дни и извика:

- О, каква прекрасна утрин !

- ... майката, майката, майката... - отговори ехото по навик.

Е, какво да правя, като не ми идва някак си от вътре да се гордея с това, че въпросната личност е идеал за много мои сънародници ?

Редактирано от V12 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.