Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да подкрепим Стоичков

Featured Replies

Беше подновена анкетата на Евроспорт ! Анкетата е изнесена в секция "Футбол" ! Давам линка ! Стоичков води убедително :wub:)

http://www.eurosport.com/home/pages/v4/l0/...sto694819.shtml

• Отговори 58
  • Прегледи 6,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Дааа! Пак гласувах. Не знам дали го е отчело де.

Стоичков води с 58% на 40% за Хаджи.

Имам идея къде се губи оня един процент:

Просто Другите играчи от анкетата си го делят ( тези дето ги дава с нула), пък тъпия скрипт на сайта явно е направен да закръгля резултата.

Да продължим, резултата е:

Player of the 1990s?

Number of votes: 899338

1. Gabriel Batistuta 0%

2. Gheorghe Hagi 40%

3. Paolo Maldini 0%

4. Romario 0%

5. Peter Schmeichel 1%

6. Hristo Stoichkov 58%

7. Other 0%

Да натиснем мамалигите.

АТАКА!!!duel.gif

• 1 месец по-късно...

засега водим но нека се мобилизираме

и нека този път да несе правим на най-големите цигани / извинявам се израза е такъв/ както при гласуването на Евро спорт

и да се пазарим колко трябва да платим на някого зада кликне предния път бяха три пъти, а сега са два пъти с мишката.

НЕКА БЪДЕМ БЪЛГАРИ

• Автор

Предишната анкета беше за най-добър футболист на 90-те! Мисля, че Стоичков наистина си заслужи този приз /едно е да си от България и по онова време да станеш световно известен, друго е да си се родил бразилец или аржентинец/.

Сега обаче анкетата е за футболист на всички времена и този рязък превес на Христо Стоичков над Пеле /второ място в анкетата/ говори по-скоро в отрицателна светлина за нашия национален шовинизъм. Стига бе хора, верно е че искаме Ицо винаги да е номер 1, ама все пак видяхте ли че в анкетата присъстват Пеле, Сър Боби Чарлтън, Гари Линекер? Мислите ли, че на самия Стоичков ще му е много приятно да го изкарваме пред целия свят по-велик от тях?

Я си сложете ръка на сърцето и кажете, че гласувате за Стоичков от чисто обективни, а не национални причини ?

Прав си Цецо, но има и нещо друго - аз лично например не мога да сравня играта на Христо Стоичков на първо време, защото не съм ги виждал да играят в една епоха и на второ време защото няма единен критерий за сравнение (както например при овчарския скок). Така че ако гласувам, то ще бъде напълно субективно, затова ще се въздържа.

Признавам си, че предния път бях субективен и гласувах за Ицо, защото съм българин и той е българин.

Но другата страна е, че ако анкетата трябваше да бъде обективна, тогава щеше да е ограничена само до специалистите по футбол, така че за мен по-скоро е националистическа анкета (или анкета за активността на нациите :yanim: )

• 1 месец по-късно...

Приятели ако питате мене по-добре да гласуваме, не зависимо за кои.

Нека всеки гласува за този които смята, че за него е футболист на всички времена. Аз лично ще гласувам за нашето момче, защото тои ме е радвал наи много от другите, показал е на света че е един великолепен талант и е прославил по един или друг начин страната ни. Малко радост ли ни донесе този чичка, а? Какъвто и човек да е бил като футболист ни радваше всички и с това аз го смятам за номер 1 в тази класация.

Who is the best footballer ever ?

(Total Votes: 85606)

Ferenc Puskas: 56936 votes ( 66.5 % )

Hristo Stoichkov: 12538 votes ( 14.6 % )

Michael Ballack: 2952 votes ( 3.4 % )

Pele: 2502 votes ( 2.9 % )

Davor Suker: 1001 votes ( 1.2 % )

Ronaldo: 743 votes ( 0.9 % )

това са първите 6 до момента...

http://bestfootballer.com/

Които смята като мен да Клика там

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.