Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Феновете ще избират Футболист №1 на България

Featured Replies

Феновете на футбола ще определят Футболист №1 на България за 2006 година, давайки своите предпочитания чрез гласуване с SMS, обяви президентът на БФС Борислав Михайлов. Както е известно досега победителят в традиционната анкета бе определян от журналистите. Михайлов добави, че в момента се уточняват техническите детайли около начина, по който ще става гласуването, като то трябва да стартира по предварителни планове от 1 ноември.

Анкетата вече има нов организатор, който притежава правата върху нея за следващите пет години. Партньори са БФС и Българска национална телевизия. Обмисля се, победителят в допитването да бъде награден с нов автомобил.

Източник: ТопСпорт

Известно е,че феновете на ПФК"Левски"/София/,са най-многобройни,и не виждам,как,примерно,футболист на ЦСКА,ще стане №1 !

Ще бъде смешна анкета ! Като тази през 2000 година за Българин на 20 век,в която спечели,действащ политик/тогава Президент/,пред наистина Велики Българи ! angry.gif

Известно е,че феновете на ПФК"Левски"/София/,са най-многобройни,и не виждам,как,примерно,футболист на ЦСКА,ще стане №1 !

Ще бъде смешна анкета ! Като тази през 2000 година за Българин на 20 век,в която спечели,действащ политик/тогава Президент/,пред наистина Велики Българи ! angry.gif

Не се знае.Това зависи от цяла България,а не само от феновете на ПФК"Левски".Може да са много добри,но има много любимци и на другите български отбори.Ще бъде интересно да видим кой ще изберат :yanim:

Ама реално погледнато така би трябвало да бъде най - обективно ! Обаче dimd има право , могат и да бъдат много лесно определени гласовете в полза на играч от определен отбор като при всички положения феновете на дадения отбор ще си подкрепят него ... :)

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Ами, ще гласуваме,аз дори вече съм направила своя избор - Мартин Петров! :)

Ами, ще гласуваме,аз дори вече съм направила своя избор - Мартин Петров! :)

Аз пък ще гласувам за Стилян !!! :speak: Много ми харесва като футболист !

... давайки своите предпочитания чрез гласуване с SMS...

А бе докога с тия SMS-игри? Познайте какво ще стане: общият брой на гласовете ще надхвърли населението на страната, а може и на част от съседните - нали наградата е автомобил (надявам се, че няма да се повтори скандалът с лизинговите коли на гребците ни). Комшиите ще се юрнат да гласуват, също както при джакпота на тотото.

Маани, бегай...

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Думичката СМС значи само едно и то е - абе чакай да оскубем още малко простия народ и да напълним гушите.

Ще гласувам само,ако е безплатен СМС-ът. Не съм за 50стинки, нито за 5 кинта даже, само че извинявай ама като целта е "да се избере футболист номер 1 на България'' може да ми се обадят на гсм-а и да ме питат!

Да,напълно си прав!Трябва да спрът тези неща вече.Това,че човек има GSM незначи,че е богат.Сега всички предавания стават чрез гласуване на СМС-си.Кога ли ще се спрът тези глупости??? angry.gif (Един бог знае)

Да,напълно си прав!Трябва да спрът тези неща вече.Това,че човек има GSM незначи,че е богат.Сега всички предавания стават чрез гласуване на СМС-си.Кога ли ще се спрът тези глупости??? angry.gif (Един бог знае)

Когато вече няма пари в тая работа, тогава ще я спрат! А ти знаеш ли че наистина милиони печелят от тези игри! Те са навсякъде!

Я да си се определя футболист на годината от журналистите както трябва да е! И стига с тия глупости!

Незнам за футболист, обаче треньор на годината обезателно трябва да бъде СТАНИМИР СТОИЛОВ!

Незнам за футболист, обаче треньор на годината обезателно трябва да бъде СТАНИМИР СТОИЛОВ!

Дааа, определено си прав ! Не защото съм Левскар съм на това мнение , а прост ... " не можеш да кажеш на черното бяло " , нали ! :help:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.