Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направя Пощенски сървър?

Featured Replies

Как да си направя Пощенски сървър? При условие че сървърът си е моят настолен компютър.

Ако може да е нещо готово като форумите :sobbing:

Благодара предварително.

• Автор

Добре сега го инсталирах как да влезна в пощата през праузара? И как се активира. Малко инфо няма да е зле. :sobbing:

А и като го инсталирах го дадох на localhost.

Редактирано от metalax (преглед на промените)

Не съм работил с програмата, но видях че производителите й са обърнали сериозно внимание на документацията. Прегледай http://mailenable.com/references.asp и би трябвало да се оправиш.

• Автор
sad.gif не можа да ми помогне, англиискиат ми не е мн добър за жалост. Нямали някой който да ми обясни тука на БГ как да го подкарам или да ми предложи нещо съвсем друго за Мейл сървър?

Неразбирам какво точно искаш да направиш, сайт като abv.bg или просто искаш да си конфигурираш мейла да ти ходят съобщенията направо на компа?

Искам да направя сайт като abv.bg макара не така професионален.

Ами явно не си много навътре, затова ще ти кажа някой неща. За да направиш конкуренция на абв.бг, то иначе няма смисъл въобще да правиш нещо, трябва да си имаш сървър (отделен компютър) колокейтнат някъде, и на него някакъв линукс или вин, и самата система. Тея неща струват пари, и то не малко пари.

Все пак, ето тук може да намериш: http://hotscripts.com/search/12554034.html

• Автор

Аз нямам за цел да конкорирам на abv.bg а да създам пощенски сървър на близки и познати. Който да го ползват. :nono:

Барабар с това няма да е зле да си вземеш някоя друга книжка за линукс и как да си конфигурираш пощенски сървър.Има ги на български и няма да имаш особени проблеми цените варират от 12 до 25-30 лв... няма да се изръсиш много = все пак целта оправдава средствата, а от конкуренция на абв може да се избят много повече от 25 лв :wors:

Не виждам смисъл, от собствен сървър за малък мейл сайт, така че ползвай споделен хостинг, тук може да си намериш http://www.fhhost.com . Успех!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.