Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Настъпи ли краят на очакването?

Featured Replies

Само Левски, ОЛЕ!

• Отговори 75
  • Прегледи 5,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Дразниш.

Направи си тема против Левски поне да знам да не чета angry.gif

Не е тук мястото за злорадстваш.

Редактирано от bo6ko (преглед на промените)

• Автор
кошмар.

добра игра,пасове,положения,и накрая една левашка грешка прати всичко по дяволите.

при втория гол цялата защита просто заспа.

оше не сме за ШЛ

това е реалността

sad.gifsad.gifsad.gif

Абе , защо да не сме за ШЛ ... не е така ! В една група сме с 3-те най - силни отбора в момента можеби... колко по големи отбори са падали с такава разлика от Барселона , Челси и Вердер , самокато чуеш имената на отборите ти тава ясно . Левски играе страхотно в тази умопомрачителна група ... :P Не приятна е загубата вчера , по точно много болезнена заради автогола на Михайлов - след този гол вече нещата си потръгнаха в полза на Вердер sad.gif

Дразниш.

Направи си тема против Левски поне да знам да не чета angry.gif

Не е тук мястото за злорадстваш.

Научете се да губите, ще ви се налага и за вбъдеще и се научете да държите на психическите атаки. Така е в професионалния футбол. :P

Пиша където и когато си искам, каквото си искам, стига да не е в разрез с правилата.

никито ОТНОВО ПРОВАЛИ ЛЕВСКИ!ЕДИН НЕКАДЪРНИК С ВРЪЗКИ-николайчо татковото синче,СРАМ И ПОЗОР ЗА ОТБОРА!

ники,МАХАЙ СЕ ОТ ЛЕВСКИ!

`ми Левски, кво да ги правиш... Каквато ни е държавата, такива са ни и отборите... Мач под масата трудно се печели...

Редактирано от vboychev (преглед на промените)

Аз дори и не разбрах колко е завършил, след като стана 0:3 изгасих телевизора. Първият гол беше просто най-големият гаф, който съм виждал наскоро :ph34r:

Ами то се очакваше.Този път отбора беше по-слаб и не се очакваше друг резултат освен малка надежда за равенство :)

• Автор
Всички видяхме и чухме "вярната" публика на Левски!

Сега ... за публиките изобщо неможе да става и въпрос ! :P Публиката на Левски е 1000 пъти по - вярна и много броина от тази на ЦСКА ...

Не си изпуснал много. Второто полувреме изпозаспахме на масата. Вердер си почиваше.

Спри да дразниш ве човек. Ти българин ли си или някой африканец? А-а-а-а верно, че можеш да пишеш каквото си искаш, но все пак е редно да се съобразяваш с това, че никой не иска да "слуша" подигравките ти. Знаеш само да злоратстваш. Да си ме видял в някоя тема да усмивам ЦСКА? Просто не ми е в стила. Все пак и ЦСКА е български отбор и не се радвам на техните европровали. И да допълня, че публиката не освиркваше отбора на Левски, а вратаря на Левски, което според мен е нормално!

А иначе за мача! Господ не беше с нас. Това е. Но нищо аз имам усещането, че Челси ще ни пуснат домакинския си мач. Докато с Барса! Те ще са изнервени и ако този път наистина имаме късмет може да стане нещо. И да припомня, че имаме според мен реален шанс за третото място, даващо ни право да участваме за купата на УЕФА на пролет. Но нека да поживеем и да видим!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Абе вратарят на Левски просто бих казал много се изложи,но все пак се случва.Защо всички го подигравате angry.gif направи каквото може,бори се за да я спаси,а вие му се подигравате.Това е човешка грешка,не сме всички специални!!!

Сега ... за публиките изобщо неможе да става и въпрос ! :whist: Публиката на Левски е 1000 пъти по - вярна и много броина от тази на ЦСКА ...

Не ми говори ти сега за ЦСКА. Тук не спорим за Левски и ЦСКА. Не обръщай спора в тази посока.

Спри да дразниш ве човек. Ти българин ли си или някой африканец? А-а-а-а верно, че можеш да пишеш каквото си искаш, но все пак е редно да се съобразяваш с това, че никой не иска да "слуша" подигравките ти. Знаеш само да злоратстваш. Да си ме видял в някоя тема да усмивам ЦСКА? Просто не ми е в стила. Все пак и ЦСКА е български отбор и не се радвам на техните европровали. И да допълня, че публиката не освиркваше отбора на Левски, а вратаря на Левски, което според мен е нормално!

А иначе за мача! Господ не беше с нас. Това е. Но нищо аз имам усещането, че Челси ще ни пуснат домакинския си мач. Докато с Барса! Те ще са изнервени и ако този път наистина имаме късмет може да стане нещо. И да припомня, че имаме според мен реален шанс за третото място, даващо ни право да участваме за купата на УЕФА на пролет. Но нека да поживеем и да видим!

Абе аз каквото и да кажа вие се дразните сини фенове. ;) Успокой се приятелю от противнокивия отбор. ;)

Много сте изнервени, чудно от какво ли? Националната принадлежност в случая няма връзка. Не знам защо я споменаваш. Това е клубен футбол, без значение дали е в Европа или България. Щеше да се радвам естествено, но само, ако бяхте победили. Сега ще се научите да си носите критиките. Тъкмо така може и психиката ви да укрепне малко.

Блаженни са вярващите. Челси да ви пуснат? Да да! Иска ми се поне ти да си вярваш.

Усмивай си ЦСКА, когато искаш и където си поискаш. Колкот си поискаш. Слабо ме вълнуваш, стилът ти още по-малко.

Вчера си е за вчера. Минало свършено, няма да се върне. Дано и не се връща. На никой не му беше приятно да гледа поредната трагедия. Е да, играха добре момчетата до 30 мин. , когато ги сполетя това нещастие. Автогол от дебютант вратар. По-лошо от това не можеше да се случи нито за отбора, нито за самото вратарче. 100% се е скъсало от рев в съблекалнята след полувремето. Личеше му още докато се отправяше на почивката.

Но това си е в играта. Случва се на всеки, но класните отбори съумяват да се изправят дори и след такъв "шамар". Левски не съумя и си понесе последствията.

Вердер показа класа, както и се очакваше от повечето футболни критици. Без да блести с нишо конкретно, с комплексна игра и много силна защита показа на какво е способен един Европейски футболен гранд. Реализация на откриващите се възможности на 100%. Това е футбола.

Сега ще има хора, които ще кажат. "Ами ако бяхме вкарали положението си преди това?"

Е да го бяхте вкарали и щеше да пишем друго сега. За това по-добре е тези да замълчат. Мача се реши в 5 мин. , но това е футбола. Левски не показа нищо второто полувреме, не че първото пращеше от креативни идеи. Или поне аз не видях. Не казвайте, че са стояли добре на терена през втората част, защото Вердер просто не натискаше, нямаше и смисъл.

Предстои сблъсък с Барса и може би пак ще чуем "Това е мача, в който Левски ще покаже истинското си лице" По добре да не го чуваме. Барселона поставена в това положение... ще бъде интересно.

Все пак пожелавам успех, както го направих и преди мача.

На вас ще ви трябва много повече от Господ, за да вземете точка!

Аз съм убеден, че ще вземем точка. Научен съм да губя спокойно. Просто си личи, че искаш да ни предизвикаш /феновете на Левски/. Не е зле всеки да си гледа отбора и към него да отправя критики. Не мога да приема критики за играта на Левски от ЦСКА-р. Какво ти пречим незнам. За разлика от теб аз си вярвам на думите /визирам това, че Челси ще ни пусне/. Просто огорчението от баламско загубената титла от твоя отбор ти влияе в изказванията. Остави ни ние да си се критикуваме, ние да си плачим за загубите и т.н. Хубаво, гледай мачовете на Левски в Европа, бъди за който си искаш, но просто не ти правят чест такива изказвания!!!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Само да вметна нещичко, което спомнах и преди. Не знам защо все към спора ЦСКА-Левски клоните? Ще му дойде времето и на него, а ако толкова те гложди, пусни една тема. Ще си се клйопаме там. :whist:

В момента обсъждаме евротурнирите и представянето на Левски, ако не се лъжа.

Не сме в рицарското време, за да ми говориш за чест и т.н. във футбола, още повече в критиките свързани с него.

И какъв ще е смисъла да си говорите само вие, левскарите? То ще са хвалби то ще е чудо. По-безинтересно не можа да го измислиш.

Казах ти, критикувай който си искаш и колкото си поискаш.

П.С. Последна добавка : Ще ви скъсам. ;)

Аз съм убеден, че ще вземем точка. Научен съм да губя спокойно. Просто си личи, че искаш да ни предизвикаш /феновете на Левски/. Не е зле всеки да си гледа отбора и към него да отправя критики. Не мога да приема критики за играта на Левски от ЦСКА-р. Какво ти пречим незнам. За разлика от теб аз си вярвам на думите /визирам това, че Челси ще ни пусне/. Просто огорчението от баламско загубената титла от твоя отбор ти влияе в изказванията. Остави ни ние да си се критикуваме, ние да си плачим за загубите и т.н. Хубаво, гледай мачовете на Левски в Европа, бъди за който си искаш, но просто не ти правят чест такива изказвания!!!

Поздравления за този обективен коментар! :yanim:

Левски вече е постигнал достатъчно-първият български отбор,класирал се за ШЛ!Имаха "късмет" да попаднат в най-силната група,това е.В друга група съм сигурна,че имаха шансове за много по-добро представяне.

Моля феновете на разни други отборчета да замълчат и да не пишат повече злобни коментари!

ЛЕВСКИ ШАМПИОН!!!!

Само да вметна нещичко, което спомнах и преди. Не знам защо все към спора ЦСКА-Левски клоните? Ще му дойде времето и на него, а ако толкова те гложди, пусни една тема. Ще си се клйопаме там. :)

В момента обсъждаме евротурнирите и представянето на Левски, ако не се лъжа.

Не сме в рицарското време, за да ми говориш за чест и т.н. във футбола, още повече в критиките свързани с него.

И какъв ще е смисъла да си говорите само вие, левскарите? То ще са хвалби то ще е чудо. По-безинтересно не можа да го измислиш.

Казах ти, критикувай който си искаш и колкото си поискаш.

П.С. Последна добавка : Ще ви скъсам. ;)

Аз не виждам къде съм обърнал спора към Левски vs ЦСКА. Но няма значение. Това, че не сме в рицарско време не означава, че не можеш да имаш чест. Напротив и в днешно време тази дума има своята тежест и е едно добро положително качество. Но все пак готов съм да се обзаложа с теб, че Левски ще вземе поне една точка до края! :yanim:

Да се обзаложим на какво?

Само споменавате на ЦСКА говори достатъчно за това, на къде въртиш спора. Аз някъде да споменах нещо за ЦСКА?

Рекорда за инкасирани голове в ШЛ е 1:18. Приближавате се. Въпроса е дали ще го счупите?

Да се обзаложим на какво?

Само споменавате на ЦСКА говори достатъчно за това, на къде въртиш спора. Аз някъде да споменах нещо за ЦСКА?

Рекорда за инкасирани голове в ШЛ е 1:18. Приближавате се. Въпроса е дали ще го счупите?

Поне чупим рекорди в шампионската лига!!! Просто твоите изказвания си личи, че са абсолютно подигравателни. Поне се опитай да коментираш малко по-обективно. Ми да и да го счупим този рекорд какво от това! Няма да умрем нали?!? Догодина поне като влезем ще се опитаме да счупим друг рекорд и така, докато ти ще стоиш и ще наблюдаваш нашата радост от страни. Не казвам, че ще е само така, ще дойде момент, в който ти ще се радваш, а пък на нас ще ни е мъчно /в прочем явно сега е така, щото от това, което прочетох от твоите коментари не видях и капка съжаление и огорченост, но то е нормално за някои/. Искам само да кажа, че сега за Левски наистина е тежък момент, но продължавам да твърдя, че там се работи правилно. Не е сега времето нито мястото да се отказваме от начина на работа в клуба! Нека все пак да отдадем дължимото на отборите в нашата група и споменем, че те са едни от най-добрите в Европа. Няма да почна да сравнявам бюджети, щото няма смисъл. Важното е опоритостта и трудолюбието. НАПРЕД ЛАВИНА!

Националната принадлежност в случая няма връзка. Не знам защо я споменаваш.

Български отбор играе срещу чужд и казваш, че националната принадлежност няма връзка. Аз бих казал, че клубната принадлежност няма значение в случая. Имаме само един отбор в турнирите и не мога да разбера хората, които явно са щастливи, след като той загуби. Може би те е яд, че ЦСКА не станаха шампиони. Можеше те да играят срещу Барса и Челси, но не - играят дербита с Черноморец и Вихрен. И за да се успокоиш се надсмиваш над отбора, който представя клубния ни футбол в Европа. Вярно - представя го в лоша светлина, но действителността е такава. Трудно може да си мерим с държави, които имат четири отбора в лигата и бюджет на клубовете, за който не можем и да мечтаем. Чест прави на момчетата, че играят колкото могат и не се защитават, като някой селски отбор.

И ако шегичкити с Левски ти носят душевен мир, продължавай. Пиши каквото си искаш. И не обвинявай другите, че са започнали спор ЦСКА-Левски, защото ти го започна със заядливите си кометари.

Това е клубен футбол, без значение дали е в Европа или България.

Има значение. Когато ЦСКА играят в Европа ставам техен фен за 90 минути, но когато играят в България се радвам на всяка тяхна загуба. От къде мислиш идват точките, които дават право на участие в Шампионската лига на два или повече отбора - от мачовете в Европа. Това е най-малката причина да се радваш на успехите на българските отбори.

Редактирано от bozko (преглед на промените)

никито ОТНОВО ПРОВАЛИ ЛЕВСКИ!ЕДИН НЕКАДЪРНИК С ВРЪЗКИ-николайчо татковото синче,СРАМ И ПОЗОР ЗА ОТБОРА!

ники,МАХАЙ СЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Ти левскар ли си? Щото,ако да,хич не ти личи...

`ми Левски, кво да ги правиш... Каквато ни е държавата, такива са ни и отборите... Мач под масата трудно се печели...

ми Левски,ама са в ШЛ,а не ми ЦСКА...Последното изречение няма да коментирам...

Всички видяхме и чухме "вярната" публика на Левски!

Тя вашта пък щото е голяма работа!!! Дучето...Боже,боже... biggrin.gif

Не се занимавайте вече с ostavime щото аз си изгубих времето. Като му прави кеф нека продължава! Пак казвам рекордите ги правим в ШАМПИОНСКАТА ЛИГА

А някои хора ги правят с отбори като Хайдук Кула... :sobbing:

Не, все ми е тая какво прави ЦСКА. Няма да злорадствам. Основното е, че КРАЯТ НА ОЧАКВАНЕТО все още предстои. Надявам се той да е още с мачовете срещу Барселона!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.