Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Семейство или кариера ?

Featured Replies

Първо казвам се Диди, а не "Някои хора"...Второ нормално е един спор да има разклонения и да се разпилява на посоки, важна е същността и най - вече защитаваната теза...Аз защитавах своята убеденост заради, която всички ме карахте да си поглеждам постоянно ЕГН-то.

Трето хубаво прочети предните ми посчета Аз НЕ МИСЛЯ, че искам подобен брак аз се ЦЕЛЯ в такъв брак. Съжалявам ако не се изразявам достатъчно ясно. Но смятам, че този, който е трябвало, го е направил.

Четвърто - твоите думи обикновено са повод да си обогатя тезата, а не да ги оборвам толкова, а си е отделен въпрос, че откровено казано някои от тях ме дразнят.

Първо казвам се Диди, а не "Някои хора"...Второ нормално е един спор да има разклонения и да се разпилява на посоки, важна е същността и най - вече защитаваната теза...Аз защитавах своята убеденост заради, която всички ме карахте да си поглеждам постоянно ЕГН-то.

Трето хубаво прочети предните ми посчета Аз НЕ МИСЛЯ, че искам подобен брак аз се ЦЕЛЯ в такъв брак. Съжалявам ако не се изразявам достатъчно ясно. Но смятам, че този, който е трябвало, го е направил.

Четвърто - твоите думи обикновено са повод да си обогатя тезата, а не да ги оборвам толкова, а си е отделен въпрос, че откровено казано някои от тях ме дразнят.

Дойдохме си на думата.. ;) Не знаех истинското ти име, а и нали не е уместнода се говори директно поа адрес на някой.. нз :laughing5: Това за егн-то не го повториха много хора.. Е, само ~половината в темата.. Хора, недейте така! Все пак е се познаваме толкова..! Не се знае кога някое момиче, в частност Диди ще ни изпотрепе един по един ако така продължаваме.. :laughing5: А се надявах да не дразня толкова.. Ех, съдбата е лоша, толкова лоша! :beer::shake_puter:

Ако е възможен Мир ? Пък ако не е, здраве да е! :shake_puter:

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

Не знам как е по света, но тука покрай мен забелязвам изместване на браковете и създаване на семейство към по-голяма възраст.

Всеки е тръгнал нанякъде, макар че доста не знаят всъщност накъде.

Липсата на пари и обедняването на населението също влияе върху това - хората не се чустват сигурно в това и не смеят да поемат тази отговорност все повече и повече.

Отделно в жената биологично е заложено да търси в съпруга сигурност, опора за да създаде семейство и дете/деца.

Ето защо тя понякога избира кариерата, за да се опита тя да създаде тази сигурност.

а за това, което споменаха някой от дамите тука, че нямало подходящи....Има подходящи и то много.

Но дамите, особено когато са млади и все още имат много критерии, колкото и да ги отричат.

Той трябва :

- да трябва да иам пари, по възможност повечко

- да е атлетичен

- да е красив

- умен, интелигентен

И моля дамите не отричайте, че е така има много подходящи за създаване на семейство, с пари, сериозни и отговорни, но не отговарят на някой критерий примерно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.