Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си сложа чат бот в сайта?

Featured Replies

видях този сайт и ми хареса идеята, ама мн сложно!!!! Ще помогнете ли? ;)

• Отговори 56
  • Прегледи 16,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор
Ами мисля , че тази програма се казва cgi-bin , ама не знам къде да ти я намера ;)

П.П. Абе , този сайт не е лош как го намери ?

google cool.gif

Отиваш на този -> http://www.pandorabots.com/ сайт и си регистррираш безплатен бот, настройваш го на колко години е и т.н. и после, ако искаш можеш да се поразровиш и да му преведеш html отговорите от Английски на БГ ;) Това е!

Чао!

П.П. Сега като го разровичках открих, че можеш да си променяш някой неща, като например отиваш да го "тренираш" и го питаш примерно "как си?", но бота не те разбира и ти му задаваш отговор. Един вид, ако му зададеш да отговаря "добре съм" всеки път когато някой го попита как е, то ще казва, че е добре :speak: Вече реших, че ще го променя изцяло и ще си сложа бот в моя сайт :rolleyes:

Редактирано от Simona777 (преглед на промените)

Значи искам да попитам по повод тия безплатните ботове на тоя сайт даден от Simona 777. Добре направих си бот обаче мога ли да му драпна съпорт файловете некак си щото ми требва да не се отварям там където е ами по-скоро ми требва базата му от данни да редактирам и да я вкарам в един чат. Ако не е вазможно или некой има готова база от данни на бот (само основните "знания" да са му вкарани да отговяра на поздрави и така на татък) и там още какво му требва да ми ги прати ако може и обича на e-mail: [email protected]. Ще съм му много благодарен!!! :)cool.gif;):nono:

• Автор
Отиваш на този -> http://www.pandorabots.com/ сайт и си регистррираш безплатен бот, настройваш го на колко години е и т.н. и после, ако искаш можеш да се поразровиш и да му преведеш html отговорите от Английски на БГ :nono: Това е!

Чао!

П.П. Сега като го разровичках открих, че можеш да си променяш някой неща, като например отиваш да го "тренираш" и го питаш примерно "как си?", но бота не те разбира и ти му задаваш отговор. Един вид, ако му зададеш да отговаря "добре съм" всеки път когато някой го попита как е, то ще казва, че е добре :P Вече реших, че ще го променя изцяло и ще си сложа бот в моя сайт :)

Благодарско!

Ама трудно е да си сложа бг ;)

Между другото май този чат бот е само за в този сайт. А има ли някакъв начин да си го преместя в моя сайт?

Редактирано от sifon4o (преглед на промените)

Когато го направиш ти дава html кода, за да си го сложиш в сайта!

Абе нищо не става с тоя бот от пандоработс. Ако некой има сорс за бот и иска може да го сподели с нас и да даде некой линк. cool.gif:hush:

• Автор
Абе нищо не става с тоя бот от пандоработс. Ако некой има сорс за бот и иска може да го сподели с нас и да даде некой линк. cool.gif:hush:

и аз нещо не мога да намеря хтмл файла в който да оправя сорса на български. А и е много сложно въобще да го оправя biggrin.gif

http://www.pandorabots.com/pandora/talk?bo...2823cf41e360c44

Да, прави сте - качва го на техния сайт. Промених отговорите - кажете на Ботчо "здрасти" и ще видите ;)

http://www.pandorabots.com/pandora/talk?bo...2823cf41e360c44

Да, прави сте - качва го на техния сайт. Промених отговорите - кажете на Ботчо "здрасти" и ще видите ;)

е да ама говори смесен английски и български ;)

Редактирано от sifon4o_11 (преглед на промените)

Да наистина говори смесено, но не съм го довършила още ;)

В момента отговаря на следните думи и изрази:

- здрасти

- как си

- ок

- ти какво си?

Пойграх си малко и направих доста добър бот който говори на Български

ТУК

Имайте предвит че е направен за 10 минути

Е добре некой нема ли да прати некакъв сорс или код, да го редактирам с текстов редактор и да го вържа към един чат. Айде моля вииииииии! ;):wors::wors:

• Автор
Е добре некой нема ли да прати некакъв сорс или код, да го редактирам с текстов редактор и да го вържа към един чат. Айде моля вииииииии! ;):clap::clap:

и на мен ми трябва. плийс дайте линк ;)

Пойграх си малко и направих доста добър бот който говори на Български

ТУК

Имайте предвит че е направен за 10 минути

1.И този говори на смесен

2.Не виждам хтмл за друг сайт

• Автор

Чуйте сега внимателно: Искам линк към програма или сайт от който да си направя чат бот и след това да изтегля чат бота и да си го кача в сайта си. Просто нали :clap:

Редактирано от sifon4o (преглед на промените)

Това е много хубаво ако някоий може да го намери,но по възможност да е с човек а не с куче направо ще е супер ако намерите с човек.Иначе следмалко ще пробвам да сваля сайта от там ;)

A няма ли някакъв начин, да го изтегля, конфигурирам и ъплоадна после ?

Вместо да си играя да търся кода......

Пробвах и стана свалих бот чата сега го качвам тук до няколко минути ще проработи.Същото направих и с това тук също го взех от друг сайт вместо да си играя да го пиша

Пробвах и стана свалих бот чата сега го качвам тук до няколко минути ще проработи.Същото направих и с това тук също го взех от друг сайт вместо да си играя да го пиша

Когато проработи чата кажи.Дано да е на бъгарски!А-а-а ако може добави хтмл да го кача на моят сайт!

Не става! Пробвай да му напишеш нещо - иска и chate.cgi :clap:

Редактирано от Simona777 (преглед на промените)

Не става! Пробвай да му напишеш нещо - иска и chate.cgi :offtopic_s:

Аз си наравих бот в pandabot и той говори на english.Кажи как мога да го направя на български ? :offtopic_s:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.