Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли цена развалянето на МАГИИ?

Featured Replies

преди 10 минути, Anzhel Dimitrov написа:

духовно лечение

Аз съм го правил, но не знаеш какво ми е струва, т.е. винаги трябва някой да понесе отговорността. ;) 

п.п. Човек трябва да знае, че после ще го намразят!!! 

• Отговори 117
  • Прегледи 34,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Селена я познавах лично. Истинското й име е Нейка,още преди да се захване с тия шарлатании. Живееше в квартал Ботунец. Не съм й ползвала услугите,много ми беше стряскашо и без това за целия Космос,с

• Здравето и живота са безценни. За нормално се приема човек да иска да ги запази, особено своите. Всичко си има цена. Да заплатиш нещо - това е начин, чрез който е устроен този свят. Има само Един, кой

• и значи според господ човек трябва да преживява злини и страдания през целия си живот, според него това бил смисъла на  човешкия живот, според мен господ е голям тъпанар

преди 21 минути, dioib написа:

Аз съм го правил, но не знаеш какво ми е струва, т.е. винаги трябва някой да понесе отговорността. ;) 

п.п. Човек трябва да знае, че после ще го намразят!!! 

И кой те е намразил ? Нима си лекувал неблагодарници , които не са искали да ти благодарят . Това те е отвърнало от доброто . Но запомни - ти като духовен човек , трябва да се бориш със злото , а злото е прекаляване,  болести,  душевни рани , и да насочваш вниманието към пътя на доброто и добрите хора , а не както правим в последно време да гледаме на лошото. Да научим хората че успеха не е пари и власт , а доброта и любов.

преди 18 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Да научим хората че успеха не е пари и власт , а доброта и любов.

Само дето с власт и пари се помага а не с приказки.

на 14.11.2023 г. в 22:16, Anzhel Dimitrov написа:

И кой те е намразил ?

Няма значение, защото и с тях правя Любов. ;) Мен омразата не ми пречи!!!

преди 23 часа, shishmanovp861 написа:

Само дето с власт и пари се помага а не с приказки.

Ти имаш ли власт??? Пари??? Как в тоя случай ще помогнеш???

п.п. Поне сподели на кой си помогнал с каквато там власт имаш или с там каквито пари имаш. якой861, 

п.п.2. Примерно, днес помогнах на някой, че не му достигаше време и му помогнах с транспорта на неговия автомобил, т.е. с друг отидохме да приберем автомобила му от ремонт, че човека е дежурен. 

преди 3 часа, dioib написа:

Няма значение, защото и с тях правя Любов. ;) Мен омразата не ми пречи!!!

Ти имаш ли власт??? Пари??? Как в тоя случай ще помогнеш???

п.п. Поне сподели на кой си помогнал с каквато там власт имаш или с там каквито пари имаш. якой861, 

п.п.2. Примерно, днес помогнах на някой, че не му достигаше време и му помогнах с транспорта на неговия автомобил, т.е. с друг отидохме да приберем автомобила му от ремонт, че човека е дежурен. 

Може и да нямам пари , но аз утвърждавам хората във вяра, постоянно , като им споделям свидетелството си ,че има ,, вечност и задгробен живот след смъртта " - това основно.

преди 6 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Може и да нямам пбе ари , но аз утвърждавам хората във вяра, постоянно , като им споделям свидетелството си ,че има ,, вечност и задгробен живот след смъртта " - това основно.

Човеко бегай да ѝ помагаш!!! Не философствай!!!

Можело .... отивай реално да и помогнеш и обличаш, а не да я обладаеш!!! 

п.п. Повече ня утринната литургия!!!

• 3 седмици по-късно...
на 10.11.2006 г. в 2:57, badr написа:

То невежеството може да коства и повече,не само пари,а и здраве.Покрай врачките човек ако и да е здрав се разболява.Нали трябва да има спонсори.В едно предаване на телевизия Скат има цял отбор такива гниди.

nfb_judas

Ако твоят приятел или всеки друг човек,който търси разваляне на магия,дари тези пари на деца сираци,на домове за възрастни хора,на гладуващи и болни хора,то тогава сам БОГ най-вероятно ще развали каквото има за разваляне.

Ще подкрепя думите си с един пример.

Многобройни са примерите за семейства без деца,които са се лекували безрезултатно дълги години от безплодие.И след като си осиновят дете им се ражда друго.Невероятен пример за милостта на Всемилостивия.

Има ,, черни магии " но този ,който прави или поръчва ,, черни магии " ги стига .

Това са страхотни примери .

И аз да ви кажа един пример Едни хора не можеха да имат дете. Жената залитнала по таро , а мъжа беше като съсипан . Казах им да изхвърлят тарото , и ако искат да ходя да им развалям магия ако това ги успокои - безплатно - само за транспортните разходи ( точно тогава ,изследвах за черните магии ). При следващата ни среща му казах , да си вземе светена Вода от някой храм , да си ръси вкъщи с думите ,, О мили господи Боже Мой изчисти всяко зло от този дом и от обитателите му " след това да благодарят на Бога . И да ходят на църква по често , и да благодарят на Бога .

След време се видяхме и човека каза ,че вече имат дете , и беше много излъскан . Бяха изхвърлили всичко свързано с окултизъм и бяха поръсили . После пак го видях и му напомних по често да ходят на църква .

преди 2 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Има ,, черни магии " но този ,който прави или поръчва ,, черни магии " ги стига .

Това са страхотни примери .

И аз да ви кажа един пример Едни хора не можеха да имат дете. Жената залитнала по таро , а мъжа беше като съсипан . Казах им да изхвърлят тарото , и ако искат да ходя да им развалям магия ако това ги успокои - безплатно - само за транспортните разходи ( точно тогава ,изследвах за черните магии ). При следващата ни среща му казах , да си вземе светена Вода от някой храм , да си ръси вкъщи с думите ,, О мили господи Боже Мой изчисти всяко зло от този дом и от обитателите му " след това да благодарят на Бога . И да ходят на църква по често , и да благодарят на Бога .

След време се видяхме и човека каза ,че вече имат дете , и беше много излъскан . Бяха изхвърлили всичко свързано с окултизъм и бяха поръсили . После пак го видях и му напомних по често да ходят на църква .

Сега и магии ли разваляш?

преди 9 часа, Гражданин написа:

преди 9 часа, Гражданин написа:

,, Да развалям "  но не вземам пари за това разваляне , защото отплатата ми е на небесата.  Но щом има ефект - развалям ( до сега на трима съм развалил и се е получило ) .  . Но целта е друга - искам хората да се научат , сами да си развалят , и да знаят че ако правят ,, Добро " - никакви магии няма да ги ловят .

Развалянето го правя с Молитва и вяра в Бога ,и един прост ритуал ,който съм описал . Това ,което аз правя може всеки да го направи .

преди 22 минути, Anzhel Dimitrov написа:

,, Да развалям "  но не вземам пари за това разваляне , защото отплатата ми е на небесата.  Но щом има ефект - развалям ( до сега на трима съм развалил и се е получило ) .  . Но целта е друга - искам хората да се научат , сами да си развалят , и да знаят че ако правят ,, Добро " - никакви магии няма да ги ловят .

Развалянето го правя с Молитва и вяра в Бога ,и един прост ритуал ,който съм описал . Това ,което аз правя може всеки да го направи .

А защо смяташ, че си компетентен в развалянето на магии? Кой те е учил да разваляш магии?

преди 49 минути, Гражданин написа:

А защо смяташ, че си компетентен в развалянето на магии? Кой те е учил да разваляш магии?

И какво ако не е? И защо търсиш компетентност в нещо, което не приемаш? Как в такъв случай ще прецениш, без да знаеш какво е магия? И защо трябва да ти дава обяснения, ако има успехи в развалянето им, след като ще ги обявиш за случайност и ще искаш още и още доказателства?

преди 14 минути, Just a Stranger написа:

И какво ако не е? И защо търсиш компетентност в нещо, което не приемаш? Как в такъв случай ще прецениш, без да знаеш какво е магия? И защо трябва да ти дава обяснения, ако има успехи в развалянето им, след като ще ги обявиш за случайност и ще искаш още и още доказателства?

Кой е казал, че не приемам? 

Приемам за възможно магията да съществува, или Артър Кларк казва, че "Всяка достатъчно развита технология е неразличима от магията". Не приемам за вярно, че някой тук точно я разбира и даже може да я "развали". 

преди 2 часа, Anzhel Dimitrov написа:

и значи бог вижда, че ти правиш някаква си молитва и вярваш в него и ритуал се прави и после бог прави така че магията да се развали, такава тъпня няма никъде, има я само в изкукалите ви глави щом вярвате в такива  неща

и от друга страна обаче  имаме едни други хора които правят магиите, те също правят едни ритуали и търсят помощта на бог и ето бог прави така че магията да стане, не мислите ли че бог си играе на едни кухондрелски игрички с вашето слабо съзнание (наивно мислене) само и само да повярвате че има някакви  си магии

никакви магии няма, никога не е имало, няма и да има и за бъдеще

един пример ще дам как семейство немогат да имат деца, ама няма да имат деца защото псевдо боговете правят така че тази двойка мъж и жена не правят правилен секс, тоест семенната течност на мъжа не достига до яйцеклетката на жената, затова не могат да забременеят, така кухите ви богове ви управляват и вие си мислете  че те са всемогъщи, а всъщност не са

преди 1 час, Гражданин написа:

Ами , ходих един път при професионалист , след това изследвах , и установих ,че ,, развалянето на магия " е всъщност ,, молитва примесена с ритуал " и определено има ефект. Божията благословия  се излива върху вярващите и всичко се оправя с Божията помощ ( изведнъж всичко което имаш ти се струва достатъчно и започваш да се чувстваш толкова добре както никога през живота си ).

преди 12 минути, some_spirit написа:

и значи бог вижда, че ти правиш някаква си молитва и вярваш в него и ритуал се прави и после бог прави така че магията да се развали, такава тъпня няма никъде, има я само в изкукалите ви глави щом вярвате в такива  неща

и от друга страна обаче  имаме едни други хора които правят магиите, те също правят едни ритуали и търсят помощта на бог и ето бог прави така че магията да стане, не мислите ли че бог си играе на едни кухондрески игрички с вашето слабо съзнание (наивно мислене) само и само да повярвате че има някакви  си магии

никакви магии няма, никога не е имало, няма и да има и за бъдеще

един пример ще дам как семейство немогат да имат деца, ама няма да имат деца защото псевдо боговете правят така че тази двойка мъж и жена не правят правилен секс, тоест семенната течност на мъжа не достига до яйцеклетката на жената, затова не могат да забременеят, така кухите ви богове ви управляват и вие си мислете  че те са всемогъщи, а всъщност не са

Не си виждал чудеса , и да си виждал ги вкарваш в графа - ,, необяснимо " . Но аз ги вкарвам в графа ,,, Обяснимо " както виждаш .

преди 10 минути, some_spirit написа:

никакви магии няма, никогане е имало, няма и да има и за бъдеще

Дали ще ги наречеш магии или енергийни въздействия, е без значение, но си ги има. Енергията следа мисълта и всяка отправена негативна мисъл към някого е отправяне и на отрицателна енергия към него. Разбира се, когато е несъзнателно, еднократно и без съответната вяра и чувство, резултатът ще е слаб. Енергия може да се наслоява и върху предмети, които от своя страна да въздействат на хората в близост. Повече не е нужно да се споменава.

преди 54 минути, Гражданин написа:

Кой е казал, че не приемам? 

Приемам за възможно магията да съществува, или Артър Кларк казва, че "Всяка достатъчно развита технология е неразличима от магията". Не приемам за вярно, че някой тук точно я разбира и даже може да я "развали". 

Принципно и ти можеш да разваляш ,, черни магии " - стига да поискаш . 

преди 13 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Принципно и ти можеш да разваляш ,, черни магии " - стига да поискаш . 

И как става? Дай ми инструкции тук? Какава е молитвата и ритуала?

преди 1 час, Just a Stranger написа:

Дали ще ги наречеш магии или енергийни въздействия, е без значение, но си ги има

трябва да се прави разлика между магии и енергийни въздействия, човек който прави магия не може да излъчи никаква енергия от главата и тази енергия да отиде някъде си (защото псевдо боговете вече са в телепатия с него и няма да му позволят да направи такова нещо), устройството на човек е биологично тяло и мисловна енергия (това което е всъщност човека) сложена в главата, тази мисловна енергия (човек) може единствено да излъчва телепатия под формата на енергия, като телепатията служи да контактувате с друга мисловна енергия или да въздействате  на неживата материя от околния свят, но това е много труден и бавен процес и може да се руши само материята с телепатия, сега да вземем магия за смърт, да тя работи понякога но как става, псевдо боговете правят така че с тяхната телепатия  да увредят биологичното тяло на човека жертва, може да му повредят сърцето и той получава инфаркт, може да му спукат кръвоносни съдове  в мозъка и той получава инсулт, може да му спрат дишането или да спрат да бие сърцето му и той умира (може човек да управлява автомобила си и псевдо боговете го управляват телепатично (мисловно) и го блъскат с голяма скорост в някое яко дърво и човека умира, ето магия  за смърт изпратена от професионалист маг с помощта на бог)), така че никакви енергийни въздействия няма, има само телепатична енергия излъчвана от даден енергиен разум към друг такъв, какъвто е и човека.

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

Не си виждал чудеса , и да си виждал ги вкарваш в графа - ,, необяснимо " . Но аз ги вкарвам в графа ,,, Обяснимо " както виждаш .

дай пример за чудеса, които уж бог  ги прави и аз ще ти ги обясня по-простичко

Енергията следа мисълта и всяка отправена негативна мисъл към някого е отправяне и на отрицателна енергия към него.

негативна и отрицателна енергия това са понятия за бавноразвиващи се индивиди (населяващи планетата Земя ) които вярват в такива глупости

Разбира се, когато е несъзнателно, еднократно и без съответната вяра и чувство, резултатът ще е слаб.

когато правиш телепатия в какво трябва да вярваш за да бъдела телепатията по-добра, може да вярваш в собствените си способности, ако нямало вяра резултата ще бъдел слаб, в какво да вярваме питам, а пък чувството е вид мисъл, то може и като правиш телепатия и едновременно да си пускаш на твоето мислене мисли за чувства най-различни

преди 13 минути, some_spirit написа:

негативна и отрицателна енергия това са понятия за бавноразвиващи се индивиди (населяващи планетата Земя ) които вярват в такива глупости

Защо? С това понятие се визира енергия със съвсем определени характеристики и въздействие. 

преди 17 минути, some_spirit написа:

когато правиш телепатия в какво трябва да вярваш за да бъдела телепатията по-добра, може да вярваш в собствените си способности, ако нямало вяра резултата ще бъдел слаб, в какво да вярваме питам, а пък чувството е вид мисъл, то може и като правиш телепатия и едновременно да си пускаш на твоето мислене мисли за чувства най-различни

За телепатия са нужни двама. При всички случаи първо трябва да бъде постигнат определен синхрон. Самият въпрос "в какво трябва да вярваш" показва, че не разбираш какво е вяра. А то не може да се изрази с думи. Ти няма как да определиш кога и по какъв начин може да ти се помогне, ако е нужно нещо свръх твоите възможности. Правиш това, което ти е по силите и според разбиранията, но има и възможности извън това. Вярата е нужна най-малкото за да не ги блокираш, а и за да се настроиш по подходящия начин за реализирането им.

преди 4 минути, Just a Stranger написа:

За телепатия са нужни двама.

не е съвсем така, нали писах може с тепатия да рушиш да речем един железен предмет, но става много бавно, ако го облъчват 15 енергийни разума с телепатията си едновременно ще имат по-голям успех с разушаването на железния предмет, също така може пуснеш телепатия надалеч в пространството като енергиен лъч да кажем и после да спреш тази телепатия

преди 8 минути, Just a Stranger написа:

показва, че не разбираш какво е вяра. А то не може да се изрази с думи.

и какво е вяра, има едни религиозни хора които вярват в бог, сляпо не се вярва в нищо (сляпо не се вярва в бог, че къде го този бог няма го официално, да се е появявал, някои хора имали някакви видения и мислят че това е бог , ама дали ), то не е и правилно да се казва че вярваш в нещо, а трябва да се убедиш със солидни доказателства че нещо стои по някакъв определен начин, тоест разбираш как е устроено нещо и така нататък

преди 52 минути, Гражданин написа:

И как става? Дай ми инструкции тук? Какава е молитвата и ритуала?

1. Вземаш ,, Светена вода " от някой Храм , където има ( половинка минерална е достатъчна ). 2 - Събирате се възможно повече обитатели на домът  , в който ще разваляте . 3 - като се съберете ,започваш да ръсиш навсякъде в домът със Стената вода ( съвсем по малко ) докато казваш думите ,, О Мили Господи Боже Наш , Който Си на небето , Изчисти всяко зло от този дом и от обитателите му " . 4 - Като си наръсил на всякъде докато си повтарял думите в кавичките , си мокрите ръцете и си измивате лицата ( символично . Не с много светена вода . Колкото за ритуала ) и казвате ,, Благодаря Ти Господи Боже Наш " ( защото злото вече се чисти от самият Господ - Бог ) . 

След това по чести посещения на Християнски храмове , дори с цел духовен туризъм. 

преди 50 минути, Anzhel Dimitrov написа:

защото злото вече се чисти от самият Господ - Бог )

защо господ допуска в неговите владения (царство) да има и зли сили (зло), нали бог е създал всички живи индивидуалности, значи господ е създал и злото, е защо така

Благодаря Ти Господи Боже Наш

това си го припяват религиозните хора, обаче може и злото и то да си има някакъв такъв лаймотив и злото също да вярва в бог

и значи какво излиза бог е създал едни добри създания, но и злите сили също и той господ иска тези два лагера да са в постоянна вражда или война, да се запитаме тогава каква е целта на бог с това негово мероприятие

Вземаш ,, Светена вода " от някой Храм

какво е това нещо светена вода, ами то е обикновена вода, но в някоя църква се правят едни ритуали и тя ставала на светена вода, забележете само в религиозната институция наречена църква там бог придава някакви невиждани качества на нормалната вода, можело да се лекува с нея и други подобни религиозни глупости, аз мога ли да си направя светена вода в къщи, ами не аз нямам духовен ранг от църквата даден и дома ми не е църква

преди 3 часа, Just a Stranger написа:

Енергия може да се наслоява и върху предмети, които от своя страна да въздействат на хората в близост.

напълно грешно твърдение, предметите (уж заредени с някаква  си енергия) не могат да правят телепатия с човек и по този начин да му въздействат на миленето му

преди 7 минути, some_spirit написа:

значи господ е създал и злото, е защо така

Всяко нещо създадено от Господ е добро. Злото го прави човек! Той не е съвършен. Затова и върши злини, т.е. нещо вредно за другите човеци. В момента в който ти се приобщиш към хората, то ти ставаш като тях, т.е. те ако са зли, то и ти си зъл. 

преди 19 минути, dioib написа:

Всяко нещо създадено от Господ е добро. Злото го прави човек! Той не е съвършен. Затова и върши злини, т.е. нещо вредно за другите човеци. В момента в който ти се приобщиш към хората, то ти ставаш като тях, т.е. те ако са зли, то и ти си зъл. 

защо извърташ естеството на темата,тук се обсъжда как се гони зло от някой дом в резултат на някаква си магия, не се говори затова че някои хора били лоши или зли, човек бил несъвършен и затова правел злини, ха щото нямало какво друго да прави, е защо бе, може да си живее нормален и съвсем спокоен живот нищо че не е  съвършен

Цитат

Всяко нещо създадено от Господ е добро

как го провери това нещо, знаеш ли всички неща които е направил господ, то господ го няма или  се крие, а ти си взел да обсъждаш действията на бог

Цитат

В момента в който ти се приобщиш към хората, то ти ставаш като тях, т.е. те ако са зли, то и ти си зъл. 

няма да стана като тях, аз си имам собствено мислене (имам си собствено мнение по повечето въпроси на съществуването)  и няма да  ставам като тях

преди 1 час, some_spirit написа:

защо господ допуска в неговите владения (царство) да има и зли сили (зло), нали бог е създал всички живи индивидуалности, значи господ е създал и злото, е защо така

това си го припяват религиозните хора, обаче може и злото и то да си има някакъв такъв лаймотив и злото също да вярва в бог

и значи какво излиза бог е създал едни добри създания, но и злите сили също и той господ иска тези два лагера да са в постоянна вражда или война, да се запитаме тогава каква е целта на бог с това негово мероприятие

какво е това нещо светена вода, ами то е обикновена вода, но в някоя църква се правят едни ритуали и тя ставала на светена вода, забележете само в религиозната институция наречена църква там бог придава някакви невиждани качества на нормалната вода, можело да се лекува с нея и други подобни религиозни глупости, аз мога ли да си направя светена вода в къщи, ами не аз нямам духовен ранг от църквата даден и дома ми не е църква

напълно грешно твърдение, предметите (уж заредени с някаква  си енергия) не могат да правят телепатия с човек и по този начин да му въздействат на миленето му

преди 1 час, some_spirit написа:

, обаче може и злото и то да си има някакъв такъв лаймотив и злото също да вярва в бог

, да се запитаме тогава каква е целта на бог с това негово мероприятие

Злото също е създадено от Господ - Бог ,

Защото има лаймотив и целта на този лаймотив е ,, смисъла на човешкият живот " а той е основно ,, Господ - Бог да прецени ,кой каква вечност ще изкарва " . 

Ако нямаше зло щеше да е рай земният живот .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.