Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заслужаваме ли да имаме Национален отбор по футбол

Featured Replies

Не ви ли писна да ходите по мачове, да гледате по телевизията, Българи как се излагат. Лично на мен вече ми доиде до гуша, спорта беше единственото нещо с което можех ме всички да бъдем горди, че сме българи.Нямало е случай (освен когата не съм бил в България) и е имало мач било то на националният било на някои клубен отбор когато играят квалификации.Винаги съм бил там винаги съм ги подкрепял момчетата, било то Левски било то Цска било то Националният отбор.Вече нищо не носи наслада по тези стадиони в които главните действащи лица са Българите, просто незнам ето едно примерче ще ви дам за днешният мач:Кажете ми след като играят най-добрите играчи на България в националният отбор как може от ъглов удар да не сме направили едно точно центриране и от ъглов удар да искарваме в тъч без да може никои да играе с топката, и това беше всеки един път днес на мача.Това, че не се разбират и не могат да си подават и него търпиме?! какви сме ние да ни правят на маймуни и непрекъснато да се радваме на това..

По-добре да няма национален отбор, и отборите ни да не играят в Евро турнирите от колко както е в момента.Вярно е, че сме Българи и при нас всичко е на обратноsad.gif Но до колкото знам спорта е да забавлява хората и да ги радва, а това от кога не се е случвало на нас..?

пс.Напълно съм разочарован, и както винаги нямаше един човек които да излезне и да каже: Сърдете се на нас ние толкова си можем.А вместо това както винаги съдията ни бил виновен.На последните 2 големи първенства станах ме за смях.Говорим за много красиви резултати на които ние не сме вкарали гол защото не можем не, че ни пречи съдията.

и на края остана само да кажа това:"вярно е, че живота е купчина ла*на но защо трябва все ние да ги ядем."

но все пак надеждата умира последна, да се надяваме, че ще ги спрът да играят, че излагацията им край няма.

явно не съм видял, че вместо в спорт съм си пуснал темата в секс за което се извинявам.Моля някои да ми премести темата в спорт. Благодаря

Редактирано от sfmf (преглед на промените)

• Отговори 50
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

пс.Напълно съм разочарован, и както винаги нямаше един човек които да излезне и да каже: Сърдете се на нас ние толкова си можем.А вместо това както винаги съдията ни бил виновен.На последните 2 големи първенства станах ме за смях.Говорим за много красиви резултати на които ние не сме вкарали гол защото не можем не, че ни пречи съдията.

<{POST_SNAPBACK}>

Димитър Бербатов каза, че вината си е в тях и не може да се търси другаде...

Абсолютно не съм съгласен с теб... Ще изложа причините поради които не сме на едно мнение...

1. За такава малка страна България е дала невероятни футболисти и продължава да ги дава...

2. Не може от една загуба да се изказват такива мнения, още повече, че половината от отбора /титулярния/ отсъстваше по една или друга причина...

3. Много шиба*на нация сме ей... :P Винаги гледаме да оплюем всичко БЪЛГАРСКО...

4. Абе де да знам и аз... сигурно съм от онези болните мозъци, които се радват на всичко и които търсят красотата във всичко... За мен тези момчета имат бъдеще с Христо, просто трябва време, незнам защо искаме толкова много от тях...

• Автор

Незнам дали добре си прочел човек но винаги съм ги подкрепял.През последните 2 3 години нищо не става от тях само ни излагат (тук се повтарям но ..).Прекалено много съмочувствие което в повечето случай е без покритие.

Незнам дали добре си прочел човек но винаги съм ги подкрепял.През последните 2 3 години нищо не става от тях само ни излагат (тук се повтарям но ..).Прекалено много съмочувствие което в повечето случай е без покритие.

<{POST_SNAPBACK}>

Тогава според мен трябва да отидете да играете ти, бай Милко - месаря и кварталния кръчмар Мони, успехите ще дойдат сигурен съм... За треньор леля Пенка... Ние ще ви подкрепяме... biggrin.gif

Нищо и никъде не се постига без съмочувствие, а при някои от тях е напълно покрито... Нима трябва преди мач да се убеждаваме, че сме слаби и че нищо не можем да постигнем, за да може когато евентуално бием да си кажем - "Я не го очаквахме!?"... :eek

P.S. Неразбрах само при кои футболисти съмочувсвието е без покритие, може би при Димитър Бербатов или пък Мартин Петров, може би Стилян Петров, или при Радостин Кишишев... Стойчков пък кой е за да има съмочувствие... Приятелю те са направили повече за Българя отколкото ще постигнат накога всички държавници, отколкото ще постигнем ти, аз и много от българите... Може би за това гледаме когото се препънат да ги ритнем, когато са долу при нас... иначе не става, нали? sad.gif

Редактирано от icerain (преглед на промените)

Не ви ли писна да ходите по мачове, да гледате по телевизията, Българи как се излагат. Лично на мен вече ми доиде до гуша

<{POST_SNAPBACK}>

Като ти е дошло до гуша спри да гледаш и да говориш за футбол!

Изобщо не съм съгласен с теб!!!

Значи мача за теб е бил една излагация и нищо повече? angry.gif

ТОЧНО ОТ ТАКИВА ФЕНОВЕ НЯМА НУЖДА НИКОЙ!

Съгласен съм с icerain че някой от нас винаги гледат да оплюят всичко БЪЛГАРСКО. Аман от такива!

НЕ на мен не ми е писнало и няма да спра да хода на стадиона защото точно това е истинския фен! Писнами единственно от песимисти и черногледци!

Редактирано от Spursy (преглед на промените)

Не искам да обиждам нашият нац.отбор,но ако продължават да играят така,по-добре да се класират шведите и хърватите,че пак ще берем голям срам,както на европейското,ако отидем ние.Друг е въпросът колко са добри футболистите ни и какъв манталитет за победа имат.Повечето са доста млади и нямат никакъв опит срещу толкова опитни отбори като шведския.Нека да оставим отбора на мира известно време и след 1-2 години може би ще се гордеем с тях.

Редактирано от kick (преглед на промените)

Заслужаваме ли да имаме Национален отбор по футбол?

Ама разбира се бе пичове - какво като са ни били ?! Няма да се бесиме, нито е нормално да изпадаме в крайности с такива, извинявайте "тъпи" въпроси и настроения. Горе главата !!! И ние можем да бием - САЩ`94 !!!

Абе хора та това е само един мач защо го вземате толкова навътре няма смисъл пък и срещу Швеция колкото и да сме силни и в най добрата форма да сме ни гони такъв карък че не е истина все някакви фантастични резултати 2:0 3:0 4:0 когато бяхме уж с най силния си отбор последно преди този мач Five : zero това последното беше голям срам а сега 3:0 насред София :P,че нашите не показаха нищо говидяхме всички но си мисля че Шведите нямаха нужда от съдийската помощ (което разбира се не може да е оправдание че нашите не показаха нищо от футбол),имах чувството че шведите ни чакаха сами да се бием и ние го направихме казал съм че ако паднем и срещу Унгария ще престана да гледам всякакви мачове.

• Автор

P.S. Неразбрах само при кои футболисти съмочувсвието е без покритие, може би при Димитър Бербатов или пък Мартин Петров, може би Стилян Петров, или при Радостин Кишишев... Стойчков?!

Интересно как не можа да разбереш на кои им липсваше и на кои не, то с играта си личи не с друго.Колко пъти когато Златан хванеше топката защитниците го гледаха и колко пъти му взеха топката?Кои настигна Люмберг, и кои само сечеха, че друга незнаят?!

Между песимисти и реалисти има голяма разлика.Тук никаде не става на въпрос за един мач а като цяло играта ни през последните 2 3 години.Снощи бях отговорил на повечето от вас в другата тема кадето бяхте писали същото .Но бъгнали се какво стана се загубиха доста от постовете.Надявам се да сте го прочели, нямам намериние да го пиша пак като вие сте направили.

пс.Горе главата !!! И ние можем да бием - САЩ`94 !!!, само да не е 2094:)ще се говори много за мачовете групата не ние е тежка, къде в потежки сме били,времето ще покаже какво ще стане.

Не искам да се карам с никой това си е мое мнение и е нормално да не сте съгласни с него.Но да обиждам някои както вие правите..?

Интересно как не можа да разбереш на кои им липсваше и на кои не, то с играта си личи не с друго.Колко пъти когато Златан хванеше топката защитниците го гледаха и колко пъти му взеха топката?Кои настигна Люмберг, и кои само сечеха, че друга незнаят?!

<{POST_SNAPBACK}>

Знаеш ли, България никога не е имала защита бетон, компенсира това с нападение...

Има доста страни като България, с много по - слаби отбори и с много по - силни фенове...

Пак ти казвам, ще се съглася с всичко което каза, ако ми посочиш момчета които ще се справят по - добре, които ще мачкат най - силните в света...

Що се отнася до заглавието на темата ти: "Заслужаваме ли да имаме Национален отбор по футбол" ще ти отговоря така: България заслужава, Фенове като теб НЕ...

P.S. Когато цитираш мнение е хубаво да цитираш точно...

P.SS. Нищо лично! И аз изразявам мнение...

Редактирано от icerain (преглед на промените)

• Автор

icerain

Разбира се, че е така просто ти си от едната страна на нещата аз ги гледам от другата.

Пак ти казвам, ще се съглася с всичко което каза, ако ми посочиш момчета които ще се справят по - добре, които ще мачкат най - силните в света...

Нали това казвам, че няма кои, никои не говори за мачкане просто искам да гледам как играем.Реално не да лежим по тревата, да се види някаква мисъл в момчетата.Напоследък играем добре в началото направят ни 1 2 атаки и ни вкарат гол, след това всичко рухва.Психика ли нямат самочувствие ли е незнам, но е повече от явно, че проблем има и тои не е малък.

Фенове като мен:yanim: не заслужават значи.Такива като теб е добре да ги има които са доволни носят се по вълната, след всеки мач с наведена глава доволни, че сме играли своето но накрая нищо не се е получило, и се надяват на следващият мач нещата да се оправят. :P А такива като мен изразяват мнение било то негативно или положително гледат се добрите и лошите страни и им е ясно, че не може този гол колко ни е трудно да го вкараме на слаби противници да го вкараме на силните?!че, от ъглов удар не можем да центрираме и в повечето случай топката отива в тъч?!и тн. за такива неща говоря които и вие ги виждате и искаш да ми кажеш, че сте доволни от това?!

пс. с копи пасте няма как да не цитирам точно?!

от няколко дни чета тази тема и мее е яд но днес малко ми мина и затова сядам да си кажа мнението

много ме е яд на такива псевдо Българи ако бием ще се бият в гърдите от гордост а когато падаме се отричат

ей от това най мее е яд единствено да ни интересува личния келепир

ако несе приборим с този национален недостатък няма да се оправим в каквато и да е сфера

дори последният път когато се гласуваше по Евроспорт се намираха толкова много хора които да искат да си осребрят трите кликвания с мишката

ето от такива хора мее срам

Фенове като мен:yanim: не заслужават значи.Такива като теб е добре да ги има които са доволни носят се по вълната, след всеки мач с наведена глава доволни, че сме играли своето но накрая нищо не се е получило, и се надяват на следващият мач нещата да се оправят. :P

<{POST_SNAPBACK}>

Да, тези фенове като мен могат да губят, могат и го правят с достойнство, не с наведена глава, можеш да вярваш в това... Правят го пеейки химна и викайки "Българи Юнаци", правят го и когато ги боли, правят го и когато са щастливи... Ние феновете с "НАВЕДЕНИ ГЛАВИ" също можем да критикуваме, но не по този начин...

P.S. Прегледай си цитатите, не са точни... cool.gif

И да паднем, и да бием, пак че се напием! :yanim:

Ура за българския Футбол, Ура за Ицо!

Не е важна победата, важно е участието!!!!

Призовавам всички тук да не забравят олимпийския принцип!

Аз си оставам оптимист, и съм за нашите докрай!.. :P

Да са ни живи и здрави футболистите - :baby

...все така да си почиват из най скъпите световни курорти, да ни радват и да дават повод да си пийваме с кеф!

На здраве народе! Пести нервата! - и умната!

:drink

Момчета няма смисъл да оплюваме националите повече.В квалификационен турнир който се състои от 10 мача( в нашата група) много трудно може да се отървеш без загуба.Аз мисля че тази загуба не беше заслужена, но дойде точно навреме. Сега поне ще се научат че по такъв глупав начин не бива да си изкарват картони. Ако беха играли хора като Стилян и Мартин Петрови може би щяхме да се радваме на победа. Важното е в Унгария момчетата да излязат със същото съмочуствие и да покажат какво е истинското лице на националния отбор. И още нещо представете си ако шведите бяха излязли без хора като Люмберг и Ибраймович по какъв начин щяха да победят. Те не стига че през по-голямата част от мача се бранеха еми без тях сигурно нямаше да успеят да стигнат и до наказателното ни поле.

• Автор
Момчета няма смисъл да оплюваме националите повече.В квалификационен турнир който се състои от 10 мача( в нашата група) много трудно може да се отървеш без загуба.Аз мисля че тази загуба не беше заслужена, но дойде точно навреме. Сега поне ще се научат че по такъв глупав начин не бива да си изкарват картони. Ако беха играли хора като Стилян и Мартин Петрови може би щяхме да се радваме на победа. Важното е в Унгария момчетата да излязат  със същото съмочуствие и да покажат какво е истинското лице на националния отбор. И още нещо представете си ако шведите бяха излязли без хора като Люмберг и Ибраймович по какъв начин щяха да победят. Те не стига че през по-голямата част от мача се бранеха еми без тях сигурно нямаше да успеят да стигнат и до наказателното ни поле.

<{POST_SNAPBACK}>

Дам нека в сряда всичко мине по вода.И да имаме повод за радост:indian:Да се пишат и весели работи за тях:huh:

Прочетох част от постовете - не всички.

Мисля че имам и аз да кажа нещо:

Първо за мача с Швеция - слабо играхме - да, нямаше титуляри - да, съдията видимо подкрепяше врага (не оправдавам нашите) - да.

Ама разни изказвания от сорта че нашите не сруват и че не трябва да имаме отбор - ако някой ми го каже пред лицето ще му разбия физиономията. За тези, които дават много акъл - нека те отидат да играят или водят отбора.

Първа загуба на Стоичков - голям проблем стана, да ви задоволя анално в разбирателите ви. Вие българи ли сте, патриоти ли сте или някакви дебили, които като не им изнася и почват да обвиняват другите, а?

Ама се радвахте като бихме немците през '94, нали? Аз лично бях малък и се мятах по мебелите из нас цял час, нашите не ме пуснаха навън :wors:

Та, по въпроса - подкрепете нашият отбор, бъдете БЪЛГАРИ!!!

Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

аааааааааааа . Това не е истина!!! В последната минута да ни вкарат.. не мога да повярвам. А Бербатов все едно си праеше пасчета с вратаря.. Не мога да повярвам!!! Ама то е така, като не вкараш , ще ти вкарат ! Тцтцтц.. Не...

Като един най-обикновен данъкоплатец аз не желая да имаме национален отбор по футбол и каквито и да е национални гарнитури. Спорт-тото дава доста и ние плащаме от бюджета и какво? Само ерзац по телевизора с много реклама.

Нека си гледаме туризма и прекрасната страна. Спортистите да си спортуват, ама аз не ща да им плащам сметките. Пфуй...

ти пак направо се обади неподготвен ми се струва една страна без успехи в спорта хахаха :wors: абе ко да ви кажа които си е патриот си е патриот евалла ама такива като тебе поне да не се обаждат като бият ги хвалиш като паднат ги тъпчеш ....

A тия дето "бият" са спортисти май, а ? И на тях им плащаме сметките. А за патриотите, които се кефят на "героите" - една студена вода. Винаги така става.

до обикновения данъкоплатец я ме светни да неби Германия като падна 94 от нас да е забранила футбола с закон бе

ама ти си най обикновен Андрешко който ако бяхме били щеше да се гордее но като падаме неискаш да плащаш

добре че такива като теб неги слушат иначе и пари за туризъм няма да има

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.