Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows XP забива веднага след преинсталация-защо?

Featured Replies

Никакво ниско ниво,така води към лоши сектори в диска!!

• Автор

ок, съвети много. някои от които си противоречат, ма нищо - случва се.

за GFreeman пояснявам, че първо инсталирах уиндоуса на Д, за да може да освободя Ц-то и да го форматирам, понеже не ми позволява нито с поставено XP cd, нито, чрез обикновенния начин.

след като почистих Ц-то си върнах уина върху него, като разбира се изтрих уина от Д.

така, температурите са ми до 50 градуса, по на горе най-много са стигали до 66, но беше за 10 мин. някъде.

delphipro - какот "изрежа" повреден сектор от харда, ако ми е повреден? на Д не съм пробвал как работе уина.

снощи за малко извадих кабела за нета и уина тръгна малко по-бързо, какво значи това и какви мерки да предприема за оправянето му?

akwid, щом като така и така си инсталирал Windows и на D:\, защо не го инсталираш там наново (като втора ОС, няма смисъл да го махаш от С:\) и не видиш как е? Така ще имаш някаква сигурност дали не е от лоши сектори по твърдия диск.

Според мен е добър и съвета на tonit1968 - пробвай с някоя live операционна система, за да се увериш дали не е от паметта нещо (ако не зарежда или го прави с проблеми, значи сигурно е от нея, може и с MemTest86 или Everest да я тестваш)...

Важни въпроси: Как така "не ти позволява" да форматираш? И какъв е "обикновенния начин" :wors: ? Как и кога "изтри" Windows-a от D:\?

Ако имаш такива проблеми на токущо инсталирана ОС,без драйвери и програми,значи не е проблема в ОС.

Интересува ме докато беше инсталирал ОС на D:,пак ли правеше същите проблеми.

Ако е правел същите проблеми,наистина по-добре го занеси там,от където си го купувал,нека те да погледнат.

Не бързай да правиш формат на ниско ниво,като ти казва Fixt00l,защото не си много в час,предвид това че за един формат на С:,си инсталирал ОС на D:,а преди това си имал две антивирусни... :whist:

Така че ако без да се замисляш,занеси си РС-то в офиса от където си го купил,тука може да ти се дават компетентни съвети,но ние незнаеме дали ти правиш всичко както трябва.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Свали си Hiren`s Boot CD 8,6 оттук.Записваш .iso-то на CD с помощта на Nero,Alcohol,или съвместима програма,на най-ниската скорост (така или иначе,ще трае кратко,предвид големината на диска.Рестартираш,влизаш в Testing Tools,после в RAM testing tools,след което пускаш Memtest 86 v.1,65.Оставяш теста да мине поне два пъти (pass 2).Дори една грешка да открие-тя не е допустима,и паметта се сменя с нова.Ако въпросната RAM е A-Data BLITZ,съвсем вероятно е да се издъни :P Със здраве,чакам отговора ти.

Редактирано от randb (преглед на промените)

• Автор

никой не ми отговори на въпроса защо когато извадя кабела на нета компа почва да мисли малко по-бързо. какво да направя по въпроса?

Ако си в мрежа,и споделяш файлове,може да е заради това.

Само да Ви напомня да не прекалявате с нещата,които не са по темата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.