Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Принтера не захапва листа за печат

Featured Replies

Здравейте имам принтер Dell All-in-one 942

Проблема е че не захапва листа като му дам да печата, и то май не го захапва от едната страна.

Знам, че трябва да го занеса на ремонт, но ми се иска ако мога да го оправя аз.

Благодаря предварително за всеки полезен съвет.

Проблема е че не захапва листа като му дам да печата, и то май не го захапва от едната страна.

Ми моя е Канон и той в началото не захапваше листа, проблема беше че не съм го инстарилал от сетуп-а. Ако не си инсталнал това е проблема! 100% cool.gif

Преди време имах същия проблем с моя Lexmark X5250. Въпреки, че е в гаранция, не ми се занимаваше да ходя да го връщам. Отворих го и му изчистих гумените валове, които придърпват хартията. Изкарах невероятно количество прахоляк, събрал се само за няколко месеца. От тогава проблем няма. Та, отовори го внимателно, виж какъв е механизмът, придърпващ хартията, почисти го хубаво с влажна кърпа и би трябвало да се оправи. Отварянето, както и затварянето са елементарни, но все пак изискват елементарна техническа мисъл. :wors:

Нищо не казваш кога е купен принтера, преди това работил ли е нормално. Иначе причините са бол - от кофти хартия до зацапани валяци, или разбити лагери на поемащия механизъм. Ако е в гаранция - бегай в сервиза.

Преди време имах същия проблем с моя Lexmark X5250. Въпреки, че е в гаранция, не ми се занимаваше да ходя да го връщам. Отворих го и му изчистих гумените валове, които придърпват хартията. Изкарах невероятно количество прахоляк, събрал се само за няколко месеца. От тогава проблем няма. Та, отовори го внимателно, виж какъв е механизмът, придърпващ хартията, почисти го хубаво с влажна кърпа и би трябвало да се оправи. Отварянето, както и затварянето са елементарни, но все пак изискват елементарна техническа мисъл. :speak:

това е решението :wors: само че го почисти със спирт не с вода

най добре е с 90%спирт ако намериш по аптеките

Не съветвам никого да прави даже профилактика, а камо ли ремонт на принтер в гаранция.

Задължително се носи в сервиза на фирмата, към която е гаранцията.

Иначе при наистина нужда от сервиз в последствие - може да не се признае гаранцията.

ЧЕТЕТЕ МНОГО ВНИМАТЕЛНО ГАРАНЦИОННИТЕ УСЛОВИЯ в гаранционната карта.

Те са за вас! cool.gif

Не съветвам никого да прави даже профилактика, а камо ли ремонт на принтер в гаранция.

Задължително се носи в сервиза на фирмата, към която е гаранцията.

Иначе при наистина нужда от сервиз в последствие - може да не се признае гаранцията.

ЧЕТЕТЕ МНОГО ВНИМАТЕЛНО ГАРАНЦИОННИТЕ УСЛОВИЯ в гаранционната карта.

Те са за вас! cool.gif

Въпросът е по какъв начин биха разбрали, че е отварян, освен ако не са "изядени" или надрани болтовете или не им се похваля. Лепенки няма по него. Пък и тук не се носи на сервиз, а се сменя в магазина с нов. Продавачите ги мързи като кучета, понякога не гледат и какво има в кутията, камо ли да се взират в болтовете. Все пак ако е в гаранция и собственика не е уверен в способностите си, по-добре да бяга в магазина или сервиза. :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.