Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Арена онлайн филми/скорост

Featured Replies

Здравейте,интересуваме с каква скорост трябва да ми е интернета за да мога да гледам онлайн филмите в Аренабг./1024 стига ли/.Питам защотото ми иска да сложа някаква програмка за да ги гледам,а аз по принцип не обичам да товаря компа с излишни такива,т.е ако скоростта не ми стига.верно после я триеш,но ако скоростта ми не стига няма смисъл да инстайл подобно нещо.В Арената са писали 512 ,но ще вървят ли филмите гладко.Предварително Ви Бладодаря за отговорите.

И килобита да са, ще му стигнат

Да си вдигне стойностите на буфера и няма да има проблем. Изисква се доста слаба връзка по принцип.

Пропуснах да уточня изискванията за скорост, а те са 120-150 KB/sec в момента и скоро ще има втори стрийм за 512 кбпс.

http://forum.######/showthread.php?t=...%ED%EB%E0%E9%ED

• Автор

Ами1024/БТК1024/,а как се вдигат стйностите на буфера?

Здравейте,интересуваме с каква скорост трябва да ми е интернета за да мога да гледам онлайн филмите в Аренабг./1024 стига ли/.Питам защотото ми иска да сложа някаква програмка за да ги гледам,а аз по принцип не обичам да товаря компа с излишни такива,т.е ако скоростта не ми стига.верно после я триеш,но ако скоростта ми не стига няма смисъл да инстайл подобно нещо.В Арената са писали 512 ,но ще вървят ли филмите гладко.Предварително Ви Бладодаря за отговорите.

И защо не си сложиш тая 'програмка'? Нямам достъп до Arena, но предполагам, че е нещо от рода на Windows Media Player9 ? Или греша? Какво, страх те е да инсталираш една програмка? Има си унинстал бе пич(пичка), квото не ти харесва си го триеш, а не занимаваш с глупави въпроси съфорумците си!

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Буфера се увеличава от настройките на player-а с който гледаш. В случая май това ще се явява програмата, която трябва да си исталираш. Разгледай опциите й.

И защо не си сложиш тая 'програмка'? Нямам достъп до Arena, но предполагам, че е нещо от рода на Windows Media Player9 ? Или греша? Какво, страх те е да инсталираш една програмка? Има си унинстал бе пич(пичка), квото не ти харесва си го триеш, а не занимаваш с глупави въпроси съфорумците си!

Като не ти харесва въпросът не отговаряй. Който има да пита нещо пита, нали за това е направен форумът.

Филмите се гледат перфектно с 512 kbits,на форума в Арена всичко си е обяснено.Няма смисъл и тук да го обсъждаме! :)

Фаидата да го има онлине е една и саща важи само за бг.

Ние в чужбина да мрем ли :speak::wors:

Има много добри чужди тракери и аз самият тегля от там.Едва ли неможеш да си намериш на друго място нещо от Арена.

• Автор

ееееее,убедихте ме ,пробвах,гледа се идеално.питах защото не обичам да слагам програми туко така,знам как се слагат,знам и че има и ънинстайл...........но знам че слагане-махане забърсва уиндоуса

конфиигурацията ти сигурно е доста древна щом 1МБ програма те е страх да инсталнеш

Буфера се увеличава от настройките на player-а с който гледаш. В случая май това ще се явява програмата, която трябва да си исталираш. Разгледай опциите й.

Като не ти харесва въпросът не отговаряй. Който има да пита нещо пита, нали за това е направен форумът.

Извинявам се, ако съм обидил някого, но за какво и е на Nikieva компютър, като я е страх да пробва 1 мегабайтова програма?Къде къде по голяма вероятност има да лепне вирус от нета, дето предполагам че странства, за да не си затрие WIndowsa ,отколкото от някакво мижаво плейърче :) Не е ли по-просто да загуби 5 минути, вместо да чака часове или дни някой да и отговори? Още повече, че на сайта на Арена предполагам е обяснено добре как се гледат филми. Чао.

• Автор
Извинявам се, ако съм обидил някого, но за какво и е на Nikieva компютър, като я е страх да пробва 1 мегабайтова програма?Къде къде по голяма вероятност има да лепне вирус от нета, дето предполагам че странства, за да не си затрие WIndowsa ,отколкото от някакво мижаво плейърче :) Не е ли по-просто да загуби 5 минути, вместо да чака часове или дни някой да и отговори? Още повече, че на сайта на Арена предполагам е обяснено добре как се гледат филми. Чао.

Е аз се извинявам за глупавият въпрос,не съм знаел,че форума е само за свръхсериозни неща.И Nikieva е ник на мъж,как реши,че съм жена?

конфиигурацията ти сигурно е доста древна щом 1МБ програма те е страх да инсталнеш

Ами древна е щом казваш,двуядрен интел на3.2ггх,1024рам.120+120+120 гб диск.!!!!!!!!!!100 пъти написах защо питам просто не обичам туко така да си чукам върху екзета.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.