Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дистрибуциите на ЛИНУКС с най-красив интерфейс?

Featured Replies

Тука гледам се водят безсмислени дискусии за най-красиви КДЕ-та. Ами то си е КДЕ бре хора. Всички дистрота чиито го имат за графична среда могат да се докарат до един и същ външен вид. Мен и Дебиан-а, Сузето и Кубунту-то ми са ама напълно еднакви. Само съм им сложил различни тапети да мога да си ги различавам. Иначе са съвсем еднотипни. Жалко само че не ми вървят aigxl и beryl, заради вграденото видео.

За по-любопитните това ми е Кубунту-то:

snapshot1er1.th.jpg

Редактирано от MDMA (преглед на промените)

marzelancho, не ме разбираш и почваш да опрекваш!

Казвам ти че всяка една дистрибуция с графична среда KDE, може да се докара до този вид!

Това е казано, но ти не четеш, а си знаеш твоето. ..както и да е.

Аз лично бях също фен на КДЕ, но то е с мнооого слаб файлов браузър и доста от процесите доста бавно тръгват и е малко по-тежичка.

Сега съм на Гном и се радвам на завидна лекота, бързана и изчистен и приятен дизайн :baby:

marzelancho, не ме разбираш и почваш да опрекваш!

Казвам ти че всяка една дистрибуция с графична среда KDE, може да се докара до този вид!

Това е казано, но ти не четеш, а си знаеш твоето. ..както и да е.

Аз лично бях също фен на КДЕ, но то е с мнооого слаб файлов браузър и доста от процесите доста бавно тръгват и е малко по-тежичка.

Сега съм на Гном и се радвам на завидна лекота, бързана и изчистен и приятен дизайн :clap:

Да, но ме обиди като каза, че за други дистрибуции не съм чувал и не съм пробвал. А опита ми не е малък.

Редактирано от marzelancho (преглед на промените)

За мен най-красив/удобен е интерфейса на VectorLinux базиран на SLAX

snapshot4.png

Още снимки:

http://www.vectorlinux.com/mod.php?mod=use...&page_id=10

Desktop running XFCE

Desktop running KDE

Desktop running Gnome

Напомня малко на Windows нали :nono:

Искаш да кажеш-Windows напомня малко на Linux? :grimace::yanim:

Малко не е по темата....но :nono:

Значи имам две пц-та едното е на уиндоус другото е на линукс. Искам да премина от уиндоус на на линукс, но проблемът е, че нямам диск пък и не съм много навътре и незнам точно как се инсталирва линукс нито пък убунтута и такива неща да му сложа. Нито пък мога да намеря човека, който ми инсталира линукса.....Моля ви помогнете ми :):P:angry:

Малко не е по темата....но :dancing18:

Значи имам две пц-та едното е на уиндоус другото е на линукс. Искам да премина от уиндоус на на линукс, но проблемът е, че нямам диск пък и не съм много навътре и незнам точно как се инсталирва линукс нито пък убунтута и такива неща да му сложа. Нито пък мога да намеря човека, който ми инсталира линукса.....Моля ви помогнете ми :dancing18::brick wall::magnifier:

Приятел, поздрави за опита ти да пробваш Линукс. Първо да ти кажа, че има специална тема за Убунту в раздела ОС. Ако имаш въпроси по-нататък можеш да ги зададеш там :zipper:. До колкото разрах искаш да инсталираш на едното ПС Убунту. По принцип може и Уин и Убунту на едно, но така е по-добре. Убунтуто има лесен графичен инсталатор, който прави всичко бързо и почти сам. Просто изтегляш и записваш диск като .iso и стартираш с него компа. Можеш да си разделиш хардиска както искаш, а можеш да оставиш инсталаторът автоматично да го направи.

Ако имаш още въпроси пиши в темата за Убунту или на ЛС. С каквото мога ще ти помогна. Успех. 8)

edit:

... убунтута ...
Еми споменал е Убунту. Нека има теми и форуми, няма лошо.

Редактирано от The_Long_Shot (преглед на промените)

Има 15хил. такива теми както в този така и в други форуми :brick wall:

А и човека не е казал Убунту . .. . biggrin.gif

Здравейте ! А това е моят комп с "коледна" картинка :

fgGJTI1t.png

Дистрибуция : "Тиликс"

KDE 3.5.5

Всички ъпдейти ! ....

Това е ! До скоро ! cool.gif

P.S. Кликни два пъти върху картинката за увеличаване на изображението !

За мен най-красив/удобен е интерфейса на VectorLinux базиран на SLAX

snapshot4.png

Още снимки:

http://www.vectorlinux.com/mod.php?mod=use...&page_id=10

Desktop running XFCE

Desktop running KDE

Desktop running Gnome

Напомня малко на Windows нали :baby:

специално в този шот нищо красиво не виждам, по-скоро обратното

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

OFFTopic

Maicky, да ти имам ъпдейтите :P . И аз бих ъпдейтвал, ама жената ще се сърди :baby: ...

• 2 седмици по-късно...

Какъвто и Линукс да хванеш за ушите,красотата си я правиш ти.Възможности безброй,всичко зависи от фантазията ти.

http://mylinuxtoni.hit.bg секция Галерия.

Еми явно по-добре темата да си смени заглавието.Нещо като мерене на п....е:На кой му е най-красив интерфейса,без значение ОС и дистрибуция.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.