Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За аниме феновете

Featured Replies

Ае некой следи ли розарио + вампаире капут2? втория сизън нещо е мн тъп ;)

• Отговори 125
  • Прегледи 34,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

мдаааааа...аз изгледах 1-вата серия на 2-я ,ама също не ми хареса и даже не съм теглила другите епове... Е то не че 1-я сезон беше много блестящ,ама все пак XD

• 2 седмици по-късно...

Сега се сетих да препоръчам и още нещо.

Гладейте Yakitate!! Japan - няма да повярвате какво добро приключенско/комедия/пародия аниме се е получило от печене на хляб! :P

И принципно не се плашете от много епизоди. Когато анимето е добро бройката на епизодите не се усеща. Когато е кофти и 13 ще са ти в повече.

Днес доледах Twelve Kingdoms СУпер много ми хареса,за 3 дни го изгледах при положение че и на работа ходя и т.н. Публикувано изображение

Много ме зарадва това аниме : )

Тогава горещо ти препоръчвам да гледаш и Utawarerumono. Започва лежерно (като в мирното време на Twelve Kingdoms), но неусетно се завързват страхотни битки (както между армии, така и главни герои), кръвта се лее щедро. Много пипнато аниме. А пък малката сестричка (Аруру май беше) е толкова готина, че няма накъде. Бе това е едно от малкото анимета, където няма някой крякащ дразнещ женски персонаж или разплут безгръбначен мъжки такъв. Комедията я няма като жанр и не са си смукали плоски шеги от пръстите, за да "освежат" атмосферата, но самото действие е едно такова свежо и приятно (в мирното време), че сам не усещаш, че се усмихваш.

Освен това сценария е силно непредвидим и крие интересни изненади (особено края на анимето)

Изобщо - заслужава си отвсякъде (включително и special-ите)

Редактирано от Vegetto (преглед на промените)

Тогава горещо ти препоръчвам да гледаш и Utawarerumono. Започва лежерно (като в мирното време на Twelve Kingdoms), но неусетно се завързват страхотни битки (както между армии, така и главни герои), кръвта се лее щедро. Много пипнато аниме. А пък малката сестричка (Аруру май беше) е толкова готина, че няма накъде. Бе това е едно от малкото анимета, където няма някой крякащ дразнещ женски персонаж или разплут безгръбначен мъжки такъв. Комедията я няма като жанр и не са си смукали плоски шеги от пръстите, за да "освежат" атмосферата, но самото действие е едно такова свежо и приятно (в мирното време), че сам не усещаш, че се усмихваш.

Освен това сценария е силно непредвидим и крие интересни изненади (особено края на анимето)

Изобщо - заслужава си отвсякъде (включително и special-ите)

Това няколко човека вече ми го похвалиха, трябва да се замисля по въпроса. ;)
  • 1 месец по-късно...

Гледах запоследно The Third ~The Girl With the Blue Eye~ и...може още доста да се развие,не че е лошо,ама трябва повече екшън Публикувано изображение

Почнах също Kurozuka ама е онгоинг Публикувано изображение

А иначе продължавам да си следя Vampire Knight Guilty , Soul Eater и Ga-Rei Zero , като последното стана много интересно Публикувано изображение

някой друг ентусиаст да сподели? Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

За мен най-доброто аниме е Appleseed и двете части са просто страхотни

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Който не го е гледал да го гледа няма да съжелява

Евала на човека който ми го беше казал

• 1 месец по-късно...

Имаше едно време едно аниме - Magic Knight ли се казваше или нещо от сорта... Много искам да го гледам отново - ако има линк за свяляне някъде с бг субтитри ще е супер! П.С. Сериен е!

Имаше едно време едно аниме - Magic Knight ли се казваше или нещо от сорта... Много искам да го гледам отново - ако има линк за свяляне някъде с бг субтитри ще е супер!

П.С. Сериен е!

Не знам дали си гледала Magic Knight Rayearth или Magic Knight Rayearth OVA (различни продукции на едно и също нещо като история, герои, развитие и т.н.), но в българското пространство има само второто:

Аудио: Японски и английски

Субтитри: Английски

Качество: DVDRip - 720x480

Линк: RAR1 , RAR2 , RAR3

Редактирано от Vegetto (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Такам, Soul Eater свърши Публикувано изображение

Някакви отзиви,коментари?? Аз лично очаквах повече от последните 2 серии...

Много ми се иска за има продължение,някой да знае нещо по въпроса? Публикувано изображение

• 4 седмици по-късно...

Такам, Soul Eater свърши Публикувано изображение

Някакви отзиви,коментари?? Аз лично очаквах повече от последните 2 серии...

Много ми се иска за има продължение,някой да знае нещо по въпроса? Публикувано изображение

А, туй Soul Eater.. в него се целя от доста време, но все ме мързи да го гледам.. Може да го изгледам. Те са малко епизоди, по моя информация - около 50..

А, туй Soul Eater.. в него се целя от доста време, но все ме мързи да го гледам.. Може да го изгледам. Те са малко епизоди, по моя информация - около 50..

е...то още от 1-я епизох хваща. Само малко гласът на Мака ме дразни,ама с свиква Публикувано изображение Иначе има много готини бойни сцени, както и смешни моменти. Само оная Екскалибур...ъ... ще видиш :huh: "Baka..." Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Иначе сегаааааа почнах да следя 07-Ghost Обещаващо е,но не мисля да започвам мангата още. Като казах манга се сетих - чакам сега на Claymore поредния чаптър :jumping11:

е...то още от 1-я епизох хваща. Само малко гласът на Мака ме дразни,ама с свиква Публикувано изображение Иначе има много готини бойни сцени, както и смешни моменти. Само оная Екскалибур...ъ... ще видиш :huh: "Baka..." Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Иначе сегаааааа почнах да следя 07-Ghost Обещаващо е,но не мисля да започвам мангата още. Като казах манга се сетих - чакам сега на Claymore поредния чаптър :inlove1:

Да, но аз търся нещо което да хваща от 1-вата минута (ок, става SE) и да държи до последната минута... (а това не е така...) Публикувано изображение

Днес изгледах последните 6 серии на Utawarerumono. Като цяло не беше лошо, но малко скучно ми дойде. Гледам юли ще пускат OVA...

Сега се чудя какво да гледам... <_<

• 1 месец по-късно...

Сега ще питам голяма глупост...ама дано ми простите. Имаше едно време една японска анимация за някакво момиче с дървени обувки :P Помня, че беше русо, с някакви огромни сини очи и помня някакви епизоди с един кораб как тя отпътува нанякъде. Май имаше някакво животинче с нея. Мисля, че го даваха по Евроком. Как само искам да си го намеря...Някаква лоша също имаше, с тъмна коса и тя искаше да й навреди.

Сега ще питам голяма глупост...ама дано ми простите. Имаше едно време една японска анимация за някакво момиче с дървени обувки :huh: Помня, че беше русо, с някакви огромни сини очи и помня някакви епизоди с един кораб как тя отпътува нанякъде. Май имаше някакво животинче с нея. Мисля, че го даваха по Евроком. Как само искам да си го намеря...Някаква лоша също имаше, с тъмна коса и тя искаше да й навреди.

ако момичето е било с две грамадни къдрави опашки, значи е било Candy Candy. може да те бъркам защото бях и аз мн малка като го гледах това. обаче просто грамадните къдрави опашки на Канди няма как да ги сбъркаш. ако не е било с такива момичето, е било друго анимето.

Редактирано от Lady_Death (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

ДОбър ден. Гледа ми се филм, аниме от сорта Appleseed, Ghost in the Shell, Akira .... в общи линии пълнометражен филм, да не е лигав ... екшън Благодаря ви за предложенията :)

Мда, може да гледаш Ninja Scroll - филма, защото има сериал, който по мое лично мнение е по-добър. Друг филм, който може да избереш е Blood: last vampire. Може и Vampire Hunter D и Vampire Hunter D bloodlust - тези два филма ако не си ги гледал ги гледай задължително. Това са ми любимите, а общо взето избор голям, щото братята японци ги друса манията.

Мда, може да гледаш Ninja Scroll - филма, защото има сериал, който по мое лично мнение е по-добър.

Друг филм, който може да избереш е Blood: last vampire.

Може и Vampire Hunter D и Vampire Hunter D bloodlust - тези два филма ако не си ги гледал ги гледай задължително.

Това са ми любимите, а общо взето избор голям, щото братята японци ги друса манията.

Гледал съм ги вече, много са добри. Надявах се на нещо ново ... :)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,

Виждам, че тук има аниме фенове, което ме радва. Пиша ви, защото наскоро се създаде поредната аниме фен суб група, в която участвам и аз и набираме членове - преводачи, редактори, енкодинг и изобщо всичко. :eek: Започнали сме два проекта и се надяваме да немерим повече хора и съответно повече проекти. Ако има желаещи да се занимават с това, моля пишете ми на e-mail [email protected] Ще се радвам, ако групата ни стане успешна като много други fan sub групи в България.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.