Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За аниме феновете

Featured Replies

Здравейте, дайте линк за сериите Барби- аз имам Барби в лебедово езеро и Барби в лешникотрошачката. Благодаря предварително :wors:

• Отговори 125
  • Прегледи 34,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Има една много яка поредица, поне според мен Final Fantasy казва. Досега съм гледала първата и седмата част, щот само тях намерих. Ето и линкове към информация

за 1вата част:

инфо

за 7-мата част:

много лошо качество

сайт са филма

това от мен

ако някой е гледал останалите части, нека се похвали и да пусне малко информация за тях, мерси

Final Fantasy няма други части...плюс ако не знаеш Final Fantasy е от най-хитовите игрални поредици за PS, PS2...първата част както я наричаш ти...няма нищо общо с историите от игрите...в които всяка игра няма нищо общо с предните (направо...се създава нов свят, различни персонажи и тн.)...а игрите вече са към 12-13 части...ако се не лъжа...Final Fantasy:Advent Children съдържа в заглавието 7...защото е продължение на FF7 (играта естествено)...мисля че има още едно аниме с заглавие Final Fantasy...трябва да се огледам къде съм го меркал...ако го намеря ще го постна...

Редактирано от saiyan (преглед на промените)

Публикувано изображение

LINK

INFO

Title: Higurashi no Naku Koro ni

English: When Cicadas Cry

Genre: Drama, Horror, Mystery

Type: TV Series

Episodes: 26

Year: 05.04.2006 till 27.09.2006

Producers: Studio DEEN, Frontier Works

URL: http://www.oyashirosama.com

Резюме:Маебара Кеичи, младо момче, което наскоро се премества от града в едно малко селце със семейството си. Слецето е традиционно и доста ритуално, освен това в селцето има птиците "хигураши", които могат да се чуят преди залез слънце и казват, че 'плачът' им е много тъжен...

Кеичи няма проблем да се адаптира в селцето, намира си приятелки в училището, което е общо за всички класове, защото селцето е малко.. играят си игрички, забавляват се... въобще -весело..

До момента, в който Кеичи разбира, че преди време, в селцето е имало брутално убийство... когато той пита приятелките си за него, те изведнъж сменят драстично настроението си и твърдят, че не знаят нищо...

Автор: SayanMK от AnimeS-bg

Редактирано от Liguid (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Има една много яка поредица, поне според мен Final Fantasy казва. Досега съм гледала първата и седмата част, щот само тях намерих. Ето и линкове към информация

за 1вата част:

инфо

за 7-мата част:

много лошо качество

сайт са филма

това от мен

ако някой е гледал останалите части, нека се похвали и да пусне малко информация за тях, мерси

има една предхождаща част на final fantasy 7 , която е с подзаглавия last order, но е доста кратичка
  • 5 седмици по-късно...

Здравейте видях че темата не е само за японска анимация и реших да ви помоля за линк от който да си сваля новата "Пепеляшка" и "Палечка" ако може да са на Български и да не са торент /много ли искам/

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, дайте линк за сериите Барби- аз имам Барби в лебедово езеро и Барби в лешникотрошачката.

Благодаря предварително :angry22:

Барби не е аниме. Кво търси тук?

• 1 месец по-късно...

vsushtnost az mn se interesuvam ot naruto i iskam da popitam ot kuda da teglq serii i muzika ot animeto :)

Не намирам за нужно да коментирам някое определено аниме, защото много от най - добрите вече са коментирани и представяни. но искам да кажа защо харесвам анимето. В него човек може да открие всичко, което ми харесва. От любовни истории до екшън и дори ужас. На пръв поглед изглеждат като детски, но истината е такава, че те са много повече от това, съдържайки в себе си елементи, които могат да се токрият само в добрите игрални филми.

Bleach, интересно как никой не го спомена и има толкова малко фенове? :wors:

Публикувано изображение

• 4 седмици по-късно...

Я да попитам Final Fantasy олко части има? И може ли да ми дадете линкове за всичките?

За игрите ли питаш или за аниме-та?

Моите любими са 2 - Ледена Епоха и Феноменалните. ;)

Моите любими са 2 - Ледена Епоха и Феноменалните. ;)

Само че...нещо си в грешка! Това не са анимета...а чисто и просто...едното е 3d анимация, а другото Cartoon!

Редактирано от Raych (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Я кажете линкове за сериите на Yu-gi-oh и Yu-Gi-Oh GX , че намерих един yugioh.headoof.com ама нещо не мога да свалям след 6 серия Публикувано изображение Аз сам ги гледал мн нататак ама ми трябват за брат ми, а и аз като изгледам тоя сезон дето съм няма да имам серий. Моля пишете ;)

• 1 месец по-късно...

Здравейте :P Искам да ви питам дали се сещате...преди около 10-15 години :headphones: ...имаше едни анимационни филмчета, по 3, 4 минути, които ги пускаха по Канал 1 , като пауза м/у филмите и разните други предавания. Та филмчето беше с едно пате/пиле, което все беше сърдито...ходеше с един вестник в ръка и само се ядосваше и всичко му беше наопаки....Много бяха весели тези филмчета и страшно много ще се радвам ако някой си спомня за името на филмчето и ако може да ми отговори :P Мерси и до скоро!

Ninja Scroll -това го препоръчвам на хора които си падат по анимета като Berzerk

Ninja Scroll TV: На половина човек, на половина звяр преследван от врагове владеещи силата на "неприятната природа", бива спасен от сигурна смърт благодарение на намеса на странстващият търговец Kibagami Jubei. С последната си сила, той дава на Jubei мистериозен камък и с това предава и мисията си на него: да достави камъка на всяка цена на "Свещенника на светлината". Мистерията около силата на камъка и идентичността на дяволите които го желаеят.. ще бъде разкрита само след много битки и кръв..

Превю от tracer4o

Само да кажа, че това може да е историята от сериала, но има и филм, чиято история е малко по-различна... и само за протокола - филма е едно от любимите ми анимета (не че имам други любими), но... в тоя ред на мисли търся анимета, подобни на нинджа скрол - много битки с мечове (за предпочитане с мечове) и да не са детски (извинявам се предварително) като драгонбол или сейлърмуун (не че не са хубави, ама са детски) ако може с линкове ще съм доста благодарен, ако автора е от русе може и почерпка да има :doh:

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Леле доста време не бях посещавал темата.....ама е време да пусна нещо ново

Kaze no Stigma

Based on a light novel series by Yamato Takahiro.

Ayano is the heir to the house of Kannagi, a house with ties to the spirit of fire whose members are all fire users. All except for her cousin, Kazuma. After he was defeated by Ayano, his father banish him from the house in disgrace. Kazuma runs off and changes his surname to Yagami. He forms a contract with the spirit of wind and becomes a powerful wind user. 4 years later, he returns. Some killings in the Kannagi house by a powerful wind user lead Ayano and the Kannagi house into thinking Kazuma is taking revenge. Although claiming to be innocent, Kazuma is preparing for an all out war with Kannagi.

Линк

http://download.animes-bg.com/anime/%5bAni...%5bComplete%5d/

DMC

Devil May Cry follows the adventures of the demon hunter Dante who himself is half demon and half human. Dante is hired through his own business named "Devil May Cry". The characters are based off of the popular capcom playstation 2 games.

Линк

http://download.animes-bg.com/anime/%5bAon...%5bComplete%5d/

Black Lagoon

Based on the manga by Hiroe Rei.

When Okajima Rokuro visits Southeast Asia carrying a top secret disk, he is kidnapped by pirates riding in the torpedo boat, “Black Lagoon”. Although he thought he would be rescued soon, the company actually abandons him, and sends mercenaries to retrieve the secret disk. He narrowly escapes with his life, but has nowhere to go. He gives up his name and past, and resolves to live as a member of the Black Lagoon.

from animenfo

Линк

http://download.animes-bg.com/anime/%5bShi...%5bComplete%5d/

Claymore

Based on a shounen manga by Yagi Norihiro serialised in Monthly Shounen Jump.

The setting of the story is a fictional world of abundant towns where humans coexist with demons called Yoma. These monsters feed on humans as their main source of food, hiding themselves in human society until they strike.

A group of skilled warriors form a nameless organization to protect humans from these demons. These warriors are called Claymores, after their immense Claymore weapons. They willingly infuse themselves with demon flesh and blood to become powerful half-human hybrids. Villages in danger of attack hire warriors from the organisation for protection.

The story of Claymore follows the adventures of the beautiful Claymore warrior Claire, who fights demons and struggles to hold on to her humanity.

Long ago, the Yoma, the shape changing demons, took human form to live in disguise among human society. They feed on human innards, and take possession of memories from the brains of people they eat. These acquired memories help them better disguise themselves within human society.

In recent years, a secret society discovers a way of implanting demon bodies and body parts into humans, to create hybrids more powerful than the original demons. Hybrid`s standard abilities include faster healing, limited shape modification, the ability to detect other demons and hybrids, and overall enhanced physical prowess. Almost all hybrids are created against their will; they are typically survivors of families attacked by demons. The only exception is the lead character, who volunteered to become a hybrid to avenge her family. The society sends hybrids to towns that can afford their fares to kill demons, although not every hybrid does so willingly (this is implied in the manga.) The society is often strict and harsh; hybrids who break the rules risk being hunted down by their fellow hybrids.

Линк

http://download.animes-bg.com/anime/%5bEcl...%5bComplete%5d/

Еми това е за сега после още:wors:

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Я да попитам Final Fantasy олко части има? И може ли да ми дадете линкове за всичките?

Ами филмите са само два а игрите май са около 11 или 12 не знам точно иначе ето ти линковете към филмите

Final Fantasy:Advent Children

Линк

Това е Вторият филм....нещо не мога да намеря първият...поне за сега....

Редактирано от kemerov (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Можете ли да ми помогнете. Ще ми препоръчате ли някакво аниме. Ако може главните герои да са хубави, да има екшън, но и закачки. Нещо като Kaze no Stigma и Full Metal Panic.Много съм взискателна май. Едва ли има такова аниме, но аз да питам.

• 1 месец по-късно...

Наскоро гледах една поредица "Serial experiment - Lain" и много ми хареса :)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Можете ли да ми помогнете. Ще ми препоръчате ли някакво аниме. Ако може главните герои да са хубави, да има екшън, но и закачки. Нещо като Kaze no Stigma и Full Metal Panic.Много съм взискателна май. Едва ли има такова аниме, но аз да питам.

Ами пробвай с Battle Programmer Shirase героите не са много хубави но щом ти е харесало FMP и това ще ти хареса голяма комедиа е .

Ето ти и линк

Линк

Сега ще гледам Witchblade и ще кажа как е след няколко дни.

И по повод за това, че ме помолиха да преведа ревютата малко по-нагоре в темата ще го направя когато имам възможност може би утре или вдруги ден мерси, че ми напомните да го направя.

Макар, че ако някой не може да си преведе това не знам как ще гледа анимето.....те са си на английски.Още прекалено са малко аниметата които са преведено на български.

Редактирано от kemerov (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Моите любими за "Цар Лъв", "Бамби" и "101 далматинци" гледала съм ги милион пъти и още толкова мога да ги гледам без да ми омръзнат ;)

• Автор

Моите любими за "Цар Лъв", "Бамби" и "101 далматинци" гледала съм ги милион пъти и още толкова мога да ги гледам без да ми омръзнат ;)

Това не са анимета а анимации..има голяма разлика.Аниметата се правят в Япония, а тези които си изброил ти са далеч от това да бъдат анимета.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.