Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За аниме феновете

Featured Replies

Публикувано изображение

Жанр: екшън, приключение, комедия, еччи, шонен

Студио: Bones

Година: 2008 (все още излиза!)

Сюжет: Историята ни въвежда в живота на учениците от Шибусен - мястото, където те учат как да станат по-добри Шинигамита. Начинът, по който се бият, обикновено изисква партньор (или партньори) - като единият от двамата е оръжеен специалист, Майстор. Това, с което се бие оръжейният специалист, е неговият партньор. Въпросният партньор има способността да се превръща в определен тип оръжие (коса, пистолет, чук, вериги и т.н), а за да могат да се бият ефикасно заедно, те трябва да си съдействат - не само физически, а и душевно.

Училището Шибусен е създадено от „Шинигами-сама”, който има списък от зли души. Отборите трябва да ги побеждават като оръжието може да поглъща душата. Когато погълне 99 човешки души и една душа на вещица, то ще стане в най-силната си форма. Базирано на едноименната манга.

Експлозивна история с щипка от Bleach, Shaman King, сюрреализъм и стабилна доза еччи от студио BONES, създателите на Darker than Black и Fullmetal Alchemist. Не я пропускайте!

Автори на статията: СаВа и Morridin

• Отговори 125
  • Прегледи 34,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

оле, не мога да повярвам че има такава тема, просто съм във възторг :) мислех че съм самичко извънземно тука! поздрави на всички зарибени тогава!

и тъй - почвам по въпроса! днес започнах да гледам Shakugan no Shana, да си кажа честно до 2-ри епизод съм и все още не съм много възхитена, ама ще видим, търпелива съм. също така днес свърших Vampire Knight и искам да питам 2-ри сезон кога ще излиза, никъде не намирам инфо Публикувано изображение иначе гледам анимета малко отпреди началото на лятото, тоест края на учебната година и вече списъка ми е горе-долу приличен. може ли да ми препоръчате някое кратко аниме до 30 епизода(е може и малко повече) , което да е толкова интересно, че да го изгледам на един дъх (м/у другото в момента съм болна и по цял ден вкъщи само анимета гледам). нещо като Death Note или Claymore(всъщост не че могат да бъдат сравнени).

ПП: браво на kemerov че е пуснал златната тема ;) ;) :clap: :clap:

Редактирано от Lady_Death (преглед на промените)

Някой да знае някое аниме в което да се става въпрос за Якудза?

Crying Freeman

Айде нещо и от мене.

Публикувано изображение

Заглавие: The Devil Lady

Канджи: デビルマンレディー

Тип: Сериал

Жанр: Ужас, Фентъзи, Екшън

Година: 1998-99

Аудио: Японски и английски

Субтитри: Aнглийски и руски

Качество: DVDRip - 720x480

Линк: 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ,

14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26

Fudo Jun is a beautiful supermodel who is idolized by many. She also has a dark secret that not even she knows about at first, for within her veins run the genes that hold the next step in the evolution of mankind. The same blood as the beastlike superhumans that terrorize the city. Unlike the rest of them, though, Jun has managed to hold a tenuous grip onto her humanity, and she is recruited by the mysterious Asuka Ran, member of a secret organization within the government, aimed at controlling, if not eliminating, these berserk destroyers of mankind. Jun, as Devilman Lady, must now exterminate her own kind, but how much longer can she keep her sanity in a situation she never chose in the first place?

Редактирано от naruto (преглед на промените)

А ето и някои, които определено си заслужават, но до момента не са споменавани:

Чудовище (モンスター, Monster)

Публикувано изображение

TV сериал

Брой епизоди: 74

Година: 2004-2005

За гледане: http://66.90.101.108/~anime1/anime/monster

Доктор Кензо Тенма е японец, работещ в Западна Германия. Той има всичко – невероятни професионални способности, добра работа и красива годеница. Има обаче и разбирания за лекарски дълг, които влизат в конфликт с жестоката политика на болницата, в която работи.

Един ден му е наредено да отложи операция на пострадал при злополука турски гастарбайтер в полза на известен оперен певец. Турчинът умира и след като стеща отчаяните му жена и дете Тенма решава да прави това, което мисли за правилно, независимо от политиката на болницата.

Няколко дни по-късно са докарани две деца - близнаци, родителите на които са жестоко убити. Момичето е в шок, а момчето има куршум в главата – тежка операция, за която Тенма знае, че само той е способен да извърши успешно. Но кагато вече влиза в операционната е спрян от главния хирург - кметът на града ще бъде докаран всеки момент и директорът на болницата нарежда именно на Тенма да го оперира. Д-р Тенма решава да не се подчини а да направи това, което смята за правилно.

Операцията на момчето е успешна. В съседната операционна обаче други доктори не успяват да спасят политика и той умира. Ръководството на болницата не прощава на Тенма. Обещаното му повишение е дадено на друг, а годеницата му го напуска.

Скоро след това обаче децата изчезват безследно, а в болницата стават странни убийства, които облагодетелстват д-р Тенма. Постепенно той става заподозрян номер едно. Детективите нямат преки доказателства срещу него, но косвените се трупат и когато няколко години по-късно става ново убийство Тенма е принуден да се спасява с бягство...

С отличното си изпълнение и уникално добрата си история този сериал заслужава да се нарече гениален. Препоръчвам го на всеки, който търси нещо повече от моментно забавление.

Доверие и предателство (るろうに剣心 -明治剣客浪漫譚- 追憶編, Samurai X: Trust and Betrayal)

Публикувано изображение

OVA

Брой епизоди: 4

Година: 1999

За гледане: Ето линк. Бъг в Калдата не позволява адресът да бъде изписан директно.

Действието се развива по време на периода Bakumatsu (краят на Токугава шогунат).

Една нощ група пътуващи роби, сред които е и малкият Шинта, биват нападнати и брутално убити. Оцелява единствено малкото момче, благодарение на непознат самурай (Сейджуро Хико), който решава да вземе Шинта при себе си и да го научи на бойната техника Hiten Mitsurugi Ryuu. Хико дава на момчето името Кеншин. След известно време Кеншин решава, да се присъедини към Ishin Shishi (патриоти, борещи се срещу шогуната в името на новата Мейджи ера). Той става изключително умел наемен убиец. Една нощ при поредната поръчка, която Кеншин изпълнява, младо момиче на име Томое става свидетел на неговите действия. От шока, причинен от ужасната гледка, тя припада в ръцете на Кеншин и той няма друг избор освен да я вземе със себе си. Известно време Томое живее и работи в „дома” на Кеншин. Ненадейно обаче човекът, чиито поръчки Кеншин изпълнява, бива предаден и тогава Томое и младият наемен убиец са принудени да избягат заедно. От тук тяхната история тепърва започва...

Това е едно изключително драматично аниме, което е впечатляващо не само със своята история, но и с хубавите си арт и саундтрак. Освен това в него се отразява реален период от миналото на Япония и представата за тогавашното положение, която анимето създава, е до голяма степен правдоподобна.

Като цяло атмосферата е мрачна и тежка, но това аниме определено си заслужава гледането.

Копирано от animes-bg.com, автор на статията: Oni_no_ko

Вълчи отряд (人狼, Jin-Roh, Wolf Brigade)

Публикувано изображение

Филм

Година: 2000

За сваляне: CD1, CD2

Как би изглеждала приказката за Червената шапчица в съвременен вариант? Авторите на "Jin Roh" дават своята интерпретация, като от приказната част от историята оставят само героите, наблягайки повече на взаимоотношенията им. Всъщност разказът на братя Грим не е променен, но гледната точка и подробностите, на които се обръща внимание, са други, затова приказката във филма може да ти изглежда много изопачена и страшна в сравнение с оригинала.

Настоящето е годините след Втората Световна война, а мястото - загубилата катастрофално войната Япония. Разрушенията, причинени от атомните бомби, все още са видими и осезаеми. Въпреки желанието на всички японци да възстановят страната си и да възвърнат гордостта си, и въпреки видимия успех, все още има безредици и война между институциите, полицията и бунтовнически групировки, борещи се против политиците. За да спре терора по улиците, държавата създава специален отдел, Capital Police, CAPO, който разполага с отряд за бързо реагиране, наречен Wolf Brigade. Той е въоръжен с най-модерните и страшни оръжия. Бронираните им ризници и каски им помагат не само като ги предпазват от куршумите, но комбинирани със зловещата кървава светлина, струяща от уредите им за нощно виждане, предизвикват паника и ужас в противниците.

Въпреки че официалната полиция и CAPO водят война с терористичните организации с една и съща цел, а именно да опазят обществения ред, между тях съществува вражда. Полицията иска да включи в своите структури CAPO, като преди това унищожи отряда за бързо реагиране Wolf Brigade, защото колкото по-дълго той съществува, толкова по-излишни изглеждат "силите на реда", заради невъзможността им да се справят с безредиците и наличието на по-добре подготвена и действаща организация.

В тази борба за надмощие между политиците са въвлечени един войник, Фусе, от Wolf Brigade и момиче, участващо в терористичната организация Сектата, заловено и манипулирано от полицията, за да злепоставят отряда за бързо реагиране на CAPO. Всеки участник във Wolf Brigade загубва да известна степен, ако не и изцяло, човешката си същност и действа и мисли като звяр, вълк. Фусе е един от елитните войници, пример за безчувствен боец, вършещ безупречно работата си, но се оказва, че не е изгубил напълно човешкото в себе си. Той се влюбва в момиче, с което се запознава случайно. А дали е така? Това момиче изпълнява поръчки на терористите и е наричано Червена Шапчица, заради ролята си на куриер, разнасящ бомби в чантички, облечена в червени дрехи. Аналогията, която ще бъдеш подтикнат да направиш гледайки филма с приказката на братя Грим, е, че Фусе е вълкът, който трябва в края на историята да "изяде" момичето, затова и любовта им изглежда невъзможна. Но все пак войникът е човек, а не истински звяр ... Емоционалният финал на филма ще даде отговор на много въпроси, които си задаваш гледайки го, и ще те остави пълен с нови догадки, които биха те накарали да го гледаш пак.

Чудесната история би била нищо без брилянтната визия и звук на "Jin Roh". Много приятно впечатление правят изчистените до най-малка подробност детайли във филма: патрондажа се измъква с рязък звук, последван от прищракването на затворилият се след него държач, в същото време виждаш как патроните потракват от сблъсъка по между си, а краят на тази "огърлица" се полюшва енергично, докато и последният куршум не бъде изстрелян с оглушителен рев. Ако си любител на зрелищни битки, ще бъдеш малко разочарован, заради не големият им брой, но ще останеш възхитен от невероятното качество, с което са нарисувани. Кръвта се лее в прилични количества, а страхът и безумието, което обзема мъжете, борещи се с Wolf Brigade, се вижда дори във вледеняващия им се, заради студения въздух, дъх. Дори и мен ме побиха тръпки като видях как парата, издигаща се от водата, е разсечена от огромни тъмни фигури, бавно излизащи от черните тунели. Единственото, което се вижда от войниците, са безчувствените червени светлинки от окулярите на уредите им за нощно виждане, придружавано от подрънкването на металните им ризници и смъртоносните им картечници. Но не бива да оставаш с впечатление, че най-интересното са срещите с Wolf Brigade. Качеството на анимацията в целият филм е чудесно. Движенията на героите са гъвкави и убедително нарисувани, а образите им са изпипани, но не за сметка на пейзажите, на фона на които се развива действието. Музиката се слива с обстановката и подсилва ефекта от анимацията.

"Jin Roh" е поредното доказателство за възможностите на японските аниматори, сценаристи и режисьори да създават сериозни филми, шедьоври на анимацията, предназначени главно за възрастни.

Копирано от animes-bg.com, автор на статията: Lucash

Гроб за светулки (火垂るの墓, Hotaru no Haka, Grave of the Fireflies )

Публикувано изображение

Филм

Година: 1998

За гледане: http://free.data.bg/msm/Animania/temp

В последните дни на Втората световна война едно момче и по-малката му сестра остават сираци след като майка им загива при една от американските бомбардировки на Токио. Те трябва да се справят сами в хаоса на една разрушена държава. Историята показва борбата за оцеляване и опитите им да не загубят самоуважението си дори когато се сблъскват с най-отчаяни ситуации.

Един истински шедьовър, който не трябва да се изпуска.

Редактирано от asa (преглед на промените)

оле, не мога да повярвам че има такава тема, просто съм във възторг ;) мислех че съм самичко извънземно тука! поздрави на всички зарибени тогава!

и тъй - почвам по въпроса! днес започнах да гледам Shakugan no Shana, да си кажа честно до 2-ри епизод съм и все още не съм много възхитена, ама ще видим, търпелива съм. също така днес свърших Vampire Knight и искам да питам 2-ри сезон кога ще излиза, никъде не намирам инфо Публикувано изображение иначе гледам анимета малко отпреди началото на лятото, тоест края на учебната година и вече списъка ми е горе-долу приличен. може ли да ми препоръчате някое кратко аниме до 30 епизода(е може и малко повече) , което да е толкова интересно, че да го изгледам на един дъх (м/у другото в момента съм болна и по цял ден вкъщи само анимета гледам). нещо като Death Note или Claymore(всъщост не че могат да бъдат сравнени).

ПП: браво на kemerov че е пуснал златната тема ;):clap: :clap: :clap:

значи продължавй да гледаш Shakugn no Shana,интересно е,особено накрая.Отворения му край ,разбира се, се продължава от 2-ри сезон :P сега чакаме 3-ти хах

иначе за Vampire Knight засега не се знае,но има манга,ако искаш да четеш нея.

като Claymore и Death note...малко трудно да се направи сравнение наистина,но пробвай с X TV,Ergo proxy, Hellsing,Trinity Blood

Абе някой може ли да ми каже от каде да гледам кога излиза серията на наруто? Имаше един сайт ама го забравих как беше. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Абе някой може ли да ми каже от каде да гледам кога излиза серията на наруто? Имаше един сайт ама го забравих как беше. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=main

Излиза в четвъртък но с превода на Dattebayo в петък.

За мен най-доброто аниме е Howl's Moving Castle.Накрая доста се разплаках

като стана въпрос за драми, много съм гледала дето завършват кофти, ама Elfen Lied направо ми скъса сърцето и почти на всички епизоди ми се ревеше! ама сигурно защото това ми беше първата драма... ;)

като стана въпрос за драми, много съм гледала дето завършват кофти, ама Elfen Lied направо ми скъса сърцето и почти на всички епизоди ми се ревеше! ама сигурно защото това ми беше първата драма... :ph34r:

Гледай Chrno Crusade :baby: 3 дена ревах хахахах

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=main

Излиза в четвъртък но с превода на Dattebayo в петък.

Знам че излиза в четвъртик но отвреме навреме пропускат да ги пускат :cheers: какот тази седмица няма да има а следващата ще е двоен :clap:

Samurai Champloo, за който каквото и да кажа ще е излишно

сега гледам това

Full Metal Alchemist

Публикувано изображение

... и ми харесва, признавам :)

Description:

People cannot gain something without making sacrifice. You must present something of equal value to gain something else. That is the principle of equivalent trade in alchemy. At that time we believed that was the truth of the world…

Самото действие в „Алхимика” започва в началото на миналия век, но светът не е такъв какъвто го познаваме сега.В тази реалност хората са развивали алхимия паралелно с технологиите и са останали на ниво – парна машина за сметка на това пък са постигнали невероятни неща в горе споменатата наука.

Братята Едуард и Алфонс Елрик живеят с майак си в красиво провициално селце.Баща им ги е напуснал преди много години и двете деца нямат никакви спомени за него. От ранна въздраст двамата показват интерес към алхимията, особенно по големия с една година Ед, който е истински гений. Живота им тече както се казва „по мед и масло”, докато един ден се случва непоправимото – майка им се разболява и умира.Отчаяни братята решавават да я върнат обратно с алхимичен ритуал, след като се обучават потчи една година, накрая те се връщат за да изпълнят замисала си.

Но в алхимията има един неотменим закон. Закон който не бива дори да се изрича, защото всеки алхимик съзнава последиците от нарушаването му: никой неможе да създаде човешко същество и никой неможе да върне мъртвите към живите, това е Принципът на еквивалентната размяна не може да бъде нарушен, а и няма нищо което да плати за цената на един човешки живот. И когато ритуалът се обръща срещу нашите герой, вече е твърде късно. Ал изчезва в отворилия се вихър с енергия а Ед изгубва крак си.В последния миг, преди ритуалът да отнеме братчето му завинаги, Ед брави голяма жертва той жертва ръката си за да свърже душата на Ал с намиращата се наблизо броня.

След тези нещастия двамата братя трябва да си намерят нова цел за съществуване. Поканен от воения алхимик Рой мустанг, Ед решава да си присани „Auto-mail” – това са така наречените кибернетични крайници който компенсират напълно липсващите такива, и да се подложи на изпита за Военен Алхимик. Целта му е да се добере до огромния достъп средства с който разполагат воените за да открие тялото на брат си. Цената обаче е висока – воените химици са длъжни да изпълняват безусловни всяка от заповедите на рмията, която управлява цялата страна.Включително по време на война използвайки алхимията като оръжие.Ед обаче е непреклонен, а Ал е твърдо решен да остане с брат си! Двамата се полагат на изпита, но единствено Ед го взима, а Ал бива „скъсан” тъй като за да мине трябва да разкрие бронята си, което пък би разкрило забранената човешка трансмутация. Така Едуард получава титлата „Fullmetal Alchemist” заради железните си крайници.Скоро след това братята научават за митичен артефакт – Философския камък, който е в състояние да отмени Принципа на Еквивалентната размяна, създавайки без да иска цена за плащане. Ед и Ал виждат в този артефакт, шанс, шанс да си върнат изгубеното, шанс който те немогат да пропуснат! И затова се отправят на пътешествие, едно пътешествие което ще промени завинаги не само животите им, но и съдбата на целия свят.

Автор: thefolenangel

повече инфо - от официалния сайт

може да си го изтеглите с бг сутитри от този сайт :help:, а английски от ... къде ли не Публикувано изображение

Редактирано от Shinefrend (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Final Fantasy: Legend of the Crystals Final Fantasy: The Spirits Within Final Fantasy: Unlimited Final Fantasy VII Advent Children Last Order: Final Fantasy VII

Final Fantasy: Legend of the Crystals

Final Fantasy: The Spirits Within

Final Fantasy: Unlimited

Final Fantasy VII Advent Children

Last Order: Final Fantasy VII

А знаеш ли от каде мога да ги сваля?

Хубава темичка :ph34r:

Аз пък сега съм на D.Gray-man (доста е добро - целевата група са по-младите зрители, ама това се преглъща).

Като гледам предпочитанията ми в голяма степен се препокриват с тези на Shadow_skill ;) - Shadow Skill, Claymore, Fate/stay night и подобни. Еех, няма много от тях, затова следващото от вида е Rekka no Honoo (Flame of Recca), Hunter x Hunter, Yu Yu Hakusho, Basilisk, Scryed и т.н.

Малко лична статистика:

http://sig.anidb.net/redirect/3897/J8Gd0/

макар показаното изгубено време да не е това (добавям цялото аниме, а не си играя с всеки епизод след като го гледам).

мммм значи Scryed съм го гледала,ама да ти кажа...нещо не беше както трябва,но всеки с вкуса си де Публикувано изображение

Сега се чудя дали да почвам Erementar Gerad

btw гледах 1-ви еп от Ga-Rei-Zero и направооооооооо хааххаах ей така оО знам че има манга,ама не искам да я чета да не си развалям кефа Публикувано изображение

За Ga-Rei: Zero не знам - ongoing не гледам. Като свърши ще го видим. :rolleyes:

Erementar Gerad е добро. Пада си нещо като Kiba (и то е добро). Освен това музиката му е на Kajiura Yuki.

Виж ми профила в AniDB с оценките ми за анимета, за да добиеш представа за кое какво мисля. :rolleyes:

Като цяло обичам адреналин да има - като Grappler Baki примерно, но и не само това. Kanon (2006), Kimi ga Nozomu Eien или Asatte no Houkou примерно също са страхотни.

Като цяло предпочитам Seinen като жанр, макар и да харесвам определени Shounen-чета.

Shoujo и Josei почти не гледам, но и там има страхотни анимета (които съм гледал) - примерно Nodame Cantabile, Juuousei, Ouran Koukou Host Club и т.н.

хехе гледам и за Air Master и Bastard сме на 1 мнение :PKiba съм го гледала също и ми хареса общо взето.

А впрочем на Ouran High School Host Club съм се смяла с глас Публикувано изображение много е готино :)))

П.П. Да те питам,щом и ти харесваш маршъл артс,да ми препоръчаш нещо,защото пък и не всеки арт ми харесва и малко трудно си избирам ^^`

Аз най-много съм се смял с Full Metal Panic? Fumoffu, но е хубаво да почнеш от почнеш от първия сезон.

При комедиите е малко деликатна работата, защото ние не можем да възприемем това, което за тях е смешно. Примерно много често има игра на дума (игра на канджи) - като не си я схванал, fansubber-ите колкото и да поясняват защо това трябва да е смешно, при теб ефекта се губи.

Затова за нас са смешни аниметата на универална тематика - Full Metal Panic е за военен маниак, влязъл в училище под прикритие (първия сезон е балансирана екшън-комедия, втория е комедия, третия е предимно екшън). Ouran Koukou Host Club пък осмива елита, както и всичко, що е свято за Shoujo жанра. :)

За бойни изкуства, нещата са много разтегливи, в общи линии трябва да гледаш за Shounen.

Seirei no Moribito, Tsubasa Chronicle - по-скоро са фентази

Mutsu Enmei Ryuu Gaiden: Shura no Toki, Hunter X Hunter, GetBackers, Yuu Yuu Hakusho, Grappler Baki, Rekka no Honoo, Kazemakase Tsukikage Ran, Tenjou Tenge, Street Fighter 2 V и т.н. - все чудесни Shounen-чета, повечето от изброените (като Hunter X Hunter или Yuu Yuu Hakusho) са типични представители на жанра

Samurai Champloo, Basilisk, Samurai 7 - насочени към малко по-възрастни зрители, макар границата между Shounen и Seinen да е доста размита...

А като си харесваш някое аниме, а сайта на AniDB има един линк "Similar Anime by Anime Planet", точно под графа "Resources"

Пимерно ако търсиш анимета подобни на Grappler Baki, ще ти препоръчат Air Master, Shura no Toki и т.н Имай предвид, че това е на база зрителски отзиви, така че не приемай, че две анимета са много еднакви - по-скоро има насочващ характер (макар че като видиш да 30-тина да човека твърдят, че Claymore и Berserk са подобни (което твърдя и аз) вериятността да е вярно е ставнително висока :) )

Редактирано от Vegetto (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

е,FMP съм го гледала ест ;) както и още няколко,които написа иначе от тези,които ми препоръча гледах Jyu-Oh-Sei и доста ми хареса..с изключение малко на края (фенка съм на хепи-енд-а XD ) сега обаче все по-малко време имам за аниме и много ме е яд,ама какво да се прави :/ другото лощо е че като видя нещо от сорта на 52 серии иииии нещо умира в мен хахахах мерака имам предвид нали XD въпреки че,даааааааа повечето си заслужават,ама....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.