Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Internet Security или комбинация?

Featured Replies

Голяма част от производителите на антивирусен софтуер отдавна предлагат

Internet Security или Suite пакети, които включват антивирус, антиспам, защитна стена и други в едно.

Споделете впечатленията си за това, кое е по-доброто:

1. Internet Security

2. Комбинация от няколко продукта на различни производители, например:

антивирус от една компания, защитна стена Firewall от друга, антиспам от трета и пр.

Аз лично разсъждавам, че едва ли производителите на добър антивирус ще направят и другите програмки най-добри и не ползвам пакети. Още повече, че различните програми са си напълно съвместими...

Комбинация. Все още няма(според мен) добър пакет. Работата с пакетите е малко като в магазина - "на ти 3 в 1 и се кефи,много е хубаво и спестяваш"...не вервам аз.

Пък и какво да вервам :) - което съм опитал, или се посбъгва или бави ужасно, или се оказва надупчено(дори тези на саймантек).

Аз си предпочетам комбинация. Така съм си свикнал от едно време :huh: Не съм пробвал интегриран пакет и не мога да кажа дали са достатъчно добри за всичките работи за които са предназначени. И като си помисли човек , че може да има проблеми с дори и с продуктите на един и същ производител (както аз с продуктите на Sygate - Home Network и Firewall-a така и не ми тръгнаха заедно :rolleyes: ) , най-добре да си използва програмите в които е сигурен и им има вяра. А за експерименти има все пак и служебни и чужди компютри cool.gif

При мене е :

1. NOD 32

2. Kerio Personal Firewall

3. Spy Sweeper + XoftSpy + SpyBot

4. Firefox

Мрежата е поделям с Sygate HomeNetwork

Имах проблем с F-Secure 2005, мисля, че беше първата, май бета. Иначе ползвам NOD32 за антивирус, ZoneAlarm Pro(не Suit-а) и естествено любимата ми лисица(Firefox). Нямам никаъв AntiSpy софт, но мисля, че не ми трябва. Просто няма от къде да го хвана.

Редактирано от steliyan (преглед на промените)

Нямам никаъв AntiSpy софт, но мисля, че не ми трябва. Просто няма от къде да го хвана.

<{POST_SNAPBACK}>

Ти си мислиш така cool.gif

/Offtopic

А между другото оправи ли се с Azureus-a ? Ако си открил начин да правиш шедуле на торентите, кажи. Аз засега ги спирам ръчно, когато много бързам да сваля нещо и после пускам пак другите. Теглих някакво ръководство, но не ми остава време да го прочета.

:bye:

offtopic

Не съм открил... Примирих се... Иначе кажи от къде ще ги хвана тея гадинки.

/offtopic

offtopic

Не съм открил... Примирих се... Иначе кажи от къде ще ги хвана тея гадинки.

/offtopic

<{POST_SNAPBACK}>

Ми ти си в интернет и те са там, така че все ще се срещнете някъде. Не че ти го пожелавам. Ама откакто пипнах през лятото един HotToolbar и ми трябваше цял ден да го разкарам ( HijackThis е голяма работа) вече си имам едно наум.

:bye:

Разбира се, че варианта с отделни е по-добър! Всичко в едно винаги е недоизпипано! Аз ползвам NOD32, Kerio Personal Firewall, Ad-Aware... нямам проблеми с нищо от близо година! :rolleyes:

• Автор

Има доста логика да се използват преимуществата на отделни Security програми

и да се спогодят да работят заедно. Но това изисква добри познания за работата им поотделно. Както знаете, процеса на "покупката" на софтуер преминава през

проба (trial с период на работоспособност) и регистрация, след като сме му се накефили и свикнали. Но за един новак ще е доста трудно да се ориентира и да направи подходящ избор и според мен ще се насочи към пакетите all-in-one.

А ако трябва да плаща? Тогава става доста интересно. Това ни чака.

Значи, и аз не съм привърженик на Security/Suite пакетите за сигурност. И не мисля, че в скоро време ще имаме насреща си нещо качествено от тоя род, независимо от приказките на разработчиците.

Инак, и аз да споделя какво съм избрал:

NOD32 2.12.3

Agnitum Outpost Firewall Pro 2.5.375.4822 (374)

Microsoft Antispyware (пуснал съм му realtime protection-а), Spybot S&D 1.3, Ad-Aware SE 1.05

DiamondCS Process Guard v.3.150

DiamondCS RegistryProt

Седмично правя проверки с обновени дефиниции на TrojanHunter 4.2 - все пак знаем как се спогаждат троянските коне с антивирусната защита...

Това ми е системката от край време насам (от 19.08.2002 година досега карам с Win2K, no problem at all), а PC-то ми е адски слабо, но въпреки това не се задъхва. Кефец. :clap

Редактирано от dojackal (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.