Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за MAIL.BG

Featured Replies

Здравейте, днес из форума намерих една сравнителна табличка между, българските мейл хостинги, сега съм на гмеил, но не съм доволен нещо, та реших да мина на маил.бг, регнах се, гледах из сайта, търсих тук таме из нета, в форума проверих, но никъде не намерих информация дали може мога да преглеждам съобщенията си през някой мейл клиент (аз съм с Mozilla Thunderbird).

Tа въпроса ми е, може ли да "контролирам" пощата си в майл.бг от мейл клиент (в моя случай Тъндърбирд), и какви са настройките, които трябва да направ?

:)'>

Благодаря предварително!

Редактирано от krisku (преглед на промените)

Здравейте, днес из форума намерих една сравнителна табличка между, българските мейл хостинги, сега съм на гмеил, но не съм доволен нещо, та реших да мина на маил.бг, регнах се, гледах из сайта, търсих тук таме из нета, в форума проверих, но никъде не намерих информация дали може мога да преглеждам съобщенията си през някой мейл клиент (аз съм с Mozilla Thunderbird).

Tа въпроса ми е, може ли да "контролирам" пощата си в майл.бг от мейл клиент (в моя случай Тъндърбирд), и какви са настройките, които трябва да направ?

:)'>

Благодаря предварително!

Здравей,

До колкото знам в mail.bg имаш POP3 достъп до кутията си, но за да можеш да изпращаш писма чрез SMTP ( виж в менюто "Услуги" ) ще трябва да си платиш. Но никъде не можаш да намеря необходимите настройки за POP3 достъпа.

Редактирано от xmas (преглед на промените)

• Автор

Благодаря, аз съм абонат на вивател, така че работата с изпращането на смс-и няма да стане.

Оставам си на гмейл.. ;(

mail.bg имат SMTP и се плаща 2 лева мисля без ДДС за 3 месеца. Аз го ползвах доскоро и ми беше много удобно, но откак минах на неограничен достъп нещо се прецака работата. Пратих няколко СМС-а, отворих и друга поща, но ефект никакъв. Пробвах да се свържа с дадения телефон за проблеми, но се оказа някаква автоматична централа и набързo ме отказаха. Така се набутах доста с тия СМС-и и досега нямам SMTP достъп, само POP3. Мисля си, че проблема ми е от IP-то, но не съм сигурен, а и няма кого да попитам. Иначе krisku, може да пробваш с СМС, а ако не стане, откажи се, освен ако някой не знае причината. Вземат ти парите, а после НИЩО! Иначе настройките ти ги пращат по пощата( същата, за която искаш SMTP).

Айде, ако някой знае нещо и по моя въпрос да пиша PLS

ПП: И какво като си на Вивател? Прати СМС от друга карта, плати си 2.40 на човека и готово :ph34r:

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Едва ли може да ставнява Gmail с Mail.bg, разликата е пъти и в класи-разбираш в чия полза!

POP3 достъпа е безпроблемен от Thunderbird, ако някой се интересува от настройките, мога да му ги пратя. Ще трябва само да почака до довечера, защото са ми на домашния компютър.

Host - mail.mail.bg

POP3 server - 110

Поздрави laugh.gif

Смяната на Гмаил с Маил.бг ми изглежда като замяна на мерседес с трабант ... но всичко е въпрос на личен избор :)

Host - mail.mail.bg

POP3 server - 110

А за потребителско име се пише целия адрес, включително @mail.bg. :speak:

За мен mail.bg има само едно предимство, когато се регистрирах, си избрах името което ми хареса.

А някой да има идеи защо не мога да се свържа с smtp.mail.bg, след като съм платил? Какво ли не пробвах. В пощата ми показва, че мога да ползвам SMTP достъп до 1.02.2007г.

mail.bg имат SMTP и се плаща 2 лева мисля без ДДС за 3 месеца. Аз го ползвах доскоро и ми беше много удобно, но откак минах на неограничен достъп нещо се прецака работата. Пратих няколко СМС-а, отворих и друга поща, но ефект никакъв. Пробвах да се свържа с дадения телефон за проблеми, но се оказа някаква автоматична централа и набързo ме отказаха. Така се набутах доста с тия СМС-и и досега нямам SMTP достъп, само POP3. Мисля си, че проблема ми е от IP-то, но не съм сигурен,

Проблема е от IP-то ти при положение ,че е било смененено.

Установих най-сетне какъв е проблема. Доставчика е ограничил достъпа през порт 25 и се надявам да ми оправят проблема.

ПП:krisku , благодаря ти, че отвори темата и си оправих пощата най-сетне :speak:

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• Автор

Хехе, аз трябва да благодаря.

Ъъъ... а настройките какви са? :)

Хехе, аз трябва да благодаря.

Ъъъ... а настройките какви са? :hush:

2006-12-21_012202.png

Това са моите настройки за Опера. На мястото на "{user}.mail.bg" поставяш твоя e-mail адрес.

Ето и още едно мнение...

Пробвайте руския mail.ru / list.ru - работата с майл-клиенти е безпроблемна и безплатна.

Работя с Тъндербърд, пробвал съм и с Аутлука - няма спам, регистрацията е бърза, сайта

им е интересен.

При настройката на клиента правилно е за SMTP сървър по подразбиране да се ползува този на доставчика Ви на Интернет услуги /ако има такъв/, иначе ще трябва да ви отвори 25 порт. Това много улеснява работата с повече акаунти.

Ако се интересувате, етонастройката на Аутлука, на Тъндербърда е същата /Инструменти-Настройки на регистрация/.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.