Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мартин Петров стана футболист №1 на България

Featured Replies

Мартин Петров/Атлетико/Мадрид/ стана футболист №1 на България

Димитър Бербатов/Тотнъм/ получи наградата "Футболист №2"

Стилян Петров/Астон вила/,бе избран за “Футболист №3”

Георги Петков/Левски/,бе избран за "Вратар на годината"

Станислав Ангелов/Левски/,бе избран за "Полузащитник на годината"

Димитър Бербатов/Тотнъм/,получи наградата “Нападател на годината”

Станимир Стоилов/Левски/,бе избран за “Треньор на годината"

Валери Домовчийски/Левски/,бе избран за “Най-перспективен млад футболист”

Тодор Радомиров/Спартак/Варна/,получи наградата “Феър плей на годината”

Лично за мен буди недоумение,неявяването на футболистите на ПФК"Левски",на церемонията по награждаването.

Тъкмо си помислих,че Българският футбол навлиза в Европа,и...,квартално поведение !

И аз мисля че Мартин Петров заслужава да е номер едно на България за тази година!

Странно е наистина как може да се държи ръководството на Левски така! Стига са си мислили че Боримиров трябва да е номер едно! След някоя друга година него трябва да го наградят с почетна награда че играл до такава възраст, когато се откаже!

Но смятам че не заслужава да е номер 1 футболист на България - критерия е футболиста да играе добре както в клубно първенство и евротурнири, така и да играе добре за националния!!!

Дано по - бързо се оправи и възстанови от контузия Марто!!! :down::wors: :wors:

И аз съм съгласен, Мартин го заслужава повече от Бербатов. Той в националния не се представя подобаващо :yanim: !!!

Честно казано на мен ми се искаше Стилян Петров да вземе приза , защото оперделено е един плеймейкър от световна класа ... но това , че се отказа от националния отбор , според мен му попречи ... :wors:

Честно казано на мен ми се искаше Стилян Петров да вземе приза , защото оперделено е един плеймейкър от световна класа ... но това , че се отказа от националния отбор , според мен му попречи ... :ph34r:

Мне просто журналистите най-после решиха да се реваншират на Българина, а и му беше време...

Честно казано на мен ми се искаше Стилян Петров да вземе приза , защото оперделено е един плеймейкър от световна класа ... но това , че се отказа от националния отбор , според мен му попречи ... ;)

Правилно!Ако не се беше отказал от националния спокойно можеше да бъде номер 1,но... angry.gif

Стилян номер 1 ако не се е бил отказал, бъркате се нещо явно.През последните 2 години или под ръководството на Ицето да е направил добър мач?! каквото бяхме свикнали да наблюдаваме ммммне.Мартин го заслужава най-много от всички ако не беше тои Румъния, Холандия 6 точки пасив, но благодарение на този мъж само 4.Жалко, че се контузи точно когато беше в страхотна игрова форма, но ние му стискаме палци за бързо възтановяване, за да ни радва все така.

Редактирано от sfmf (преглед на промените)

• Автор
Лично за мен буди недоумение,неявяването на футболистите на ПФК"Левски",на церемонията по награждаването.

Тъкмо си помислих,че Българският футбол навлиза в Европа,и...,квартално поведение !

Ето тук е разковничето: защо мълчат привържениците на този отбор-срам ли ги е,какво ли ?

Един добре успял отбор в Родината през последните две години в България,се държи като местен хулиган.

Къде е критиката,така ли ще остане ?

Какво не хареса на Ръководството на този отбор ?

Мислят ли си ръководителите им,че помагат на Родният футбол,или целта им е да "точат"пари от Чорни,като реалните факти се изопачават ?

Искам мнения на "сини" фенове !

Та самият отбор е раздиран от казуса: Боримиров или Петков .

Сираков-голям футболист. Не ! Много голям футболист,но абсолютно опорочен ръководител-комисионни от футболисти и треньори и т.н. и т.н. !

Докога ще се търпи това !

Видно е,че няма ли истинска конкуренция тук-представянето в Европа е обречено !

Големият враг-ЦСКА,отстрани и победи отбори с далеч по-големи клубни коефициенти от Левски. Защо привържениците си мълчат и не признават този факт ?

Въпроси ! Много въпроси има,и ако не се даде адекватен отговор,а се заложи на злобата,нищо хубаво не очаква този отбор !

Още повече, не мога да разбера как така левскарите бойкотират награждаването, при положение, че би трябвало да не знаят за кой ще са наградите???!!!!! Още повече, че с това си поведение те искат да диктуват кой да получи награди... Според мен им е много и това,което получават.Наско за пореден път доказва,че нищо не става от него.....

Още повече, не мога да разбера как така левскарите бойкотират награждаването, при положение, че би трябвало да не знаят за кой ще са наградите???!!!!! Още повече, че с това си поведение те искат да диктуват кой да получи награди... Според мен им е много и това,което получават.Наско за пореден път доказва,че нищо не става от него.....

че то цяла България знаеше кой ще спечели :yanim:

дано догодина работите не са толкова явни и ни изненадат ...

а между другото изключително слаба организация на празненството ... много ме разочарова ;(

Наистина е интерсно, как така явните и запалени привърженици на Левски сега грам мнение не казват!!

А по - други теми толкова разпалено защитаваха! Искам и сега да видя да защитават явната глупост на ръководството на Левски!

Fernando, обикновено е нормално да се знае кой ще спечели, защото колкото и равностойни да са футболистите - всеки си има силна години и по - слаби години!

И пак казвам футболист на Левски ще спечели - ако е играл добре за клубния си отбор и в евротурнирите, но също така да има голям принос и в националния!!

Един Телкийски ако играе още по - добре и се развива в правилната посока е един потенциален победител в такава класация!!!

Лично за мен изборът на феновете си беше реалният, а всички знаем какъв скандал щеше да стане отново ако т.нар. Българин не беше спечелил и сигурно и той щеше да замине от националния. А за това, че е нормално да се знае бих казал, че това е само понякога, защото сега Бербатов прави страхотни игри за Тотнъм, голмайстор е на Уефа, а Марто не се сещам с какво може да се отчете освен добрите игри за националите.

И Бербатов постъпи наистина джентълменски и можем само да аплодираме постъпката му да дойде! :rolleyes:

Гнусно. Заглавието звучи гадно, нали?! Но първо едно уточнение - в написаните по-долу редове не омаловажавам постигнатото от Марто Петров за националния отбор през 2006 година. Да е живо и здраво момчето. Вкара най-важните голове в евроквалификациите, спаси Родината, спаси и главата на Христо Стоичков.

Сега да си дойдем на думата. Иде реч за пет неща - съмнителната анкета, загадъчните действия на Камата, бойкотът в синьо, Бербо и гафовете на церемонията.

Започвам с анкетата. Има нещо гнило, гнусно и долно. Дано не съм прав. Фактите обаче ме карат да се съмнявам. За първи път от години насам обявяването на първата десетка се забави. Организаторите скриха и броя на точките, за да се види с каква преднина Марто е изпреварил Бербо. От БФС мълчат и прехвърлят топката към "ДАКС медия".

Оттам сричаха като първолаци по телефона. После ме свързаха с г-жа Райчева. Помолих я най-учтиво да ми съобщи събрания от призьорите точков актив, но тя ме хвърли в тъч с изречението: "В момента данните се обработват и в четвъртък по обяд (т.е. -днес) ще бъдат публикувани в сайта на футболния съюз. Тогава ще видите кой за кого е гласувал".

Странно, нали?! Още по-странното е, че г-жа Райчева не пожела да ми продиктува поне точките. Те би трябвало да са ясни, иначе как са определили победителя. Във всяка нормална държава при всяка нормална церемония тези неща се съобщават. Там няма скрито-покрито. За разлика от тъмната и сива България. Съмнителната историйка наподобява на досиетата "Х". Или не - на нашенските си досиета, които тъй дълго ги пазят заровени дълбоко в архивите.

TopSport

Без коментар :]

Welcome in Bulgaria.

Започвам с анкетата. Има нещо гнило, гнусно и долно. Дано не съм прав. Фактите обаче ме карат да се съмнявам. За първи път от години насам обявяването на първата десетка се забави. Организаторите скриха и броя на точките, за да се види с каква преднина Марто е изпреварил Бербо. От БФС мълчат и прехвърлят топката към "ДАКС медия".

Оттам сричаха като първолаци по телефона. После ме свързаха с г-жа Райчева. Помолих я най-учтиво да ми съобщи събрания от призьорите точков актив, но тя ме хвърли в тъч с изречението: "В момента данните се обработват и в четвъртък по обяд (т.е. -днес) ще бъдат публикувани в сайта на футболния съюз. Тогава ще видите кой за кого е гласувал".

Странно, нали?! Още по-странното е, че г-жа Райчева не пожела да ми продиктува поне точките. Те би трябвало да са ясни, иначе как са определили победителя. Във всяка нормална държава при всяка нормална церемония тези неща се съобщават. Там няма скрито-покрито. За разлика от тъмната и сива България. Съмнителната историйка наподобява на досиетата "Х". Или не - на нашенските си досиета, които тъй дълго ги пазят заровени дълбоко в архивите.

Смешна работа ! :speak:

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Левски обижда себе си

Материал от в-к "7 дни спорт"

Никога не е късно да станете за резил, момчета! Това разумно правило е забравено в Левски, ако съдим по срамотиите около наградите за футболист на годината.

Орезилиха се момчетата и това е. Повече, отколкото с головата разлика 1:17 и повече от конфузията да са единственият отбор в групите на Шампионската лига, който не можа да клъвне дори 1 точка.

На сините бе наредено да бойкотират церемонията, а после клубът обиди победителите с декларация, в която Наско Сираков е вложил много чувства, но малко истина.

Това класиране било обидно за българския футбол, пише Н. Сираков.

Защо? Хора като Мартин Петров и Димитър Бербатов не са обида, а чест за футбола - в България, Испания, Германия и Англия едновременно. Обидно за Левски е вместо неговите наградени и обичани футболисти по подиума да се подмятат някакви недохранени манекенки, за да вземат купите.

Класирането било манипулирано според Н. Сираков.

От кого? От Атлетико в Мадрид или от Тотнъм в Лондон? Не можем да му пришием и мениджърска намеса. Бербатов и Петров поне засега не подлежат на трансфери, че да подозираме мениджърски интереси. А точно Футболист на годината цена не вдига. Ако болката е за един джип награда, в Левски си имат достатъчно. Тогава? За какво всъщност е този зор?

Левски не бе пренебрегнат. Негови играчи получиха наградите за най-добър вратар, най-добър полузащитник, най-добър млад талант и Станимир Стоилов - за най-добър треньор. Това манипулация ли е? За тези хора обидно ли е, че са обявени за най-добри?

Да, анкетата е субективна, защото изразява лични мнения. Но такава е природата на всяка анкета по света. И наградите на Роналдиньо и Канаваро са субективни. И какво от това?

Хубавото е, че точно за Мартин Петров и Димитър Бербатов нещата в голяма степен имат обективни измерения. Например тяхната цена на европейския футболен пазар. Левски никога не може да си позволи да купи толкова скъпи футболисти. И не може да продаде никой за една трета от цената на Бербатов например. Логиката е ясна - след като са по-скъпи, значи са по-добри. Е тогава защо да не са отпред на класацията?

И головете, които вкараха, са фантастични за разлика от головете, които не можаха да вкарат нападателите на Левски. Резултатът е 1:17 все пак.

Голямото на големия спортист не е в непрекъснатите му победи. Такъв филм не се прожектира. То е в духа му да се бори докрай, в силата да поздрави победителя дори когато мисли, че на него победата повече подхожда. Ако уважаваш съперника, уважаваш себе си. Иначе обиждаш, но само себе си.

И футбола, който е над всички. И без който никой нямаше да знае кои сте. А щяхте да гоните патките с пръчката по баира на родните си села. Това е истината.

Юлий Москов, гл. редактор на в-к '7 дни спорт'

Мартин заслужено е станал футболист на годината

Ето тук е разковничето: защо мълчат привържениците на този отбор-срам ли ги е,какво ли ?

...

Има от какво да се срамувам, постъпката на ръководството на "Левски" е недопустима, пък колкото и да е измислена и тази анкета. Не приемам резултата от анкетата, но не от позицията на син фен, а защото не смятам, че един футболист, псуващ журналистите за щяло или не, изведнъж заради 2, повтарям 2 мача да стане № 1 на страната за цялата година. Държанието на Мартин Петров и в Испания не се отличава с особена вежливост към противника и съдиите, очевидно като попивателна повтаря един друг добре познат ни футболист, а сега и треньор. За да носиш цяла една година титлата за най-добър футболист едва ли е достатъчна само една мимолетна изява.

Кризата в родния ни футбол породи криза и в тази класация (не мога да скрия пренебрежителното си отношение към нея, но изразявам личното си мнение) - трудно е да се отличи някой сред цялостната сивота. Все пак, Бербатов или Стилиян Петров по моему като че ли са далеч по-достойни за приза. Да, ще посоча и един син - Георги Петков, защото изнесе толкова мачове на "сините" през пролетта на гърба си. Не знаех, че имало търкания в лагера на шампионите, а и не ме интересуват задкулисните им борби, аз съм фен на синята идея, а не на Батков и Сие.

• Автор
Има от какво да се срамувам, постъпката на ръководството на "Левски" е недопустима, пък колкото и да е измислена и тази анкета. Не приемам резултата от анкетата, но не от позицията на син фен, а защото не смятам, че един футболист, псуващ журналистите за щяло или не, изведнъж заради 2, повтарям 2 мача да стане № 1 на страната за цялата година. Държанието на Мартин Петров и в Испания не се отличава с особена вежливост към противника и съдиите, очевидно като попивателна повтаря един друг добре познат ни футболист, а сега и треньор. За да носиш цяла една година титлата за най-добър футболист едва ли е достатъчна само една мимолетна изява.

Кризата в родния ни футбол породи криза и в тази класация (не мога да скрия пренебрежителното си отношение към нея, но изразявам личното си мнение) - трудно е да се отличи някой сред цялостната сивота. Все пак, Бербатов или Стилиян Петров по моему като че ли са далеч по-достойни за приза. Да, ще посоча и един син - Георги Петков, защото изнесе толкова мачове на "сините" през пролетта на гърба си. Не знаех, че имало търкания в лагера на шампионите, а и не ме интересуват задкулисните им борби, аз съм фен на синята идея, а не на Батков и Сие.

Рядко виждам истински привърженик/няма значение отбора/! :love:

Всеки човек,разбиращ малко от футбол,е наясно,че №1 е,и трябваше да е Бербатов,но лобирането/Стоичков/ за Мартин,неадекватното поведение/Сираков/,карат нещата в една небагоприятна насока за Българските футболисти. Тези "игрички",не остават без последствия/Стилиян/,но тези,които плащат,разчитат на "омразата" между феновете/дори и истинските/. За тях са важни само Парите,а те "нямат мириз",нали !?

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Христо Стоичков ще даде под съд Емил Данчев, мениджър на Димитър Бербатов. Това стана ясно от изявления на селекционера, който е обиден от обвиненията, че е лобирал за Мартин Петров в анкетата "Футболист на годината". Освен Левски в редовността на класацията се усъмни и Данчев.

- Наредил съм на адвокати да съберат и прегледат всички изказвания по мой адрес. Аз лично няма да се занимавам с бивши ВКР-та. Но ми писна от тях - аргументира се Стоичков. - Има си съдилища, нека отговарят въпросните хора и тези, които са им "услужили" с лъжливата информация по мой адрес. Аз ще ги чакам в съда. Търпях ги прекалено дълго. Когато им бях от полза, ми лижеха задника. Вече две години и половина сеят интриги. Поредната е свързана с анкетата за футболист на годината. Ясно е, че се опитват да направят интрига между Димитър Бербатов и Мартин Петров. Христо Стоичков не пожела да коментира твърденията в испанските медии, че е сред вариантите за треньор на Бетис.

- Изпих едно кафе с Куман, нямам ли право? - изсмя се Ицо.

Мартин Петров според мен наи-много засложаваше тази приза.Той ни спечели 1 точка срешто Румънците и Холандците.Направи блестчщи игри ж Атл. Мадрид и заслужи тази награда.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.