Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бербатов - най-добър нов нападател в Англия

Featured Replies

15dimitar.jpg

Димитър Бербатов бе избран безапелационно за най-добрия нападател в Англия, който играе първи сезон на Острова. В интернет анкета на спортния канал “Евроспорт” голмайсторът на “Тотнъм” събра 52 процента от гласовете. Новата голова машина на “Ливърпул” Дирк Кайт събра едва 16 % за второто място. Кавалерът на “Златната топка” Андрей Шевченко от “Челси” е едва четвърти с 10 процента.

В официалния интернет сайт на “Тотнъм” журналистът Алистър Мъри се опитва да докаже как Бербатов ще помогне на отбора. Изчислява се, че българинът има 5 гола във Висшата лига от общо 22 на отбора и благодарение на тях “шпорите” са в горната половина на класирането за първи път от август насам. За сравнение - Кайт има 6 попадения за “Ливърпул” от общо 26, но нито едно в другите турнири. А българинът има още 5 за Купата на УЕФА.

Източник: Труд

Хихихих,и аз гласувах в тая анкета...Тъй че,Митето трябва да почерпи... :)

Къде са сега всичките критици, които го отписаха още когато подписваше договора с Тотнъм. Англия не била за него, футбола бил друг, друг стил играели, много тичали и не знам си още какво се изприказва тогава!

Браво. Газииииииииииииии

Сигурно Сираков и Батков ще се разсърдят на англичаните,а знаеме как ги нарича Батков тогава !

Някои хора все ги влече към БГ пристрастията...

Браво на Бербатов , аз съм сигурен , че ще разкрие напълно потенциала си ! :rolleyes:

Ако е здрав, Бербо ще ги смаже!! И на Челси, и на Арсенал, и на Ливърпул ще вкара! Да не говорим какво ще стане за Уефа наистина?

А аз четох и друго за Бербатов! Той е един от най добрите нападатели в Англия, които освен че вкарва има и много асистенции! Там челната тройка е Рууни, Саа и Бербатов - с 5 попадения и 5 асистенции!!

Батковци и Сираковци или ще се мълчат, защото няма да има какво да кажат или ще "трупат точки" като го поздравят. Чудя се кога най - накрая някой велик левскар ще постигне нещо на тоя свят. :)

Голямо браво на Бера :) заслужаваго дано пренесе тази си форма и в националният отбор.Такъв централен нападател не сме имали доста отдавна толкова ефективен.

• 4 седмици по-късно...

Сигурен съм ,че Бербатов ще разгърне целия си потенциал този сезон и ще помогне на Тотнъм да направят нещо запомнящо се в турнира за купата на УЕФА.

Аз съм от Благоевград и мисля че Бербатов е Наи-добрия нав нападател в Английскато парвенство. :P

Редактирано от FrAnKY (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.