Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тази наша България...

Featured Replies

Добър ден, реших да пиша макар, че си давам сметка за нещата в България...Днес се убедих в наглостта на българските "известни" личности... Работя в центъра на София в компютърна зала, улицата на която се намира е еднопосочна, тоест е забранено да се спира от ляво, понеже все пак е център - разбираме шофьорите и не правим забележка... Днес спря кола така, че запуши входа към заведението в което работя, излезнах и помолих да се отдръпне с 10-20 сантиметра, така че да минават хората /това е тротуар и там не трябва да се спира/ за най - голямо мое учудване от колата слезе Аня Пенчева /актрисата/ и ми заяви, да си гледам работата и да извикам полиция щом ми пречи, казах че не и отива, най - малкото защото е известна публична личност, в същото време дъщеря й ме запита: "Вие възпитавате майка ми ли"...Останах като гръмнат, завършил съм средното си образование в училище с профил "Театър", учили са ме на уважение към тези хора, самият аз съм ги имал за пример... Обадих се в кат, а от там ми казаха да извикам паяк, отидох до служителите на "Паркинки и гаражи" на бул. Витошка- казаха ми, че нямат телефон на паяк, имат само на скобите, а и да не си правя труда да го викам защото идвал бавно, а до тогава най - вероятно тя щяла да се махне... Да забравим целият абсурд с Кат и ПиГ, останах смаян от държанието на г-жа Пенчева, наистина сме станали племе, а всяко племе заслужава съдбата си... Хората с които споделих ми казаха да и спукам гумите - те така правели, аз пък си мисля, че не бих паднал до това ниво... Напълно съзнавам, че този мой "двубой" е нищо сравнение с нещата които се случват на последък в нашата мила и родна страна, но пък се подразних защото когато помоля някой обикновен човек, както той така и аз проявяваме разбиране...

Пожелавам Ви всичко най... И весели празници...

Поздравления за това, че не си се принизил до тяхното ниво !

Жалко за Аня Пенчева, харесвах я, но отсега нататък ще имам едно наум.

Лично на мен никога не ми е харесвала Анята,много е превзета,пък щерка й същата като нея-много ясно.

Аз имах пък щастието да се запозная с наглостта на господин Бареков.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=35477

Надули се като балони у тръни,да се видят отстрани колко са жалки sad.gif

Харесвам Аня ohmy.gif но това е прекалено. Всъщност така май са повечето наши "звезди". Прави ми впечатление например, как до оня ден били сервитьорки, продавачки и таксиджии (знам ли, може и таксиджии да е имало biggrin.gif ) се държат с бившите си "колеги" като с някакви животни. Красноречив пример за..... хм, селяния (сещате се в какъв смисъл). Холивудско самочувствие с балканско покритие.

Не съм и фен...Всъщност като се замисля харесвам много малко известни личности в БГ...Повечето ме отвращават с пълните си с претенции изказвания и малоумщина...Хора с много лица и то все противни, да се оправят....

Няма значение, дали е известна личност или, човек от оществото.Всички сме хора.Това поведение е просто и грозно.Не е необходимо един човек, да се "надува" и да предава "фасони" само заради това, че го дават по телевизора.Да не говорим, че това е човек, който пред публичното пространство парадира с това, че е високо интелектоален и т.н .

Respect !

Добър ден, реших да пиша макар, че си давам сметка за нещата в България...Днес се убедих в наглостта на българските "известни" личности... Работя в центъра на София в компютърна зала, улицата на която се намира е еднопосочна, тоест е забранено да се спира от ляво, понеже все пак е център - разбираме шофьорите и не правим забележка... Днес спря кола така, че запуши входа към заведението в което работя, излезнах и помолих да се отдръпне с 10-20 сантиметра, така че да минават хората /това е тротуар и там не трябва да се спира/ за най - голямо мое учудване от колата слезе Аня Пенчева /актрисата/ и ми заяви, да си гледам работата и да извикам полиция щом ми пречи, казах че не и отива, най - малкото защото е известна публична личност, в същото време дъщеря й ме запита: "Вие възпитавате майка ми ли"...Останах като гръмнат, завършил съм средното си образование в училище с профил "Театър", учили са ме на уважение към тези хора, самият аз съм ги имал за пример... Обадих се в кат, а от там ми казаха да извикам паяк, отидох до служителите на "Паркинки и гаражи" на бул. Витошка- казаха ми, че нямат телефон на паяк, имат само на скобите, а и да не си правя труда да го викам защото идвал бавно, а до тогава най - вероятно тя щяла да се махне... Да забравим целият абсурд с Кат и ПиГ, останах смаян от държанието на г-жа Пенчева, наистина сме станали племе, а всяко племе заслужава съдбата си... Хората с които споделих ми казаха да и спукам гумите - те така правели, аз пък си мисля, че не бих паднал до това ниво... Напълно съзнавам, че този мой "двубой" е нищо сравнение с нещата които се случват на последък в нашата мила и родна страна, но пък се подразних защото когато помоля някой обикновен човек, както той така и аз проявяваме разбиране...

Пожелавам Ви всичко най... И весели празници...

Свиквай, самочувствието на българските "звезди" е на висотата на звездите.

Весели празници и на теб.

Не и отива такова поведение,въпреки че никога не съм я харесвала.

Трябваше да и издуеш гумите,да я видя дали ще се прави на велика. :wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.