Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HEROES: Официална тема.

Featured Replies

Според мен има надежда Сайлар да стане от добрите, но не знам какво ще стане след като намери баща си.Дали ще се промени в добрия смисъл на нещата или пак ще откачи и ще започне да убива.

• Отговори 332
  • Прегледи 50,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Heroes S04E03 Ink HDTV XviD-FQM

• Ще, просто са казали, че не се знае кога и на коя телевизия. Предполагам чакат да отшуми сериала и хората да започнат да си спомнят с меланхолия..и тогава Бум... неочакваната развръзка

Според мен има надежда Сайлар да стане от добрите, но не знам какво ще стане след като намери баща си.Дали ще се промени в добрия смисъл на нещата или пак ще откачи и ще започне да убива.

Пепеп на езика ти .... пу пу пу...Сайлър трябва да си ги коле и това си е.... Публикувано изображение

Пак почна лудницата ... кой е добър , кой е лош ... Ноа така и не се разбра с кой играе и какви ги върши майката на Петрели .

И защо си мисля че Нейтън ще мине пак към добрите ...

Черна точка за Тим Кринг ... пак ядрен апокалипсис , нищо че сега ще е във Вашингтон , изтъркано !

А ако на Сайлър бащата е такъв лудак като него и започнат да изтербват популацията двамата заедно с онзи младия зъл :). Накрая ще се появи някой млад еднусиаст като клеър и ще ги изненада изодзадзе. Аз съм писал сценария бе ей :nono:. И в момента съм малко изперкал Публикувано изображение

Еее, олива се вече :P. Абе да ги направи до довечера и ще съм доволен :). А има и вариант без субтитри и да изтърва 15% от казаното. Мерси и все пак ще чакам.

Редактирано от frason (преглед на промените)

Hana Gitelman - Според мен тя е Rebel

Изобщо не помня коя беше тя. Каква й беше способността, или нямаше способност?

Опс, оправих се, а за тези които като мен не я помнят особено това видео - http://www.youtube.com/watch?v=lsrGmYuDp1g

Редактирано от frason (преглед на промените)

Нивото на сериала взе да пада, не то направо се сгромоляса. Бях голям фен, но сега го гледам само за да видя какво ще стане. Клеър ми беше от любимците, а сега вече по-добре да не я дават. Питър и него го осраха, Сайлър вече е като клоун или не, по-скоро Бенет е клоуна. Жалко наистина, историята беше обещаваща в първия сезон, а втори сега разбирам, че съм го харесал, защото съм бил още под влиянието на първи. Дано го оправят малко, за да може да завърши прилично.

Нивото на сериала взе да пада, не то направо се сгромоляса. Бях голям фен, но сега го гледам само за да видя какво ще стане. Клеър ми беше от любимците, а сега вече по-добре да не я дават. Питър и него го осраха, Сайлър вече е като клоун или не, по-скоро Бенет е клоуна. Жалко наистина, историята беше обещаваща в първия сезон, а втори сега разбирам, че съм го харесал, защото съм бил още под влиянието на първи. Дано го оправят малко, за да може да завърши прилично.

Като не ти харесва не гледай :rolleyes:

Според мене Сайлър пише СМС на Клер Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Но идеята за Мика ми харесва ;)

Абе между другот аз не си спомням какво стана с майка му, убиха ли я?

Не не мисля че Сайлар пише смси аз мисля че е Анджела Петрели защото тя все пак вижда бъдещето и мисля че тя диктува правилата в момента макар и потайно.Или може да е някой нов или просто да е някой от бъдещето, който им помага примерно като Питър или Хиро или някой който сме го забравили.

Редактирано от marto1990 (преглед на промените)

Сигурен съм че и сърбина има способности ... Радговора м/у него и Анджела Петрели ... попита го как така само той се е измъкнал от битката ... а кой е Rebel ... дано довечера разберем !

Добре, някой ще каже ли в крайна сметка защо аджеба трябваше да забавят епизода?

Аз бях потресен... Цял вторник си мислех как като се прибера вечерта ще си дръпна поредното епизодче, г-н Петров ще е направил буквичките и ще съм щастлив, а то какво....

Вече няма прошка - ще го гледам без субтитри Публикувано изображение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.