Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HEROES: Официална тема.

Featured Replies

Марто като го гледаш , нема да разказваш :help wanted3: ! Аз ще чакам буквичките !
  • Отговори 332
  • Прегледи 50,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Heroes S04E03 Ink HDTV XviD-FQM

• Ще, просто са казали, че не се знае кога и на коя телевизия. Предполагам чакат да отшуми сериала и хората да започнат да си спомнят с меланхолия..и тогава Бум... неочакваната развръзка

Ами Митак, то и аз сега го гледах и мога да ти кажа, че от всички предположения моето се оказа най-точно - това за набора - Мика :P. И едно поздравче за компанията. Малко ви позабравих през последните седмици, ама ще наваксам :). Който не слуша чалга първо да глътне 100 екс :) - http://vbox7.com/play:0dc49d04

Бреййй ... много герой си заминаха в този епизод .... Много ми стана гадно за Дафне ... не заслужаваше да умре ! Вече е ясно че Rebel и Мика ... Много ми хареса бебе Мат Пакман ... Хиро си върна силата до някаде . Ощакват ни страхотни последни епизоди !

Специално са Марто

Heroes Season 3 Episode 21

Леле ... Сайлър се завръща с пълна сила ...

Бреййй ... много герой си заминаха в този епизод .... Много ми стана гадно за Дафне ... не заслужаваше да умре ! Вече е ясно че Rebel и Мика ... Много ми хареса бебе Мат Пакман ... Хиро си върна силата до някаде . Ощакват ни страхотни последни епизоди !

Специално са Марто

Heroes Season 3 Episode 21

Интересно... Пък Дафне не е голяма загуба Публикувано изображение ама ме съмнява че може и да оживее някакси (нали трябваше да са женени с Мат?)

послепис: Ще има ли друг сезон или този ще е последния? :)

Стори ли ми се или "голата глава" обеща на Сайлър да е "последният"?

Интересно... Пък Дафне не е голяма загуба Публикувано изображение ама ме съмнява че може и да оживее някакси (нали трябваше да са женени с Мат?)

послепис: Ще има ли друг сезон или този ще е последния? :)

Heroes season 4 from NBC

Ще Ви помоля, ако може, да използвате СПОЙЛЕР!!!

<---- Ласо. Хич не ми харесва да чакам по една-две седмици и накрая, някой да ми убие интригата с едно изречение! :)

Редактирано от P700 (преглед на промените)

P700 ... съгласен съм за спойлерите НО изчаках да минат 24 часа от излизането на серията ! Не може да чакаме 3 месеца за да изгледат всички сериите за да коментираме дадена серия ! Както виждаш помолих Марто да не коментира гледането от него !

Успехи !

Здравей.

Визирам коментарите към 21-ви епизод:

frason:

Стори ли ми се или "голата глава" обеща на Сайлър да е "последният"?

Hanibal_Lektar:

P700 ... :down: ако някой за тези 21 секунди може да ти каже нещо , здраве му кажи ! Това е само промо ... просто не се знае Сайлър към кой играе , какво става с Клер и Ноа !

Ще Ви помоля, ако може, да използвате СПОЙЛЕР!!!

<---- Ласо.

Хич не ми харесва да чакам по една-две седмици и накрая, някой да ми убие интригата с едно изречение! :blink:

Като не искаш д ати убиват интригата недей да четеш коментарите.. има лесно.

Абе пак е добре, че сериите излизат всяка седмица, макар че и така не го гледам. Тегля си редовно серииките и като излезе целия 3-ти сезон ще гледам отново всички серии отначалото на сериала, иначе забравям какво е станало. Така или иначе никой не може да ми го разкаже свестно, пък и не мога да помня всички писания и коментари за сериала. На мене ми харесва, много даже! И ако има (а майче ще има) 4-ти сезон пак ще го изтегле и ще гледам сезоните отначало. Любим ми е Хиро Накамура п.с. Добре, че не е сериал 5 сезона с по 400 серии, че...

ItsEasyMkay как си издържала ... бравос ! Много интересни работи стават с твоя любим герой Хиро ... по добре не чети темата че ще се изтървем нещо и няма да ти е интересно !

Определено ще те послушам Публикувано изображение

Ще издържа още 3-4 седмици и после... с krisku и с бро ще се филмираме и ще сме герои по ядене на пуканки :shock11:

Да започна с това ... Който не е гледал сириала да не чете следващите коментари / това се отнася за теб ItsEasyMkay ;) /

Хммм ... интересно ми е какво е станало в Коса Ведре / или както се казваше мястото / ... и какви са тези скелети ... Единия май е на Петрели Старши , съдя по дувката в чулото му ... И Сайлър ... голяма игра , няма да прости на Данко :) !

Ето какво ни чака в новият епизод :

Heroes Season 3 Episode 23 Preview

Да започна с това ... Който не е гледал сириала да не чете следващите коментари / това се отнася за теб ItsEasyMkay ;) /

Хммм ... интересно ми е какво е станало в Коса Ведре / или както се казваше мястото / ... и какви са тези скелети ... Единия май е на Петрели Старши , съдя по дувката в чулото му ... И Сайлър ... голяма игра , няма да прости на Данко :) !

Ето какво ни чака в новият епизод :

Heroes Season 3 Episode 23 Preview

Няма да е Петрели :) бабката каза че от там е започнало всичко.

Може би там са правели някви опити, за да дадът такива сили на хората.

Така смятам аз

Според мен е точно организацията в която са участвали бащата на Хиро, онзи Линдерман, дъртите Петрели и други такива, ама е станало нещо, били са убити и заровени и сега явно женицата е разгадала нещо и търси, ама ще видим...

Интересно е и заглавието на новият епизод " 1961 " ... сигурно тогава са се случили събитията ... довечера ще разберем !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.