Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за бутони

Featured Replies

Аз се пробвах но все неможах да редактирам бутоните за един сайт и затова реших да се обърна към хора разбиращи много повече от мен по Photoshop.Просто бутоните сега са на английски език,а аз искам да са на български и се надявам дие да ми помогнете.Срежу линковете на бутоните ще ви напиша в какво да пише на тях и с какъв цвят да е,но буквите ако мое да са същия шрифт,но ако не може нека да прилича колкото се може на тези букви.

снимки - бял цвят

снимки - черен цвят

начало - бял цвят

начало - черен цвят

коли - бял цвят

коли - черен цвят

състезатели - бял цвят

състезатели - черен цвят

форум - бял цвят

форум - черен цвят

спонсори - бял цвят

спонсори - черен цвят

Много ще съм задължен на този който ми помогне laugh.gif

Ами дай на български превода и си готов. Аз ги изтеглих тези бутони, пиши ми на ICQ

• Автор
Ами дай на български превода и си готов. Аз ги изтеглих тези бутони, пиши ми на ICQ

Незнам как да им дам на българси език просто.Нямам ICQ но имам skype пише го в профила

Не стига че ползваш темплейт ами май и си нямаш въобще напонятие с какво си се захванал...

Е че бутоните му са готови вече. Пък като ползва темплейт та голяма ралта.

Никъде не е написал, че е професионален web-designer, нали така?

Вземи да поразучиш Photoshop че така нищо няма да стане. Използвай слоевете (layers) за да маскираш текста и "horizontal type tool" за да напишеш текста на български със съответния шрифт. Ето резултата:

accessoriesovergp1.gif

Затова ти давам следния линк:

http://studio-bg.com/index.php?show=tut&id=288 - Всичко за слоевете (layers) във Photoshop. Почети малко и разбери за какво става въпрос.

Аве туй и с пейнта ако искате мога да ви го направя. Просто взимам същия цвят и правя един правоъгълник там където е английския текст. И после отгоре си пиша българския!!!

Аве туй и с пейнта ако искате мога да ви го направя. Просто взимам същия цвят и правя един правоъгълник там където е английския текст. И после отгоре си пиша българския!!!

Какъв е смисъла, щом има Photoshop? Или защо да го правим по лесния начин, като може и по трудния

Не е тъй лесно - имаше шум (noise) по бутоните и трябваше да се добави малко към слоя зачистващ английския текст. С MS Paint има да си играе човек с точиците... :wors:

Какъв е смисъла, щом има Photoshop? Или защо да го правим по лесния начин, като може и по трудния

Така е прав си. Аз просто казвам, че не е толкова сложно и дори и да не разбираш от фотошоп можеш /специално за тези бутони/ да постигнеш същия ефект с друга по-лесна програма!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.