Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за GTA Lost Heaven

Featured Replies

Тази игра е по разработка на Вайс Сити.Променена е и е по-готина.

Промени:

Добавен е огромен нов район (почти целият полуостров)

-Нова кариера

-Напълно нови мисий и възможности

-Може да се "save" на всякъде само задържате за няколко секунди "клекни"

-Може да си купите Азот

-Има самолет с които може да бомбандирате (стига да го намерите)

-В новия район " Lost Heaven " има мотор PCJ с мисия

-Има нова радио честота "НАШУ музыку"

-Има футболно игрище на което може да се позабавлявате.

Играта е напълно самостоятелна!

Не се изисква инсталирането на оригиналното Vice City.

Минимални системни изисквания.

Windows 2000/XP

Pentium III - 1000 MHz

128 MB RAM

32 MB 3D video

има и други промени освен тези разбира се.

13132_full.jpg

Ако има въпроси питайте!

Как може да се играе на футболното игрище? А иначе играта е много яка, особено музиката ;)

• Автор
Как може да се играе на футболното игрище? А иначе играта е много яка, особено музиката ;)

Има едно розово кръгче като отидеш върху него и там ти дава.

а може ли и линк да дадете ?

• Автор

В датата има повече сиидъри.И двата торента са iso.-Цък

:line dance: Уф прави ми нвколко проблема :

1.По време на инсталацията ми изписа некаф ерор ма после като 6тракнах ок си продалжи.

2.Накрая ми изписва :"The game was installed not completely"

3.И като се инсталира играта и штракна на иконата не стажа нищо просто така появява онова часовничето се едно зарежда нещо и после едно голямо нищо :cheers:

Честита Нова Година!

Ако играта е малка може ли някой да я качи на някой сървър видим извън България ?

Благодаря Предварително!

• Автор
Честита Нова Година!

Ако играта е малка може ли някой да я качи на някой сървър видим извън България ?

Благодаря Предварително!

100% я има на такъв сървър!Потърси!

и ко ся никои ли нема да ми каже защо като цъкна иконката на играта нищо не стажа ? :)

ЧНГ-2007

:help wanted: Уф прави ми нвколко проблема :

1.По време на инсталацията ми изписа некаф ерор ма после като 6тракнах ок си продалжи.

2.Накрая ми изписва :"The game was installed not completely"

3.И като се инсталира играта и штракна на иконата не стажа нищо просто така появява онова часовничето се едно зарежда нещо и после едно голямо нищо :shake_puter:

и ко ся никои ли нема да ми каже защо като цъкна иконката на играта нищо не стажа ? :rolleyes:

ЧНГ-2007

1.Каква грешка ти е дала играта при инсталирането?

2.Не е завършило напълно инсталирането на играта,вероятно заради грашката,която ти е дала при инстала.

3.Сигорен ли си че си направил всичко както трябва:

Начин на инсталиране!!!: отворете ISO-то с Даемон или Акохол. После отидете във вируталния диск и стартирайте SETUP.exe. Изпълнете всичко каквото е казано и натиснете Install/Установить. Готови сте

4.Направи една проверка на торента,които си свалил дали си го свалил целия.

Ч.Н.Г.

Не за съжаление.

Много жалко.Много се дразна като падне във водата и пляска като жена и умира.

И от мен ЧНГ

Много жалко.Много се дразна като падне във водата и пляска като жена и умира.

И от мен ЧНГ

Да супер гадно е кат стажа така :) срам е такъв мъжага да не може да плува нали ? :rolleyes:

Затова ви казвам - чиста работа е да играеш ориганала тоест наи добре е да не си модваш играта...Незнам дали само при мен е така но мисиите са доста бъгнати - както субтитрите така и клипчето в началото ... караи и така се играе но и самата игра има доста бъгове ...

Така че аз почнах отново да свалям GTA San Andreas според мен и вир трябва да направите така :)

• Автор
Да супер гадно е кат стажа така :speak: срам е такъв мъжага да не може да плува нали ? :jumping11:

Затова ви казвам - чиста работа е да играеш ориганала тоест наи добре е да не си модваш играта...Незнам дали само при мен е така но мисиите са доста бъгнати - както субтитрите така и клипчето в началото ... караи и така се играе но и самата игра има доста бъгове ...

Така че аз почнах отново да свалям GTA San Andreas според мен и вир трябва да направите така :bighat:

Играта не е модната.Тя е игра по образец Вайс Сити и това не е мод.А отностно бъга вече зависи от Lan картата :)

Играта не е модната.Тя е игра по образец Вайс Сити и това не е мод.А отностно бъга вече зависи от Lan картата ;)

хехе не се обиждаи де :) на мен просто ми прилича на МОД ма вярно че мисиите са различни така че не е МОД но все пак ... немойе да се сравнява с оригинална версия :nono: (неговоря за тази игра а въобще) поне тва си признаи :yanim:

• Автор
хехе не се обиждаи де ;) на мен просто ми прилича на МОД ма вярно че мисиите са различни така че не е МОД но все пак ... немойе да се сравнява с оригинална версия :ph34r: (неговоря за тази игра а въобще) поне тва сич признаи :rolleyes:

Тази игра е далеч,далеч от оригинала,но не е модната.Това е истината ;)

ми незнам, аз останах с впечатление че е доста бъгава- още от началото исках да прескоча един храст и се озовах........... В ЦЕНТЪРА НА ЗЕМЯТА!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif После клекнах, хвръкнах у анмосферата

ПП. Направете всичко GTA San Andreas- мисля да съберем старите кучета от гетото :rolleyes:

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

• Автор
ми незнам, аз останах с впечатление че е доста бъгава- още от началото исках да прескоча един храст и се озовах........... В ЦЕНТЪРА НА ЗЕМЯТА!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif После клекнах, хвръкнах у анмосферата

ПП. Направете всичко GTA San Andreas- мисля да съберем старите кучета от гетото :rolleyes:

Ами то и оригинала се бъгва понякога :wors:

Ами то и оригинала се бъгва понякога :wors:

ала то още от началото.... и аз се отказаха пък :rolleyes: на СА зациклих на няколко мисий иначе и двете игри са хубави

• Автор
ала то още от началото.... и аз се отказаха пък :rolleyes: на СА зациклих на няколко мисий иначе и двете игри са хубави

Абе понякога нищо не зависи от игрите,а от компа :wors:

Абе понякога нищо не зависи от игрите,а от компа :rolleyes:

хайде да не спамиме темата-то неразбрах само мисийте в новия град ли са променени или всички? и пак ли Томи неможе да плува? ohmy.gif

• Автор
хайде да не спамиме темата-то неразбрах само мисийте в новия град ли са променени или всички? и пак ли Томи неможе да плува? ohmy.gif

Мисля,че всички са променени.Неможе да плува :rolleyes:Зависи,с кола може,иначе не.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.