Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за видео карта NVIDIA GeForce FX5200

Featured Replies

Здравейте.

Значи искам да попитам дали тази карта поддържа TV-Out?

И, ако може някой да ми обясни по-подробни (да даде линк на английски или български) за настройките точно на този модел, защото в Display Mode (гледам там се пише да се гледа) нямам нищо такова, което е посочено на картинките.

Възможно ли е "нямането" на опций е да е, защото имам инсталиран nvidia_wxp_omega_15672a_7z - омега драйвър някакъв .. :)

Ако да, може ли да ми дадете линк към драйвъра за моята карта, да махам този и инсталирам онзи :wors:

Благодаря предварително, дано сте схванали, че какт обясних :wors:

Здравейте.

Значи искам да попитам дали тази карта поддържа TV-Out?

И, ако може някой да ми обясни по-подробни (да даде линк на английски или български) за настройките точно на този модел, защото в Display Mode (гледам там се пише да се гледа) нямам нищо такова, което е посочено на картинките.

Възможно ли е "нямането" на опций е да е, защото имам инсталиран nvidia_wxp_omega_15672a_7z - омега драйвър някакъв .. :)

Ако да, може ли да ми дадете линк към драйвъра за моята карта, да махам този и инсталирам онзи :wors:

Благодаря предварително, дано сте схванали, че какт обясних :wors:

Kартата има изход за TV-Out, тоест, поддържа функцията. Относно настройките, прегледай раздела и темите в него, които са свързани с TV-Out-настройките. При всички карти принципът е един и същ и няма смисъл да търсим или пишем упътване конкретно за този модел ;)

TV-out изходът изглежда ето така:

1sb7.jpg

има и модел с тв изход

омега драйверите са монднати драйвери и е възможно и заради това да нямаш настройки а може и да не си наясно с това какво е тв изход и дали вобще го има видеото ти

драйвер за хп 32 бит

Редактирано от tzavti (преглед на промените)

• Автор

Да обаче, при мен при Display Mode няма "екстри" както при опътванията, ето доказателство:

untitledvb9.png

И в тази страничка (дисплей мод), където цъкна все имам едно нещо, което се появява от падащото меню(както това, което съм показал на снимката), и като цъкна на Detect Displays нищо не става. И за това питах дали може да е от гореспоменатите драйвъри, които съм инсталирал..

А и би ли ми дал линкче към настройки, защото аз гледах едни и каквото пише проверих, но при мен не е същото..

Едит: Тзавти, това ли да драйвърите, които трябва да изтегля и инсталирам?

Редактирано от krisku (преглед на промените)

това е последната версия драйвери от офицялния сайт на производителя

би ли казал все пак каква ти е картата фх 5200 е модела и не ми говори нищо за това дали има тв изход или не

• Автор

Питах, защото никъде в страницата не пише, че е за Nvidia GeForce 5200 FX, почнах да го тегля.. дано стане ;)

не се съмнявай

а закачил ли си тв то към компа?

ако не си го закъчил няма да ти е активно каквото и да е по тв настройките

• Автор

Aми нищо не съм свързвал (в смисъл не съм слагал все още кабели и др.)

Значи, чак след като сложа кабелите, ще мога да бутам по настройките, така ли?

И проблемът може би не е от драйвърите?

Аз пак ще си изтегля драйвърите, но все пак да разбера, да махам ли старите, какво да правя ;о)

ми проблема е от кабела

вероятно и драйверите не са подходящи както казах омега са моднати драйвери

все пак не е лошо да ги смениш защото твоите са стари

@iovi ;):blink:

• Автор

Хм, аз от зад на кутията нямам такова нещо.

Имам едно най в ляво, но е по-малко и дупчиците не са разположени по същия начин..

Хм, аз от зад на кутията нямам такова нещо.

Имам едно най в ляво, но е по-малко и дупчиците не са разположени по същия начин..

Няма значение как са разположени дупчиците (при различните карти ,разположението е различно ) -би трябвало заедно с картата да имаш такова кабелче или поне преходник с такава букса,която влиза в ТВ Аут-а на картата .

по принцип изхода изглежда така на по новите карти

на по старите има 5 "дупчици"

@кокомил има 2 типа тв изходи

не са различни за всяка карта

• Автор
Няма значение как са разположени дупчиците (при различните карти ,разположението е различно ) -би трябвало заедно с картата да имаш такова кабелче или поне преходник с такава букса,която влиза в ТВ Аут-а на картата .

Благодаря за бързия отговор, имам такова кабелче, сега го намерих, беше под леглото ;)

А сега остава да деинсталирам старите и инсталирам новите драйвъри да видим какво ще стане.

Благодаря на всички, отговорили, приятно прекарване на Н.Г. На всички :blink:

Всичко най-хубаво ;о)

след като закачиш кабела към тв то рестартни компа и ше ти се появи wizard за да си настроиш тв изхода

благодаря подобно на теб и на останалите колеги

ПРЕДИ да закачаш каквито и да било кабели изключи компютъра и телевизора, и после след като закачиш кабела ги включи. Ако не го направиш има голяма опастност да си замине TV-Out-a на картата ти или дори самата карта. Препоръчително е също да изключваш кабела на кабелната телевизия, когато гледаш филм от компютъра.

@кокомил има 2 типа тв изходи

не са различни за всяка карта

- Знам,знам -
......... -би трябвало заедно с картата да имаш такова кабелче или поне преходник с такава букса,която влиза в ТВ Аут-а на картата .... - .....имам такова кабелче, сега го намерих, беше под леглото :)
- по-скоро исках това да кажа ,че би трябвало да си намери неговото си кабелче ,а да не се води по снимката на iovi ( тъй като той само показва по принцип как изглежда изхода) .
  • Автор
ПРЕДИ да закачаш каквито и да било кабели изключи компютъра и телевизора, и после след като закачиш кабела ги включи. Ако не го направиш има голяма опастност да си замине TV-Out-a на картата ти или дори самата карта. Препоръчително е също да изключваш кабела на кабелната телевизия, когато гледаш филм от компютъра.

Благодаря за съвета.

И извинете, но някой може ли да ми даде линк за настройки на картите nVidia, че аз, които гледам все нещо не става.

ПП: Преинсталирах драйвърите, и искам да видя настройките да видя дали сега в контрол панела ще открия нещо.

докато не закачиш телевизора към картата няма да ти се появят каквито и да е настойки

• Автор

Да, това от по-предните постове го разбрах, но искам когато го прикача да знам какви настройки да направя, че в форума намерих едни, ама нещо ..

Английския ми куца, ако има на български ще е супер :)

настройките са различни за всеки телевизор зависи и как си го вързал към него скарт тв вход или видео вход

зависи от това и на какъв режим работи тунера за тв входа скарта и тнт

трябва да си играеш за да нацелиш какви са настройките

вероятно повечето неща сама картата ще си ги познае и настрои

единственото е режима на декодиране на сигнала който при теб най вероятно е бг-пал но трябва да си поиграеш и да намериш този който ти изкарва цветен образ на тв то.

ако изкаш кажи де са тия обяснения да ти ги преведа

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.