Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на Tft монитор

Featured Replies

Кажете кои монитор от следните да си взема.Ще се играят игри,филми ще се гледат,абе общо взето всичко.

1.MON. 17´´ BENQ FP72E TFT MM NEGRO/PLATA

2.MON. 17´´ LG L1718S-SN TFT PLATA

3.MON. 17´´ SAMSUNG SM710N TFT PLATA/NEGRO

4.MON. 19´´ LG M1919S-SF TFT PLATA/NEGRO

5.MON. 19´´ SAMSUNG 940B TFT PLATA/NEGRO

Цената на всичките варира от 196 евро до 208 евро.Не съм в България за това кажете кои от 5-те монитора да избера.Мерси предварително

Кажете кои монитор от следните да си взема.Ще се играят игри,филми ще се гледат,абе общо взето всичко.

1.MON. 17´´ BENQ FP72E TFT MM NEGRO/PLATA

2.MON. 17´´ LG L1718S-SN TFT PLATA

3.MON. 17´´ SAMSUNG SM710N TFT PLATA/NEGRO

4.MON. 19´´ LG M1919S-SF TFT PLATA/NEGRO

5.MON. 19´´ SAMSUNG 940B TFT PLATA/NEGRO

Цената на всичките варира от 196 евро до 208 евро.Не съм в България за това кажете кои от 5-те монитора да избера.Мерси предварително

За много години!

Аз лично съм с BENQ от една година точно и съм много доволен. Щом ще играеш игри те съветвам да поглеждаш мониторите и с какво закъснение са т.е. колко милисекунди са. Моя е 16ms. Има монитори с по 8ms та и до 2ms. колкото по-малко толкова по-добре е. Успех!

За много години!

Аз лично съм с BENQ от една година точно и съм много доволен. Щом ще играеш игри те съветвам да поглеждаш мониторите и с какво закъснение са т.е. колко милисекунди са. Моя е 16ms. Има монитори с по 8ms та и до 2ms. колкото по-малко толкова по-добре е. Успех!

Честита ви НОВА ГОДИНА и на двамата. Щом не си в България, отивай в магазина и ги поогледай. Качете една по тежка игра и се позабавлявай малко, докато ти хареса на теб. Там не е тук и никой няма да ти се надсмива, защото за тях основният закон е "Клиентът има ПРАВО" Аз лично съм с 2 . BENQ - 91 и 93 и съм много доволен. Но игри не играя. Твърде съм порасал, за да си поигравам. Успех и да се похвалиш!

За много години ! Желая на всички една незабравима 2007 година, изпълнена с много успехи, щастие, късмет, любов и всичко най-добро от живота :)

17" BENQ FP72E TFT MM NEGRO/PLATA - 8ms, размер на пиксела 0.264mm, контраст: 500:1, яркост: 300 cd/m2, вградени говорители: 2 x 2W, Изход: D-SUB 15,

17" LG L1718S-SN TFT PLATA - 8ms, констраст 700:1, големина на пиксела 0.264(H) X 0.264(W)

17" SAMSUNG SM710N TFT PLATA/NEGRO - 8ms, контраст- 600:1, големина на пиксела 0.264

-----------------------------------------------------

При тези три варианта Ви препоръчвам BENQ. Последните ми няколко монитора са BENQ, и както съм споменавал в други теми, съм изключително доволен. Другото, което е: LG имат много строги изисквания за признаване на гаранция...т.е. Да кажем, че след време изгори пиксел (което е изключително дразнещо, особенно при всекидневна работа), за да се признае гаранцията, в рамките на няколко кв. см, трябва да имаш повече от 1 пиксел, за смяната на монитора ти с друг... Което при BENQ го няма, и по този начин, гаранцията предоставена от LG, не Ви върши кой знае каква работа.... Относно SAMSUNG - от техниката на въпросният производител никога не съм оставал доволен, било то HDD, Монитор, телефон, телевизор, памет и т.н... Там оставам без по-нататашен коментар... Извода е следният за 17" монитори, към които сте се спрял... Моято съвет е да вземете BENQ, и бъдете сигурни, че ще останете изключително доволни от съотношението КАЧЕСТВО/ЦЕНА...

Относно 19":

19" LG M1919S-SF TFT PLATA/NEGRO - 8ms, контраст 1400:1, големина на пиксела 0.264, яркост: 250cd/m2

19" SAMSUNG 940B TFT PLATA/NEGRO - 8ms, яркост: 300cd/m2, контраст - 700:1, големина на пиксела 0,294

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

При тези двата... малко ми е трудно да ти кажа, кой от двата да си избереш, т.к. при единият контраста е по-голям, но за сметка на това, яркоста е по-малка... Лично за мен не бих си взел нито единият, нито другия... Но като цяло LG-то надделява над SAMSUNG-а, но се замислете, за гаранцията на LG-то..

Редактирано от expire (преглед на промените)

ЧНГ 2007!

аз съм със САМСУНГ 940BF - гаранция за 0 изгорели пиксела, за 3 години, 2 мс е времето за реакция - много съм доволен засега цена в БГ 579 лева

На мен какво ще ми кажете за тези два монитора?

LG L1952S и BENQ FP93G

Спрял съм се на тях, защото имат почти сходни характеристики, пък и цената им е почти еднаква. На мамето преди година взехме едно LG 1750SQ, засега се държи добре, но аз искам 19".

Направо съм се видял в приключение с тия монитори вече...

MON. 19´´ SAMSUNG 940B TFT PLATA/NEGRO
добър за всекидневни нужди
...Последните ми няколко монитора са BENQ, и както съм споменавал в други теми, съм изключително доволен. Другото, което е: LG имат много строги изисквания за признаване на гаранция...т.е. Да кажем, че след време изгори пиксел (което е изключително дразнещо, особенно при всекидневна работа), за да се признае гаранцията, в рамките на няколко кв. см, трябва да имаш повече от 1 пиксел, за смяната на монитора ти с друг... Което при BENQ го няма, и по този начин, гаранцията предоставена от LG, не Ви върши кой знае каква работа....

Да ти кажа без да се обиждаш ама не си много запознат с гаранциите... аз имам LG и знам как стоят нещата, брат ми има BENQ и тъпаците не му го смениха, като още отначало имаше изгорял пиксел..?!!!

По темата...: Аз лично препоръчвам LG от тия три марки, като BENQ и SAMSUNG (особено тази марка) са осакатени ... (Лично мнение и с леко информиране от хора, които разбират от тази сфера :ph34r:

Аз съм със BENQ FP93G и съм дововен от него. :ph34r:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.