Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнението ви за Nokia N73 ?

Featured Replies

Мисля да си го взимам и искам да видя и вашите мнения по въпроса :ph34r:

Е какво е вашето мнение ?

Публикувано изображение

Техническа характеристика

Модел 2006

Мрежа UMTS / GSM 850/900/1800/1900

Батерия Li-Ion 1100 mAh

Време на разговор 4 ч.

Време на готовност 350 ч.

Резолюция 320 x 240 пиксела

Цветове 262K

Тип на дисплея TFT

Втори дисплей Не

Тегло 116 гр.

Размери 49 x 110 x 19 mm

Памет 42 mb

Слот за разширителни карти Mini SD

Екстри

Вградена камера 3.2 MP

Матрица на камерата CMOS

Светкавица Да

MP3 плеър Да

Радиоприемник Да

GPS Не

Водоустойчив Не

Запис на видео/аудио Да

Сменяеми панели Не

Fax Не

автофокус, Carl Zeiss оптика, втора VGA камера, стерео говорители

SMS

Приемане/изпращане на SMS Да

Приемане на лого на оператора през SMS Да

EMS Да

MMS Да

Предсказващо въвеждане на текст T9

Възможност за изпращане на български език Не

Комуникационни възможности

WAP 2.0

Вграден модем Да

Инфрачервен порт Да

GPRS Да

WiFi Не

Операционна система Symbian v9.1

Процесор 220 MHz

HSCSD Не

EDGE Да

XHTML Да

Bluetooth Да

USB Да

Push-To-Talk Да

Получаване/изпращане на e-mail Да

Mobile Java Да

Сигнали и мелодии

Полифонични мелодии Да

Композитор на мелодии Не

Вибрация Да

МP3 за входящо позвъняване Да

Гласови функции

Гласово набиране Да

Гласови команди Да

Гласови бележки Да

Разговор от разстояние Да

Органайзер и допълнителни функции

Часовник Да

Будилник Да

Калкулатор Да

Конвертор на валути Да

Органайзер Да

Календар Да

Хронометър Не

Скрийн сейвър Да

Игри Да

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Като се появи модела на пазара,взех го и ползвах около два месеца. Апарата е слънце,на моменти като го понатовариш с някое по-тежко приложенийце бавничко върви,ное поносимо.С карта 1 ГБ си заспива муцка иначе.За камерата няма какво да говорим,даже мисля пазя някъде из компа правени снимки и видео с нея. Единствения (но нормален разбира се) недостатък му е държеливостта на батерията.Аз лично говоря доста и не ме устройваше батерията,която държеше не-повече от два дни. В момента съм с Nokia N93 и да ти кажа-това е апарата.Ако можеш да си позволиш тези пари като разлика в цената между двата-взимай и няма да съжаляваш. Иначе и 73-ката става.

Мисля, че апарата си заслужава до стотинката. А с тази 3,2 МР камера просто няма какво да говорим. Това е един от най-добрите модели на NOKIA поне според мен. Затова го взимай недей да се чудиш!

Мерси много исках да чуя и вашите мнения ;)

Не съм има щастието да го пипна, но съм виждал снимки направени с камерата. Страшни са, от камера на мобилен телефон повече няма какво да се иска. Има стерео високоговорители, доста успешен модел. Дано и батерията е на ниво. Ако те устройва цената взимай го, скоро (не съм сигурен кога) трябва да излезе на пазара N73 Music Edition с 2 гигабайта карта. ;):)

Не съм има щастието да го пипна, но съм виждал снимки направени с камерата. Страшни са, от камера на мобилен телефон повече няма какво да се иска. Има стерео високоговорители, доста успешен модел. Дано и батерията е на ниво. Ако те устройва цената взимай го, скоро (не съм сигурен кога) трябва да излезе на пазара N73 Music Edition с 2 гигабайта карта. :yanim::wow:

тя пък кога ще излиза :) ??

За мен този апарат е една недомислица и изобщо не си струва парите. Единственото за което става е да се фукаш с него в училищния двор и да разправяш на тинейджърите колко е добър. Ако го купуваш за това става. Иначе за сериозна работа едва ли. Първо - и най-смотания фотоапарат за 100 лв. прави по-добри снимки от който и да е телефон за 1000 лв. Който разбира от оптика ще го потвърди. Снимките стават не само от мегапиксели а предимно от качествена оптика. Второ - НЯМА WiFi. Ей това е най-голямата глупост. Да дадеш над 800 лв. за апарат който няма WiFi в днешно време си е чиста набутвация. В София и някои големи градове вече има доста точки за публичен достъп до интернет така че това е от голямо значение. Трето - дисплея е голям но с малка разделителна способност. има доста по-добри дисплеи. Четвърто - батерията. Никаква я няма. Ден, максимум два да издържа и то ако не я товариш много. Пето - от N серията на Нокиа N73 стои най-ниско в класацията. Той е най-долния клас апарат на тази серия. Средния клас е N80, а истинския телефон от тази серия и най-висок клас е N93. Както каза алгор това е телефона. Има всичко което е нужно за един истински смартфон. Практически N73 е орязан отвсякъде за да може N93 да блесне с цялата си красота. С една дума ако искаш да си купиш апарат от N серията на Нокиа това трябва да е само N93. Всичко друго от тази серия е орязано откъм функционалност. Ако не можеш да си позволиш N93 по-добре не си купувай нищо от N серията защото после ще съжаляваш че нямаш това или онова.

N93 е голяма тухла според мен.По горната логика по-добре да си вземеш видеокамера+телефон :angry: .Скоро и аз мисля да си купя N73 пък ще видим. :)

Ако пък толкова ти трябва устройство тип "всичко в едно" (на автора говоря), трай засега и си кътай парите за N95. Все пак най-важното е един телефон да ти свърши работа ако мислиш, че N73 може взимай я. Сам трябва да прецениш. Отивай в някой магазин да я пробваш. :)

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

:) Тия телефони само палачинки дето не правят :angry:

На места из нета четох за оплаквания от джойстика.Има ли такова нещо?Може ли да плейва ави филми и с каква резолюция и кодек?

:P Тия телефони само палачинки дето не правят :)

и аз съм изчел доста телефона е доста хвален и няма проблеми нити с джойстика нито с нищо и филми си има със субс ;)

• 2 седмици по-късно...

Искам да попитам дали мога с този телефон веднага щом направя снимки да ги кача в интернет в някой сайт, и да ми обясните как и къде точно става.Благодаря много предварително! :help:

П.С. извинявам се че пускам 2ри такъв пост, ама предния май се озова в не много подходяща тема Публикувано изображение

• 4 месеца по-късно...

Аз сега ще си взимам Nokia N73 Music Edition.Та въпроса ми е каква е разликата между този модел и N73?

Аз сега ще си взимам Nokia N73 Music Edition.Та въпроса ми е каква е разликата между този модел и N73?

Разликата е в панелчето , 2ГБ карта в комплекта , друго хендс фри и малко по-различен софтуер.

Но до колкото знам има места на които се циганят и не дават пънлия пакет.

Хардуерно двата телефона са еднакви.

Телефона е перфектен ...

И на мен ми харесва ама не давам толкова пари за телефон.

• 3 седмици по-късно...

Телефона е много добър! Ползвам го вече 7 месеца и съм много доволен. При сегашната му цена на пазара за GSM е доста апетитен от към функции стига да обичате телефони с операционни системи!

Извинявайте, понеже не вийдам смисъл да правя нова тема, бихте ли ми казали този телефон има ли AutoKeylock (KeyGuard) функция и евентуално къде се намира. Телефона е на брат ми и така и не успя да се пребори с липсата на тази функция.

Извинявайте, понеже не вийдам смисъл да правя нова тема, бихте ли ми казали този телефон има ли AutoKeylock (KeyGuard) функция и евентуално къде се намира. Телефона е на брат ми и така и не успя да се пребори с липсата на тази функция.

Използвай някоя програмка като:

Best KeyLocker

KeypadLock

Handy KeyLock

Използвай някоя програмка като:

Best KeyLocker

KeypadLock

Handy KeyLock

Благодаря много

Добро телефонче е , но цената не е реална .

За съвсем малко повече пари може да се намери Pocket PC , с WI-FI и тъчскрийн , и с много по гъвкава о.с., например :

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view...68&sub=spec

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.