Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с видео карта ATI

Featured Replies

Здравейте!От 1 месец имам един и същ проблем със играта ЦС 1.6!Когато влезна и си влизам примерно в cs4.ma3x.net:27015,влизам забива всичко и ме изкарва понякога ми рестартирва компа!Дайте съвет!

Здравейте!От 1 месец имам един и същ проблем със играта ЦС 1.6!Когато влезна и си влизам примерно в cs4.ma3x.net:27015,влизам забива всичко и ме изкарва понякога ми рестартирва компа!Дайте съвет!

Ако проблема ти е от ати свали си кодеците от Tук

Преди това обаче си свали това задължително ако проблема не се оправи пусни какво е станало

• Автор

Аз драйверите съм ги сменял по 100 пъти!Картата е нова на няколко месеца е още!Просто излезе този проблем!Не мога да разбера Карбона върви идеално а Цс-а замира!

Аз драйверите съм ги сменял по 100 пъти!Картата е нова на няколко месеца е още!Просто излезе този проблем!Не мога да разбера Карбона върви идеално а Цс-а замира!

След като се случва само при тази игра защо не я преинсталираш? Съвсем е възможно тя да се е на*кала. Другото, което можеш да направиш е, да ни кажеш каква точно ти е картата и с кой драйвър си, защото може да се окаже, че драйвърът не поддържа картата. Виж си и температурите (процесор и видео карта).

• Автор

Инсталацията си е добре.Не съм я теглил наново още от първия път тръгна като инсталнах ЦС-а.Видео картата ми е ATI RADEON RX9600.Драйверите са от диска който ми го бяха дали от компанията която си закупих картата.Нито картата нито процесора не са овърклокнати.

• Автор

Още мнения?Аз си инсталирах .NET Framework 3.0 и пак същото.

ако не се затрудниш да отговориш на запитването на йови ше има още коментари

все пак нямаме гадателка с кристална топка на разположение

• Автор

Ако би ме насочил как мога да го видя?Само мога да видя градусите на другия ми хард диск.За видеото няма вентилатор и градусник :angry:

Ако би ме насочил как мога да го видя?Само мога да видя градусите на другия ми хард диск.За видеото няма вентилатор и градусник :angry:

Ако Everest не ти показва температурата, може би нямаш сензор. В този случай ползвай пръстомера, отвори кутията и пипни радиатора, който е на графичната карта. След това пипни и на обратната и страна (под радиатора) и кажи как се усеща. Преди да пипнеш, не забравяй да хванеш някоя метална част по кутията.

Аз лично мисля, че е от самия CS :whist: Видеото ти само на тая игра ако правим проблем не мисля, че е там проблема :rolleyes: Преди да я изтриеш и качиш на ново пробвай да изтриеш регистрите (обикновенно помага), свали ако трябва и друга версия да пробваш :ph34r:

• Автор
Ако Everest не ти показва температурата, може би нямаш сензор. В този случай ползвай пръстомера, отвори кутията и пипни радиатора, който е на графичната карта. След това пипни и на обратната и страна (под радиатора) и кажи как се усеща. Преди да пипнеш, не забравяй да хванеш някоя метална част по кутията.
След колко часа работа да го пипна??А за регистрите ей сега ги оправих и пак същото.За видеокартата дали е на Гигабайт....хм...Може би но не знам.

Бих дал друг съвет ! В Safe Mode деинсталирай драйверите на видеокартата ( всичко, вкл. и Контрол център и не знам още к,во) -след това чисти регистрите на компютъра ,свали си драйверите на Омега и ги инсталирай . По време на инсталацията ще ти предложи Fast Writes и VPU Recover да са изключени -остави ги изключени . Пусни си някоя игра и след половин -един час пипни радиатора ( не забравяй съвета на iovi ) .

• Автор

Благодаря на всички който ме посъветваха ама проблема се оказа друг.Драйверите от старата карта не бяха деинсталирани и ми се наложи реинсталация на Windows.Преинсталирах го и всичко тръгна като по вода.8) :wors::yanim:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.