Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Женската омраза

Featured Replies

• Автор

То ясно че не е добре жената и избива комплекси,ама защо да страдат и децата й sad.gif

Всяка събота,рано сутринта,събужда входа с "възпитанието" им - а то е як и продължаващ до обяд :yanim:

Има момченце и момиченце,на около 4-7 годинки.

Вчера следобяд боя не беше по график-чух момиченцето как излезе и седна навън на стълбището да ридае.

Тя обаче веднага излезе та го довлачи за още назидание в апартамента,миличкото :ph34r:

Та малтретираните деца са кой знае колко,но това друга тема :)

Ако чуете за поредното пребито детенце от майка си-ето ви една потенциална такава луда sad.gif дето трябва да я приберат дойде е време angry.gif

Тая че не е добре не е добре.Ама ти какво и каза че я предизвика?

:P доколкото за женската омраза тва е нещо напълно нормално как искате една жена да търпи всичките лъжи и оправдания на които никой няма да повярва ;) затова се озлобяваме толкова много ама понеже противоположния пол е тъп и неразбира от дума за тва става така и нека им е жива и здрава гарбината защото ще продалжават да тарпят :hush:
:P доколкото за женската омраза тва е нещо напълно нормално как искате една жена да търпи всичките лъжи и оправдания на които никой няма да повярва ;) затова се озлобяваме толкова много ама понеже противоположния пол е тъп и неразбира от дума за тва става така и нека им е жива и здрава гарбината защото ще продалжават да тарпят :hush:

Жените били злобни заради лъжите на мъжете?!? :eek:

Това изказване трепе biggrin.gif

Знаеш ли, аз по цял ден съм сред женска омраза: от 8.00 до 16.15 часа. В началото ми действаше ужасно. Чувствах се като отровена. Сега вече придобих резистентност, имунитет, наричай го както си искаш. Научих се да гледам на това от смешната му страна и започнах да се забавлявам с нещастието на жените, които ме мразят (да, нещастие...не мисля, че се чувстват добре с омразата в сърцето си). Това е разковничето, чувство за хумор, в противен случай се съсипваш ти самата.

вече разбрахме докъде може да стигне омразата на жените след убйството на онова момиче маргарите в пловдив,знаете,извършено от две нейни съученички точно защото й завиждали.жените са готови и очите да си издерат заради мъж или просто ей така за да се разтоварят от негативните емоции. angry.gifangry.gifangry.gif

според мен обаче е грозно две жени да се бият,както става понякога между тинейджърки.достойният човек умее да се контролира и да си пази достойнството,защото знае,че с бой нищо не се решава.с омраза още по-малко.какво да се прави,уне може всички жени да са красиви,с тълпа ухажори по петите или други предимства,които биха предизвикали омраза.

Нали знаеш: Ако някои говори зад гърба ти, радвай се че си пред него!!!!!

Нямат спиране такива хора, просто отмини с усмивка.

П.С. Доста твои мнения съм чела и не мисля че си ограничена ;) Незнам на твоята съседка какъв е критерия за ограниченост...

• Автор

Надявам се че ще бъде безкрайно щастлива да научи че Хайдук Пикасо го няма вече :sobbing:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=45148

Тва женската омраза е нещо удивително ! ;)

Не е удивителна нормално нещо е макар, че не разбирам защо съществува като никому не помага, ами само пречи тази омраза...И се дразня когато ме мразят без причина, ами само заради това примерно, че някой мъж обръща внимание и на мен...не разбирам женската омраза, макар, че съм жена...това е... :headphones:

Омразата между две жени си е истинска война..... ;)

А между мъж и жена истинска касапница :yanim:biggrin.gif

А между мъж и жена истинска касапница :angry:biggrin.gif

Мисля че между две жени е по-голяма касапница biggrin.gif

Женската злоба е по-страшна от омразата. Те са свързани де...

Мен поне не ме мразят генерално... в смисъл случвало се е да злобеят към мен жени, които са харесвали приятеля ми, или бившите на приятеля ми, или пък момичета с които сме били претендентки за един и същи мъж. А,да и настоящата на бившия ме мрази много, по-точно ревнува, защото той идиотът веднъж й казал, че аз съм жената на живота му - а такова нещо НЕ СЕ казва на жена, с която си в момента! :angry:

Имало е момичета, които са ме 'намразвали' сякаш от пръв поглед - например случая с една метълка от родния ми град, която някакси не можеше да приеме факта, че не нося развисени тениски на Металика и Мanowar, нямам разделена точно по средата на път гарваново черна, дълга коса, не си слагам бяла пудра и не си оцветявам устните и очите в черно.. и въпреки това слушам по-тежка музика дори от нея :wors: Че и пеех в рок банда. Е това вече не можа да го понесе! Беше влюбена в един колега от приятелска група, който свиреше траш метъл,а с него бяхме многоо гъсти, но - само приятели. Като ме видеше да говоря с него - зеленееше просто. Колко глупости изприказва зад гърба ми...

И други подобни случаи е имало, добре че са сравнително малко.

Иначе повечето ми познати момичета са много точни мацки! Поддържаме си перфектни отношения, просто ако искам да си поговоря с някой по женски, да споделя или да поклюкарствам на чаша кафе - винаги има с кой! :wors: Колежките ми например - адски лоялни същества! Пу, пу, да не им е уроки ;)

Самата аз никога не съм злобяла.. прекалено обективна съм.. а и ми се струва безсмислено. Съвсем откровено си признавам когато едно момиче е по-красиво от мен, даже се кефя на такива жени, възхищавам им се! И се чувствам добре :clap:

Редактирано от Serenity (преглед на промените)

Това жените сами не можете да се разберете, а какво остава за нас клетите вечно виновни мъже?

Е,няма ли друга дума? Защо пък- Много се "замисляш",тези дни...

Това беше само пример мила ;) и мислите ми нямат нищо общо с хората от форума, аз говоря за реалния живот как са понякога нащата, но не винаги разбира се... :)

Мисля че между две жени е по-голяма касапница biggrin.gif

хаха не знам това ти го каза :)

Това жените сами не можете да се разберете, а какво остава за нас клетите вечно виновни мъже?

Макс, аз мисля, че не сте виновни даже никак...но това си е мое мнение никой не задължавам с него... <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_baby.gif' alt=':baby:'> Даже мисля, че е излишно....дори и агресията е излишна...достатъчно напрегнат е света около нас, че да си създаваме и още негативна енергия...

Самата аз никога не съм злобяла.. прекалено обективна съм.. а и ми се струва безсмислено. Съвсем откровено си признавам когато едно момиче е по-красиво от мен, даже се кефя на такива жени, възхищавам им се! И се чувствам добре :)

Ей, ти ме тръшна със цялото си изказване така да се каже....сега го прочетох подробно и май май си много точна в написаното...И аз много се кефя на красиви жени както и на супер талантливи възхищавам им се не мога да злорадствам нито за красотата, нито за таланта, нито пък за интелекта на някоя достойна жена, абсурд просто...

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

• Автор

Точно липсата на каквато и да е завист или злорадство от наша страна поражда омразата.

Що ти не си като мене-люта,готова за скандали нонстоп с всеки biggrin.gif

Такива личности просто се захранват с енергията на другите,това са си енергийни вампири направо sad.gif

И не им ли дадеш дажбата-стават зли.

Хм... именно женската злоба и всичко свързано с предвземките на жените, ме кара в последно време да общувам и да се сприятелявам предимно с момчета... много по-интересно и приятно е общуването с тях...

Злобата.. хм, просто я игнорирай.. да, определено, когато отсреще целенасочено ти се поднася непрекъснато е доста трудно да се избегне, но какво пък... погледни позитивно.. така се учиш да не си като тях.. вижаш лошите черти у другите и се учиш да ги избягваш :wors:

А фактът, че е тръгнала да те обижда без да те познава като личност и характер, говори за зле скроената и душа и мироглед..

Редактирано от NejnoStava (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

haidukpikaso, съвет: не приемай нищо лично. Епитетите, с които те нападат всъщност са валидни за самите тях. Те говорят за себе си.

Редактирано от mecholari (преглед на промените)

Мога да кажа само :

1. Не спори с жена

2.Когато жени споряд не се намесвай

3.Никога не се карай с жена (за нас мъжете става въпрос)

Тези работи ги знам от личен опит :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.