Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Безплатен хостинг за снимки, който да разчита .sfd

Featured Replies

Търся безплатен хостинг за снимки (картинки),който да може да upload-ва sfd файлове.

• Автор
и какви са тея sdf файлове????

Абе исках да кажа в .sfd формат.

• Автор
е какъв е тоя sdf формат

Еми като jpg jpeg png gif bmp tif tiff swf ...

censored.gif

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

Редактирано от stanley56
Нарушаване на правилата (преглед на промените)

Кажи някоя програма която чете sfd... и аз за пръв път чувам този формат

А brw мисля че щом го е повторил 3 пъти ако не и повече не е згрешил ... има логика

• Автор
Кажи някоя програма която чете sfd... и аз за пръв път чувам този формат

А brw мисля че щом го е повторил 3 пъти ако не и повече не е згрешил ... има логика

Ти правиш ли разлика между sfd и PDF?Това са два различни формата.Програмата с която работя записва само sfd формати,ако записваше PDF щеше да ми е удбно,но няма хост,който да разчита sfd.!!!

Ти правиш ли разлика между sfd и PDF?Това са два различни формата.Програмата с която работя записва само sfd формати,ако записваше PDF щеше да ми е удобно,но няма хост,който да разчита sfd.!!!

Ако кажеш и програмата, няма да е зле. Срещал съм доста такива програми, които записват в свой формат, но обикновено имат и опция за записване в друг формат на крайния резултат.

ПП: Предполагам , че това е програма за flash гъзарии?

Да, видях, че това е Flash Designer Files ( .sfd). Програмата е Alligator Flash Designer. Във Files има опция за експорт на файла във SWF формат. Дано това да ти свърши работа .

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Ти правиш ли разлика между sfd и PDF?Това са два различни формата.Програмата с която работя записва само sfd формати,ако записваше PDF щеше да ми е удбно,но няма хост,който да разчита sfd.!!!

а ще кажеш ли името на програмата с която работиш? :dancing18:

censored.gif

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

Редактирано от stanley56
Нарушаване на правилата (преглед на промените)

Гледам, че темата пак е отворена. Експортираш както казах не един път вече в .swf и хост-ваш. Ето ти и безплатен хост : цък

ПП: гледам, че от началото на темата се говори за .sdf формат, а после за .sfd . Каква е истината?

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• Автор
Ако кажеш и програмата, няма да е зле. Срещал съм доста такива програми, които записват в свой формат, но обикновено имат и опция за записване в друг формат на крайния резултат.

ПП: Предполагам , че това е програма за flash гъзарии?

Да, видях, че това е Flash Designer Files ( .sfd). Програмата е Alligator Flash Designer. Във Files има опция за експорт на файла във SWF формат. Дано това да ти свърши работа .

Аз я деинсталирах biggrin.gif Пак ще я сложа и ще опитам.Благодаря.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.