Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Туристическите фирми

Featured Replies

Не съм сигурна, че не е коментирана темата, но в момента реших, че можем да поговорим за фирмите на които се доверяваме, когато решим да организираме нашата екскурзия или почивка.

Мои познати са недоволни от екскурзоводските услиги на някои фирми. Дали е до самия човек - екскурзовода, или фирмата пести от квалифицирани услиги?

Редактирано от Danieela (преглед на промените)

• 1 година по-късно...
  • Автор
Не съм сигурна, че не е коментирана темата, но в момента реших, че можем да поговорим за фирмите на които се доверяваме, когато решим да организираме нашата екскурзия или почивка.

Мои познати са недоволни от екскурзоводските услиги на някои фирми. Дали е до самия човек - екскурзовода, или фирмата пести от квалифицирани услиги?

Съжалявам, че никой не коментира темата, защото това би било полезно за бъдещи пътешественици. Сега имам конкретен въпрос и ако някой има информация дано отговори - Чували ли сте за туристическа фирма "Уиверсум травъл" и какви са отзивите за тях?

Конкретно за "Универсум Травъл" никога не съм чувал...Иначе аз работя в хотел,и имаме договори с някои от по-големите туроператори,като впечатленията ми са доста разнородни. Има туроператори,които наистина са големи професионалисти и си организират перфектно нещата - маршрути,настанявания,руминг листи,заплащания. Има обаче и абсолютни аматьори - постоянно променят резервациите,настаняването на гостите е пълен хаос,чакаме ги сума ти време после да ни платят услугата,въпреки че имаме договор,в който е посочен крайният срок за плащане...Все пак бих препоръчал да се насочвате към по-големите и утвърдени фирми - при тях всичко е по-добре уредено...

Принципно избягвам да позлвам услугите на туристически фирми, защото за някой пътувания дерат кожи и сама много по-евтино си сколасвам пътуването. Но за далечни дестинации съм ползвала "Астрал Холидейз" и съм доволна от услигите им.

• 3 седмици по-късно...

Има фирми, и фирми. Моят съвет е първо да провериш дали фирмата има лиценз.

Българска асоциация на туристическите агенции. Тук можеш да видиш всички членове и асоциирани членове. За да са там има защо. Въпреки, че и тук като навсякъде другаде, има изключения.

• 2 месеца по-късно...

Аз вече два пъти съм използвала услугите на Атлас-С и съм много доволна, Септември ще ми е трети

• 11 месеца по-късно...

На 25.04.2009г. с туристическа агенция "Моникатурс" с адрес гр. Пловдив пл. Ал. Батенберг 39, ет 2, офис 8, бяхме на еднодневна "екскурзия" по маршрут Рупите - Драма - Серес. Оказа се, че освен 20 минутния престой в Рупите неможахме да посетим други забележителности, както беше описано в програмата. Цялата "екскурзия" се състоеше в неорганизирано разкарване в окаян автобус по пътищата на Гърция. Организаторите нямаха доблеста да си признаят и да се извинят за това, че нищо от програмата не беше изпълнено. НЕ ползвайте тяхните услуги, ако желаете да прекарате добре.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.