Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Плоблем с картината в BSplayer.

Featured Replies

Проблема е че като пусна някой филм всичко ми излиза в зелено. :) Същият проблем го имам и в Windows Media Player.Странното е че когато пробвах с Nero ShowTime филма си тръгна нормално.(Щях да си гледам филма през Nero ShowTime,но след като не знам как да вкарам субтитрите се,налага да си оправя програмите.)

Редактирано от AleksofT (преглед на промените)

Явно имаш някой по-стар или обемен пакет с кодеци и някой от филтрите се гъбарка. Деинсталирай всички пакети с кодеци, рестартирай, почисти регистрите и инсталирай най-новата версия на някой пакет и нещата трябва да се оправят.

• Автор
...най-новата версия на някой пакет...

Били ми предложил някакъв пакет...

http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1...show&id=421

Аз ползвам само тези ! Важно е да направиш първо това,което Night_Raven ти пише !

Пакети - бол. По-известните:

K-Lite Codec Pack 2.84 Standard (7.1MB), Full е излишно голям.

X Codec Pack 2.1.3 Build 413 (6.9MB)

XP Codec Pack 2.0.6 (6.0MB)

Combined Community Codec Pack (CCCP) 15.12.2006 (6.6MB)

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

• Автор
http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1...show&id=421

Аз ползвам само тези ! Важно е да направиш първо това,което Night_Raven ти пише !

Добре,но тези кодеци не знам как да деинсталирам.

codecsdv5.jpg

Провери в Add or Remove Programs дали няма да ги има.

Ако ще инсталираш K-lite Mega codec pack/линка дето съм дал/,ще трябва да махнеш и Quike Time и Real Alternativ !

Те са част от K-lite Mega codec pack 1.65 !

• Автор
Провери в Add or Remove Programs дали няма да ги има.

Не,нямаги проверих и в CCleaner,но и там ги няма.

Сега какво?

Ако ще инсталираш K-lite Mega codec pack/линка дето съм дал/,ще трябва да махнеш и Quike Time и Real Alternativ !

Те са част от K-lite Mega codec pack 1.65 !

Благодаря че ми каза,но смятам след като си махна предишните кодеци да инсталирам X Codec Pack 2.1.3 Build 413

Редактирано от AleksofT (преглед на промените)

Start---Control panel---Add/Remove---Изчакваш секунди----Търсиш----Theokica DivX----Вдясно натискаш--Remove !

Изтеглих и инсталирах кодеците. Трябва да има Theorica Divx ;-) Codecs (remove only) в Add or Remove Programs.

• Автор
Start---Control panel---Add/Remove---Изчакваш секунди----Търсиш----Theokica DivX----Вдясно натискаш--Remove !

Благодаря за обяснението,но отдавна знам как се махат програми от Add or Remove Programs.

Ето ви снимка за да ви докажа че ги няма.

pakpp2.jpg

Това означавали че този кодеци са не действащи?Защото ако е така да почвам да тегля и да инсталирам X Codec Pack 2.1.3 Build 413

Далеч не значи, че кодеците не са действащи. Опитай да ги инсталираш отново и тогава да ги деинсталираш.

• Автор
Далеч не значи, че кодеците не са действащи. Опитай да ги инсталираш отново и тогава да ги деинсталираш.

Нямали по-добре просто да изтрия папката в която се намират файловете и да си инсталирам новите кодеци???

Инсталацията копира файлове и в C:\WINDOWS\system32, освен това вкарва доста редове в регистратурата. По-добре инсталирай кодеците наново и после ги деинсталирай.

• Автор

Изтеглих кодеците в .zip файл,но при опита да ги отворя ми излиза ето това съобщение.zipbj6.jpg

Изтеглих кодеците в .zip файл,но при опита да ги отворя ми излиза ето това съобщение.zipbj6.jpg

Файлът е повреден. Опитай да го изтеглиш отново и ако ползваш програма от рода на FlashGet, опитай да я НЕ теглиш файла с нея.

Между другото си ме блокирал на ЛС съобщения, затова не можех да ти отговоря.

• Автор
Файлът е повреден. Опитай да го изтеглиш отново и ако ползваш програма от рода на FlashGet, опитай да я НЕ теглиш файла с нея.

Между другото си ме блокирал на ЛС съобщения, затова не можех да ти отговоря.

Файла съм го изтеглил направо от Mozilla Firefox и колкото и пъти да го тегля все същата работа.

Ако може ми дай някакъв друг линк.

Файла съм го изтеглил направо от Mozilla Firefox и колкото и пъти да го тегля все същата работа.

Ако може ми дай някакъв друг линк.

Качих ти инсталацията на файлов хостинг - тук.

• Автор
Качих ти инсталацията на файлов хостинг - тук.

Сега ги изтеглих,инсталирах и след това деинсталирах.Сега да почвам ли да тегля някой от кодеците които ми предложи?

vijvg2.jpg

Сега ги изтеглих,инсталирах и след това деинсталирах.Сега да почвам ли да тегля някой от кодеците които ми предложи?

vijvg2.jpg

Да, но няма да е зле да почистиш и регистрите преди това.

• Автор

Забелязах че тука имам още някакви кодеци и не знам какво да ги правя.

codekpakqu5.jpg

Какво ви е мнението за тези кодеци.

За амнайсти път: деинсталирай ВСИЧКИ кодеци, филтри и пакети с кодеци, почисти регистрите и си инсталирай избрания от теб пакет на чисто.

• Автор

Проблема е решен.

Благодаря на всички и най-вече на Night_Raven.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.