Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възможно ли е да се копират снимки от PC на фотоапарат Sony

Featured Replies

Привет на всички, някой има ли представа дали е възможно да се копират снимки от PC на дигитален фотоапарат SONY DSC-S600 , който има само вграден а памет? Аз пробвах но ми излиза съобщение "the disk is write protected remove the write protection". Интересува ме дали въпреки това съобщение има някакъв вариант това да стане.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

По принцип може,аз съм със Samsung,и става,но мога да виждам само снимки,които съм снимал с апарата.Всички други снимки,включително ивсякакви други файлове ги запаметявам в апарата,мога да ги пренеса в неговата памет,но не и да ги видя.Все пак е фотоапарат а не лап-топ. :)

Интересно, в моето Sony DSC W-5 мога да запиша .mp3 примерно, но не и изображения. Съобщението, което ми излиза е, че не се поддържа тоя формат изображения. Тук гледам, че става въпрос за вградената памет. Вградената памет се ползва от фотоапарата за служебни нужди. Това може да се прочете в ръководството на фотоапарата, така, че е нормално да не може да се запише нищо на нея. как се заобикаля? Едва ли някой би се занимавал точно с тоя проблем :)

• Автор
По принцип може,аз съм със Samsung,и става,но мога да виждам само снимки,които съм снимал с апарата.Всички други снимки,включително ивсякакви други файлове ги запаметявам в апарата,мога да ги пренеса в неговата памет,но не и да ги видя.Все пак е фотоапарат а не лап-топ. ;)

Аха ясно, значи ако копирам снимки от PC- to, които са направени примерно със Olimpus, няма да излезе накрая все едно са направени със Sony?! В смисъл ще се вижда с какъв дигитален фотоапарат са направени нали, няма логика да се промени това??? :P:speak:

cielo , на доп . карта записвам всичко без разлика какво. Кажи моля те , че не мога да се поравя с моя dsc s 600 , как му променяш приоритет на бленда или скорост , и тия програми там как ги настроиваш ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.