Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как са убием скуката в училище?

Featured Replies

А, на бас, че има смисъл?!

Като говорите за такива работи се сетих за един разговор между учителя по Математика и един съученик

ученика пита: господине, защо изобщо учим математика? Каква полза има от нея .. все пак не искам да ставам инженер или физик...

учителя: Ами цецо искаш ли децата ти като те карат да им решаваш задачите да казват "тате е тъп защото не може да ни реши задачите"???

ученика: Ами тогава защо вашата дъщеря ходи на уроци по Математика?

-------------

Е тотална простотия беше тогава ... но и за мен всички предмети са важни и си имат някакво предназначение!

аз пък си мисля че кой както си го направи...

както и да е аз си ги приемам тия часове малко като разнообразие и не си давам зор има тооолкова по-важни неща в живота ми че най-малкото за което си мисля е...за колко ще мина 300 метра biggrin.gif

Важните неща, които днес определяш като такива, утре може да нямат за теб никаква стойност!

Много ми се иска да се срещнем след 10, 15 или 20 години и да науча твоето мнение по същите тези въпроси!

А, що се отнася до лакиране на ноктите, слагане на грим и други подобни за мен е проява на неуважение към учителя и неговия труд, колкото и маловажен да изглежда предмета му!

ама виж сега всеки учител ти показва какво минава при него и какво не.ако ти каже:ще закъснея щото ще пуша в тоалетната...едва ли е някой който влага кой знае колко труд и на който му пука.аз съм видяла че минава и че не ми се прави забележка и съм го направила(заедно с една съученичка)

и ехооо аз съм на 15!изградила съм си някакви цели в живота и се стремя да си постигна точно тях и мисля че ще успея защото вярвам в себе си!

Учителите също са хора и понякога имат нужда и те да пушат по една цигара!

Едва ли някой учител целенасочено ви показва какво минава и какво не, а ако е така, жалко, значи не си избрала най-доброто училище или просто директора не си е свършил работата, като е назначил такъв учител!

Друг е въпроса, че учениците все гледат да се възползват от някоя слабост на учителите си!

Много ми е приятно да си говорим, но трябва да лягам, утре можем да продължим!

В заключение: "Младостта рядко се вслушва в чуждия опит, но своя не отминава!"

охх...много се задълбочихме в тая тема

ама съгласи се с мен че по принцип на нас учениците доста често ни се случва да ни е скучно и когати ни отпуснат малко подивяваме

такива учители навсякъде ги има...веднъж каза на една съученичка "кифло"...

благодаря ти че се опитваш да ме убедиш в твоето мнение,знам че е за хубаво а не просто да спориш с мен но аз винаги ще си мисля че тези предмети са създадени за малко разнообразие и не трябва да си даваме зор

знам че тва с лакирането не е правилно ама кво пък сега... :speak:

• 13 години по-късно...
на 28.02.2007 г. в 8:16, estario написа:

В класа ми сме големи хора, но почнахме страшно много да играем през часовете на игри като морски шак, точици и игри на думи. Я дайте идеа с какво друго може да си запълваме времето и да убием скуката?

Купи си едни airpods и слушай музика или видеа в час.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.