Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с USB Flash Drive PQI !

Featured Replies

Здравейте,

купих си подвижна памет от 1GB на pqi. Разделена е на две части. На втората е сложен някакъв Notebook, който нито се инсталира, нито може да се изтрие. За инсталиране ми иска парола, която аз нямам, но дори и да имах немога да я напиша, тъй като малко след като се отвори дадения прозорец след това се затваря сам. Това със затварянето на прозореца се случи след ъпдейт от интернет на данни за паметта. За изтриване и дума не става - изписва ми, че е протектнато, форматиране също не става. И сега незнам какво да правя. А самия Notebook заема 9,89 мегабайта, които бих искала да ползвам за друго.

Според мен по добре се върни в магазина от където е била закупена и им обясни за какво става въпрос!

Аз мисля,че някои си е играл с тази памет преди да достигне до теб!!!!Успех!!!

Според мен по добре се върни в магазина от където е била закупена и им обясни за какво става въпрос!

Аз мисля,че някои си е играл с тази памет преди да достигне до теб!!!!Успех!!!

Мисля, че така ще е най-добре. Ще се върна в магазина, дано само не е изтекла гарацията - трябва да проверя това в документа ... Благодаря :angry:

Не виждам смисъл да се издребнява за 9-10мб .

Повечето нови флаш памети на PQI ги правят така , за да може ако желаеш , да си я заключиш с парола , и да не може друг или на друго pc да ти разглежда вътре информацията.

Вътре трябва да е имало записани и два pdf-файла , инструкция за ползване на english&china , няма да е лошо да я прочетеш.

Не виждам смисъл да се издребнява за 9-10мб .

Повечето нови флаш памети на PQI ги правят така , за да може ако желаеш , да си я заключиш с парола , и да не може друг или на друго pc да ти разглежда вътре информацията.

Вътре трябва да е имало записани и два pdf-файла , инструкция за ползване на english&china , няма да е лошо да я прочетеш.

Не става въпрос за издребняване, а за това, че когато нещо не работи е по-добре поне да се премахне и неговото място да бъде ползвано - поне аз така мисля. Не държа секретни информации на флашката, за да се тревожа кой ще я разглежда или ще бърника вътре с лоши помисли - тя е просто преносител, така че това не ми е проблем. Да, имаше 2 pdf файла, но неможах да ги отворя тъй като тогава нямах програмата, а след като колегата ми пробва да форматира флашката, за да махне Notebook-a, сещаш се какво стана с тях - за което съжалявам. Но обясних и в първото съобщение, че дори да имах парола, прозореца се затваря преди да успея да напиша каквото и да било в полетата. Както и да е. Посетих уебсайта на PQI и там има известно количество информация - дори мисля, че е всичко което ми трябва. Има дори и как да се премахне Notebook-а. Ще го разгледам по-подробно... Ако след това не се получи нищо, ще му мисля... Все още съм в гаранция така че няма проблем за сега...

Всичко е ок, приятелят ми оправи нещата, благодаря Ви все пак!

Ако все пак някой се сблъска с подобен проблем, т.е. иска да си махне Notebook-а, на този линк има инструкции как да стане това.

http://www.pqi.com.tw/product2.asp?TT=6&am...amp;PROID=275#1

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.