Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

толкова ли съм гаден

Featured Replies

Сега мои приятел беше наритан от фирмата за която работи по-най гадния начин но да не изпадам в подробности на утешителната вечер ми дойде адски гадна идея но не я споделих та мисля си да се сигнализира НСБОП за това че въпросната фирма ползва не лицензиран софтуер и то доста скъпичък .Е кажете ми сега дали е правилно ,че не споделих с никого от компанията и заслужава ли си да си толкова гаден, презумпцията ми бе, че и аз самия в моята собствена малка фирмичка ползвам е сещате се..... :wub:;):beer11:

толкова ли съм гаден

или толкова ли да съм гаден

Като не можеш да направиш Добро,по-добре не прави Нищо !

Ем щом ти е "приятел" мисля че трябваше да кажеш :wub:

• Автор

Моля, четете въпроса е правилно ли постъпих, че не споделих? :rolleyes:

Моля, четете въпроса е правилно ли постъпих, че не споделих? :rolleyes:

Не е моя работа , че шефа ми ползва нелицензиран софтуер. Така , че аз не бих споделял с който и да било неща от кухнята на фирмата.

Приятелят ти сам трябва да знае какво да прави, но не мисля , че тази идея е добра

Редактирано от jackass (преглед на промените)

Те тия от НСБОП слухтят и по форумите, така че когато те закопчаят признай си всичко ама всичко и тогава съвеста ще ти е чиста, отмъщението пълно и ще е смекчаващо вината обстоятелство.

Може би вече чукат на вратата ти. :rolleyes:

Само аз ли не разбрах нищо от написаното???

Не, и аз почти нищо не разбрах - във вълнението си авторът е забравил елементарни пунктуационни правила, така мисълта му е определено неясна и объркваща. Както и да е, разбираемо е що годе.

zik77777777, не ти намирам кусури, но и моят работен ден не бе лек, седмицата - също, последните не знам колко години не правят изключение... Сигурен съм, че е така за мнозина от членовете на форума, а и изобщо.

Защо не преспиш и утре пак да преосмислиш случката? Идеята за НСБОП е крайно неуместна, отмъщението не е най-подходящото решение в случая, а и по принцип. Какво точно се надяваш да постигнеш с него? Изхвърлили са те от работа (или приятеля ти, все едно) и какво от това? Да не би да се е свършил света? Чувстваш се унижен, неразбран, прекаран, изработен..., наречи го както щеш. А и защо не помислиш дали причината е само в шефа ти/му?

Не съм и не желая да ти бъда съдник, искаш съвет - получаваш го, но не си длъжен да се вслушаш в него.

• Автор

Уф никак ме няма с пунктуационни правила звучи ми като НАСА за напреднали.Еднозначните отговори ги разбирам дотук маи съм бил прав.

Това, че си помислил за нещо не те прави гаден. Не си длъжен и да споделяш всяка твоя мисъл с когото и да било. Така, че - Не си! Не се терзай повече с такива размисли.

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Мисля че не е редно фирмите да ползват нелицензиран софтуер.Случая обаче не е единичен,повечето фирми не плащат за програмите които ползват.В моята фирма положението е подобно.Съвета е да не се занимаваш с глупости.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Доколкото разбрах някакъв лиценз... абе не ги чаткам тия работи :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.