Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

-Приятели-

Featured Replies

Опитаха да ме направят тяхно подобие

Повечето от тях искаха да загладят острите ръбове на душата ми, за да спрат да ги пробождат.

Да ми помогнат да се избавя от пороците си, карайки ме да опороча единствения си принцип - да бъда себе си.

Предпочитаха да не ги дарявам със собственото си Аз, а да играя по сценарии, които да пишат те.

Мислеха, че душата ми е пластелин, от който могат да моделират клишета с мръсните си ръце.

Искаха да прекършат крилете ми, за да ме предпазят от болката на неуспешния полет.

Убеждаваха ме в безброй лъжи и искаха да ме превърнат в такава.

Съветваха ме да забравя миналото, но без него няма да знам коя съм.

...

Това бяхте вие, фалшиви мои приятели!

Искаха да прекършат крилете ми, за да ме предпазят от болката на неуспешния полет.

Това би направил всеки приятел...

Жалко е че в стремежа си да сме полезни, понякога ставаме досадни и вредим.Но не винаги...А понякога просто оставаме неразбрани.

Явно доста болка си насъбрала,но

Да ми помогнат да се избавя от пороците си, карайки ме да опороча единствения си принцип - да бъда себе си.

Щом признаваш,че имаш пороци-правилно са искали да забравиш миналото и да не бъдеш себе си-защото досегашното ти АЗ е свързано със тези неща.

За да започнеш отначало-просто престани да бъдеш "себе си" и започни нов живот,с ново АЗ.

Само така можеш да се освободиш от порочния кръг,в който явно си попаднала.........

Явно доста болка си насъбрала,но

Щом признаваш,че имаш пороци-правилно са искали да забравиш миналото и да не бъдеш себе си-защото досегашното ти АЗ е свързано със тези неща.

За да започнеш отначало-просто престани да бъдеш "себе си" и започни нов живот,с ново АЗ.

Само така можеш да се освободиш от порочния кръг,в който явно си попаднала.........

Ахъм...въобще сменяй Аз-овете като носни кърпички....То да беше толкоз лесно Трихо, щеше всичко да е къде, къде по- просто... :eek:

Наистина е страхотно. Много ми допада. Добре си го излислил.

• 3 седмици по-късно...

Повечето от тях искаха да загладят острите ръбове на душата ми, за да спрат да ги пробождат.

Предпочитаха да не ги дарявам със собственото си Аз, а да играя по сценарии, които да пишат те.

Мислеха, че душата ми е пластелин, от който могат да моделират клишета с мръсните си ръце.

...

Това явно е в душата ти и ти е тежало?!

Искаш да си себе си без да се съобразяваш с нищо, просто да бъдеш истинска :blink:

...

Приятелко, това е зов за свобода! Колкото до пороците, и дали да пороци или благословия, зависи от начина на разбиране на околните. А ти, търсиш ли тази вътрешна нагласа, която не ще ти позволи да грешиш?

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
Приятелко, това е зов за свобода! Колкото до пороците, и дали да пороци или благословия, зависи от начина на разбиране на околните. А ти, търсиш ли тази вътрешна нагласа, която не ще ти позволи да грешиш?

Хм, аз не искам да съм безгрешна, нито се мисля за такава :ph34r: Чрез грешките -свои или чужди, човек разбира истините за живота. Пък и какво е грешка? Действие, неправилно, неподходящо за даден момент...

И.... да. Искам да бъда истинска.. омръзнало ми е фалшиви хора, с измислен морал, безброй маски, които сменят взависимостот ситуацията и изгодата...

Редактирано от NejnoStava (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.