Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за конфигурация

Featured Replies

• Автор
E, честито и от мен! :) Я кажи за захранването - как е като шум, че моя FSP взе да ме дразни напоследък. Остана ми най-шумният компонент в куията и мисля да го сменя с един Chieftec GPS.

Ами какво да ти кажа - на мен най-шумният в кутията ми е вентилатора на процесора... Дори в quiet mode. А захранването не се чува хич :) . В тази връзка да благодаря на Lyudmil за писачката - този ASUS наистина си го бива като тишина и показатели! Пък и ориентира какво има под капака ;) ...

- laugh.gif:Pcool.gif

Поздрави за машинката :ph34r: ( Чакаме да кажеш как е с клока :ph34r: )

Покорно благодарим за монитора :wors: ! Засега съм страшно доволен!

Но няма да оувърклоквам сега, понеже не ползвам процесора за кодиране или нещо такова в момента... Видеото е по-слабичко и дори и като се клокне прилично (660/1750), пак няма да оправдае един сериозен клок на процесора според мен.

Като си взема новата видеокарта, тогава ще го изстискам и ще видя на какво е способен 4300 на въздух.

Shuurfak rai Shedler, честито и от мен!

Колкото до видеото - не се коси - нали е само временно решение cool.gif

Онзи Epsilon 600W колко без пари го даваш :yanim: не че ми трябва, ама аз да питам biggrin.gif

Редактирано от hattamotto (преглед на промените)

За да не правя нова тема, да питъм тук какво ви е мнението за Asrock 775 dyal - vsta

. Може ли да му сложа C2D след време и диск sata II диск. Избрах такова хибридно дъно, защото сега имам ddr400 , ata Hitachi 80gb, fx5200, celeron D346.

За да не правя нова тема, да питАм тук какво ви е мнението за Asrock 775 dyal - vsta

Лошо :clap: Чипсет VIA за процесор Интел .... ( не е най-добрата комбинация). С поддръжката едновременно и на ДДР и на ДДР2 ще стане ...... :clap: Можеш да си използваш старата AGP карта пълноценно, но ....... решиш ли да минеш на PCI-E ,гледай какво става -

1 x PCI-E x4, support PCI-E x16 graphic card
- (можеш да слагаш нова карта, но ще работи само до х4) -изобщо ... по-добре не се захващай с това дъно cool.gif

Може ли да му сложа C2D след време и диск sata II диск
Конро може и да опиташ да сложиш (ама не е сигурно дали ще тръгне), за sata II диск забрави -
2 x SerialATA (1.5Gb/s),

По-добре не рискувай или преди да купиш C2D-то поискай да го тестват специално на твоето дъно, може въобще да не захапе говедото.

Иначе липсата на S-ATA 2 не е болка за умиране, пак можеш да си земеш бърз диск с перпендикулярен запис и много кеш, просто ще бачка в режим S-ATA (150Mb/s) :clap:

Благодарско за отговора! по принцип видеото не ме бърка шот малко сляп си падам, интерсува ме главно паметта, процесора и харда. Може ли да ми предложите някакво друго дъно, с едновременна подръшка на ddr400 и ddrII, както и на ata, sataI и sataII. Да не е много скъпо де.

Не бих ти препоръчал такова хибридно дъно, независимо от производителя и сокета на процесора. Все пак не си казал какъв процесор ще се слага на това дъно и т.н. - дай малко повече инфо де, не се стискай.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.