Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искате ли покани за Demonoid.com

Featured Replies

Ако може и за мен на [email protected]

• Отговори 2k
  • Прегледи 233,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

1.sorry za latinotzata no sam izvan bg. 1 ako moje i edna pokana za men,zashtoto ot kakto zatvoriha bg trakerite i ne moga da namerq nishto balgarsko nikade. mnogo shte sme blagodarni ne samo az ,a i oshte nqkolko balgari ako pratite edna pokana i na [email protected] blagodarim predvaritelno :whist:

1.sorry za latinotzata no sam izvan bg.

1 ako moje i edna pokana za men,zashtoto ot kakto zatvoriha bg trakerite i ne moga da namerq nishto balgarsko nikade.

mnogo shte sme blagodarni ne samo az ,a i oshte nqkolko balgari ako pratite edna pokana i na [email protected]

blagodarim predvaritelno :help:

Едва ли в демоноид ще намериш нещо българско... арена и аватaрбг си бачкат без проблеми..

Редактирано от RedCross (преглед на промените)

Ето ви три кода които трябва да използвате при регистрация кликайки тук

http://www.demonoid.com/register.php?with_invite=1 !

Всеки код се ползва поотделно т.е. като кликнете на адреса по горе ползвайте само един от кодовете !

Като някой използва даден код от тези подолу нека да пише в темата че е използван определеният код за да го изтрия !!!

Code 1 : pfmbz3lgp3

Code 2 : c4br3ep06

Code 3 : l3xwra4k

Редактирано от flirtcho (преглед на промените)

Мерси за третия код. Да си жив и здрав

Хайде сега тези, които зеха от тука кодчета и са регнаха ... да дадат по 1 код... няма пак да пишем 10000 мнения :offtopic_s:Публикувано изображение мейла ми е [email protected]

Редактирано от Cealtex (преглед на промените)

ама за какво са тия покани като е безплатна регистрацията

Първо да се извиня за латиницата ... Второ : Public registrations are closed To avoid running out of resources, the public registrations are closed. We open the registrations from time to time, usually on fridays (GMT), so please check back later. You can still register if you have been invited by a current member. If you have an invitation code, click here. Ivo141, ако имаш нещо проблем с превода казвай да ти помогнем :P

Ми, ако не е нахално, бих желал и аз една покана. Пощата мие [email protected] Просто там има образователни програми, където не се намират другаде!

Едва ли в демоноид ще намериш нещо българско... арена и аватaрбг си бачкат без проблеми..

В момента не е нужна покана за www.demonoid.com.Преди малко се регистрирах без проблем :wors:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.