Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Програма за създаване (композиране) на музика (merged)

Featured Replies

Отплеснахте се от темата... Искам си програмата :whist:

Айде да е по-скоро ако може, че ше издавам албум :wors:cool.gif

• Отговори 66
  • Прегледи 62,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

А правилата на форума?

Прочети ги и наблегни на точка 2.10 :whist:

Знам, беше просто реторичен въпрос. :wors: Приема ли се?

Fifa: Добре, но занапред да няма такива въпроси! :)

Мерси за труда, но аз търся професионална програма подобна на Fruity Loops която да е по-лесна за употреба ;)

Чувал съм отлични отзиви най-вече за Steinberg WaveLab :P , както и за Sony ACID Pro :) и Adobe Audition :wors: ! Не са особено "лесни" :whist: обаче (въпреки, че това е индивидуално ;) )...

P.S.: draj3, как пък няма емотиконка с тропане с крак тук, а ;) ?

P.P.S.: А ше дадеш ли по един диск на нас, тука?

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

Мерси за труда, но аз търся професионална програма подобна на Fruity Loops която да е по-лесна за употреба :whist:

Програма която прави качествено нещата и да е лесна за употреба, няма.

ТУК има доста такива програми.

Редактирано от DiDokal (преглед на промените)

Знам, беше просто реторичен въпрос. :wors: Приема ли се?

Fifa: Добре, но занапред да няма такива въпроси! :P

Слушам и изпълнявам BOOS. :whist:

Аз предлагам тази програма:Cool Edit Pro 2.1-

(Best Audio Editing Software now known as Adobe Audition)

Професионална е използват я в Музикалната академия София :) УСПЕХ!

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

^^ANGELSING^^ мерсаж cool.gif

Благодаря на всички за помоща ще ми свършат работа програмите :)

Cakewalk SONAR 4.0.3 Producer Edition

Достаточно мощная разработка от известного производителя, направленная на реализацию принципа "все в одном" по отношению к звуку. В программе реализовано очень много новшеств. Разработчики попытались создать приложение, работающее в области записи, сведения, редактирования, MIDI, СD, видео, Интернета и так далее. Программа стоит на грани между философиями виртуальных студий и мультитрековых рекордеров. Импорт музыки из: AIF, ASF, AU, AVI, BUN, MID, MP2, MP3, MPEG, MPG, SND, WAV, WRK. Поддерживаются DXi и VST плагины.

Professional results are within your reach with SONAR 4 Studio Edition. Studio Edition is a special version of SONAR 4 designed for project studios and aspiring professionals.

Studio Edition is built upon the same core engine and feature set of SONAR 4 Producer Edition. Below is a matrix highlighting some of the key differences between the two versions.

Редактирано от xsakex (преглед на промените)

^^ANGELSING^^ мерсаж cool.gif

Благодаря на всички за помоща ще ми свършат работа програмите ;)

:) Винаги можеш да разчиташ на помощта ми относно музиката.

Пък и с каквото мога ще помагам на всички. ;)

Да видим дали ще излезе от мен :rap::jumping11: Надявам се да изляза с некфо яку нещу не с аку :wow:

Да видим дали ще излезе от мен :rap::jumping11: Надявам се да изляза с некфо яку нещу не с аку :wow:

cool.gif Някой си търси белята усещам аз. :P

Е май няма такава програма, каквато търся.

Cakewalk SONAR 4.0.3 Producer Edition

Достаточно мощная разработка от известного производителя, направленная на реализацию принципа "все в одном" по отношению к звуку. В программе реализовано очень много новшеств. Разработчики попытались создать приложение, работающее в области записи, сведения, редактирования, MIDI, СD, видео, Интернета и так далее. Программа стоит на грани между философиями виртуальных студий и мультитрековых рекордеров. Импорт музыки из: AIF, ASF, AU, AVI, BUN, MID, MP2, MP3, MPEG, MPG, SND, WAV, WRK. Поддерживаются DXi и VST плагины.

Professional results are within your reach with SONAR 4 Studio Edition. Studio Edition is a special version of SONAR 4 designed for project studios and aspiring professionals.

Studio Edition is built upon the same core engine and feature set of SONAR 4 Producer Edition. Below is a matrix highlighting some of the key differences between the two versions.

Програмата е страхотна. Знам че я използват много за обработка на записи. Друга подобна е мисля че: Sound Force.

Е май няма такава програма, каквато търся.

cool.gif Кажи каква точно търсиш и ще можем да потърсим.

Постави някакви критерии. :)

Определено такава програма няма.Няма и порше-пикап-дизел.Много да върви,малко да гори и много да товари.Ако си решил да се занимаваш наистина сериозно с музика ти трябва програма която да е професионална.Само че този тип софтуер изисква поне минимални познания в музиката.Ако решиш да се занимаваш бих ти препоръчал "FL Studio" или по-малките версии "FruityLoops"

Link: censored

Според мен и моето скромно мнение,най-добрия софтуер за правене на музика в момента е "Reason"

Link: censored

За целта ти трябват и някои семплери.

Семплерите в своя си софтуерен вариант не се различават много от хардуерните варианти,

а в определени ситуации при по мощно РС даже може да понесат зареждането на повече семпли.

Повечето фирми разработват собствени формати, които могат да се използват само с техния софтуер или хардуер.

За целта се ползват конвертори, но трябва да се има предвид че от това може да се загуби качеството на семпъла, ако не се обработи внимателно, за това за начинаещите препоръчвам да използват семплерите които са предназначени за съответния формат.

Kontakt 2 – Един много добър продукт на Native Instruments, работи със собствен формат, много удобен интерфейс, който позволява лесна обработка на *wav във формата на програмата.

Формат - *nki,*nkm.

Virtual Sampler – Спокойно може да се нарече универсалния семплер.Това може би е единствения семплер, който може да чете всички известни формати! Има много удобна опция за четене директно от Image файлове освен Iso и останалите познати формати чете и директно акайските формати без нужда за конвертиране.Освен че има самостоятелна версия, вече е вграден в Сонар 4.Собствен формат на семплера - *Vs3.

Giga Studio 3 - Само за гига семпли - *gig.

Новата версия на софтуера не е съвместим със всички аудио карти.

Sample Tank XL – Работи със собствени семпли - *sth.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

пробвай ниакой от продуктите на steinberg-cubase VST5.0 multilanguage,Теглил съм я от дата.бг,или не6то на Cakewalk-music creator.Успех.

Песен не се прави толкова лесно колкото си мислиш, камо ли албум. Трябва бая литература (за съжаление която е много малко преведена на български)за звукозапис, мастеринг.Също така за да направиш някаква музиката, трябва да имаш музикален усет, и идея за мелодията, и идея за нейното интерпретиране.С повече желание и инат, и поне малко талант FruityLoops като за начало ще ти свърши прекрасна работа.

Редактирано от alp (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Търся програма за правене на музика... по подразбиране да е хип-хоп никаде не можах да намеря затова реших да пиша тука

Благодаря ви предварително

Редактирано от stanley56
Непълно и неясно заглавие (преглед на промените)

Ако не умееш да боравиш с нотите ето ти линк към Hio Hop ejay 6/програмата има готови семпли,подреждат се и става музика.Пиятно е за губене на време :yanim:/

Ако умееш,да боравиш с нотите ти препоръчвам FL Studio/нямам линк за нея/ .На нея трябва да си композираш музиката нота по нота.Това се отнася за всеки инструмент който ти трябва.

Ако имаш въпроси питай.

С Уважение:

• 1 месец по-късно...

Програма за създаване и запис на музика?Коя е най-добрата програма за запис на музика?

Интересувам се от това, коя професионална програма според вас е най-добра и Моля за линк към програмата, която според вас е най-добра.

Благодаря предварително.

Ако не е правилно формулирана или не е на място темата Моля модераторите или админите - да бъде преместена в подходящото за нея място или, ако има такава да се изтрие.Но наистина Моля за помощта Ви или поне за насоки.Важно е за мен.Благодаря Ви :whist:

Само за звукозапис, или за програмиране на музика и звупозапис едновременно?

Да, за звукозапис и програмиране на музика...

Мисля, че едновременно - както ти си го написал...Мерси.

Едни от най-добрите са Steinberg Cubase, Propellerhead Reason, Emagic Logic и др.

http://www.steinberg.net/35_1.html Steinberg Cubase

http://a.parsons.edu/~avsys/homework6/stev...abletonlive.gif Propellerhead Reason

http://www.harmony-central.com/Newp/MusikM...range-large.gif Emagic Logic

Това са програмите които ми препоръчваш предполагам.

А безплатно теглене от някъде има ли - на някоя и линк към нея да ми дадеш? Мерси.

Ето ги:

Cubase - http://www.steinberg.net/983+M52087573ab0.html

Logic - http://www.tweakheadz.com/review_of_logic_6.htm

Reason - http://cachepe.zzounds.com/media/quality,8...360d79e5a09.jpg

Програмите са платени и незнам дали е редно да давам линкове за теглене на пълните версии

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.