Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вашето мнение за моя сайт, моля!

Featured Replies

Сайата е културно направен,харесва ми.Бих добавил още едно-две неща към казаното до тук...отнасящи се към дизайна.

Ще си позволя да предложа,да потърсиш друго решение с шрифтовете,особенно на заглавията.Много хора,подценяват заначението на шрифтовете,но те имат голямо значение,за цялостната естетика на нещата.

А като тематична насоненост,е повече от полезно.Успех!

Благодаря за отзивчивостта и ценните съвети! :)

Опитах веднага линка, но ме смути сумата, защото става въпрос за 72, а не за 10-на лева. Аз ли бъркам нещо или това е нормалната цена?

Виж цената само за домейн. Тя е 6 лева за 1 година. Ако е на .com вече става 16-18, но ти си знаеш най-добре.

Сайта е супер,

дава необходимите минимални познания и те са поднесени стегнато и с вкус.

Радвам се, че има такъв сайт на български език.

А за желаещите повече -- можеш да ги насочиш към една страничка с изброени подходящи четива cool.gif

• 1 месец по-късно...

Приятелю, сайта ти ми хареса много. Радвам се на такива сайтове, правени от хора, които са водени от ентусиазма си. Относно това, къде да си качиш сайта мога да ти дам едно добро предложение: Както другите ти споменаха - регистрирай си един домейн на .info и си хоствай сайта в някой външен доставчик. Аз ползвам bizhat.com (за регистрация Тук)- Дават 50 mб място - 5 гб месечен трансфер, което ти е напълно достатъчно за твоя сайт. Качването на сайта става през FTP (удобно и лесно). Само пренасочваш домейна към сайта ти и няма да имаш проблеми. Така сайта ти ще се вижда от цял свят. Според мен трябва да пуснеш 1 форумче за да може да се дават мнения и предложения. Също така да привлечеш хора, които да ти помагат в поддържането на сайта (за материали, идеи). Това е от мен - дано да съм ти момогнал

Успех!!!

Сайта е много информативен и страшно ми хареса, но постарай се да го оптимизираш така че например тъам където е текст с картинка , си го направи само текст , така ще го олекотиш

Ами една малка забележка - на менюто ако може при ролоувър да не се възстановява картинката за галерията - много дразни, хвърли едно око през Firefox, за да видиш какво имам предвид. Обаче хубаво начинание - продължавай в същия дух.

• 1 месец по-късно...

Сайтът е НАИСТИНА добър!

Само две малки забележки:

1.0 - В началната страница на места има много малки шрифтове. /виж през Opera/

2.0 - На места информацията е оскъдна.

3.0 - Всичко друго е OK

Сайта е много добър

1.0 - В началната страница на места има много малки шрифтове. /виж през Opera/

съгласен съм, Всичко друго е супер

Идеята ми харесва. Моят съвет, е да му купите добър домейн и да го хост-нете в atspace.com. Хората ти дават безплатно 50Мб място и още екстри. От година и нещо съм на тях и нямам никакви проблеми. Успех в начинанието...

• 1 месец по-късно...

Така.. разглеждах форумите и видях тази тема и ми хареса сайта ти ;)

Така.. ако можеш да ми кажеш това дето се движе от страни (НАВИГАЦИЯ ) JavaScript ли е и ако може да ми го пратиш защото много ми харесва ;)

10х предварително :)

Невероятно ценно нещо :yanim:

Това търсех отдавна на български :clap:

Много ми трябваха тия богове,защото съставям кръстословици :clap:

Сега се чудя как да си ги подредя по азбучен ред всичките sad.gif

Да почвам великия китайски труд или има измислена програма и за това подреждане :yanim:

Похвално...Тези които искат да научат интересни неща мисля че това е саита....Апък повечето вазрастни казват че от интернета се затапявало... :):):P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.