Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ъплоуд на снимки - къде?

Featured Replies

Искам да кача няколко снимки в НЕТ-а, за да ги направя "видими" за всички. Някой би ли споделил къде може да стане това. С тези нови промени съвсем се объркаха нещата.

Благодаря.

Искам да кача няколко снимки в НЕТ-а, за да ги направя "видими" за всички. Някой би ли споделил къде може да стане това. С тези нови промени съвсем се объркаха нещата.

Благодаря.

<{POST_SNAPBACK}>

http://www.imageshack.us/

Благодаря.

<{POST_SNAPBACK}>

Click me!

Powered by The Търсачка

Powered by The Търсачка

<{POST_SNAPBACK}>

Това беше велико Сталик, ако разрешиш ще го ползвам и аз, та дано най-накрая да направим нашата търсачка инструмент за ползване.

В тази връзка ще споделя нещо още веднъж:

Драги потребители, ако не сте сигурни дали съществува дадена тема, първо потърсете в съответните раздели, използвайте търсачката или питайте нас - модераторите, защото ние познаваме форума най-добре и можем най-лесно и бързо да ви помогнем да откриете темата ако съществува.

Това беше велико Сталик, ако разрешиш ще го ползвам и аз, та дано най-накрая да направим нашата търсачка инструмент за ползване.

<{POST_SNAPBACK}>

[offtopic] Нямаш пробелм! :) [/offtopic]

В тази връзка ще споделя нещо още веднъж:

Драги потребители, ако не сте сигурни дали съществува дадена тема, първо потърсете в съответните раздели, използвайте търсачката или питайте нас - модераторите, защото ние познаваме форума най-добре и можем най-лесно и бързо да ви помогнем да откриете темата ако съществува.

<{POST_SNAPBACK}>

Прав си, но знаеш, че търсачката не намира всичко, а ако всеки пита модератор, преди да постне тема ще стане мазало.

:)

Съгласен съм, че не намира винаги, но това зависи и от начина, по който се използва и дали я използват само веднъж или са наистина упорити. Поне да се ползва и да се ползва наистина, а не само да се отбива номера, защото е по-лесно да се пусне тема. А ние модераторите така или иначе търсим за съществуващи теми, използваме търсачката за да ги покажем на "прегрешилите" и т.н., по-добре ако наистина някой потребител не е сигурен, да му кажем дори и с едно "да" или "не" дали дадена тема същесвува.

:)

• Автор

И как трябваше да формулирам търсенето в търсачката?

И защо си сигурен, че не съм я ползвал? Това, че търсачката не намира всичко съвсем не значи, че не я ползвам!

Не съм казал, че не си я ползвал, апелирах към другите потребители за по-широко използване на търсачката и ползването й с повече от една ключова дума. А иначе ти как мислиш, че ние намираме други теми, по тема, която е пуснал накой потребител - търсим по ключови думи от тези, които той самият е написал.

В твоя случай с ключова дума "картинки" която я има и в твоята тема открих и другата тема, но пак ти казвам, че не визирам точно теб, а апелирам към всички потребители, да използват по-често и по-качествено търсачката.

• Автор

Благодаря ня всички Ви.

Един от горепосочените адреси ми свърши чудесна работа, която можете да видите на ТОЗИ адрес.

Съжалявам, че не е във вашият форум, което нядявам се да не ми навлече преоблеми.

Благодаря.

http://snimka.bg/

Това е новия портал към Инвестор.БГ, там може да качиш своите снимки и ти предостъпват над 100МБ ако не се лъжа.

Като давате линкове към български ресурси ще кажете ли кои са видими извън България? Защото повечето не са. Пък и в темата се пита "всички" а не "в България"

Като давате линкове към български ресурси ще кажете ли кои са видими извън България? Защото повечето не са. Пък и в темата се пита "всички" а не "в България"

<{POST_SNAPBACK}>

Тъй като на повечето потребители интернета към българските сайтове им е по-бърз, освен това интерфейсът е на български, пък и там ще видят снимки на други българи реших да дам линкове само към български страници, като съм подчертал факта че това не са всички а са само български.

В момента почти всеки хостинг предлага прекрасна видимост към останалия свят и въпреки че не съм ги тествал от чужбина (боже, според теб кой като дава линкове тества как се вижат от целия свят?) предположих, че няма да имат проблем.

Когато някой дава линк към data.bg пак ли реагираш така?

Редактирано от littleclown (преглед на промените)

Питам да не е проработил някой. Допреди няколко месеца само dir.bg се виждаше отвън, а data.bg hit.bg и други такива не се виждаха. Интересува ме, защото трябва да качвам неща, които трябва да са достъпни например от руски форуми. А май половин България няма достъп до data.bg. Дори и единия ми acount кой знае защо няма достъп до ресурси на БТК, дори и официалния им сайт.

Попитай някой познат в чужбина. Точно сървърите със снимки би трябвало да се виждат от всякъде - нали все пак искаш да покажеш на хората какво си снимал.

Можеш да влезеш в някой чужд irc сървър или да попиташ в ICQ някой от канада да речем.

• 1 година по-късно...

И аз да се включа скромно в темата:

iMage

Не твърдя, че е скриптът е по-хубав от imageshack или подобните на него, но определено е изчистен от всякакви реклами (не мисля и да слагам). Видим е и извън България!

• 2 седмици по-късно...

Аз лично качвам в www.bgportal.net Сървъра се намира в България и имам доста добра връзка към него, а и всички мои познати от чужбина виждат снимките ми прекрасно. Досега съм нямал проблеми. След като се регистрираш получаваш 1GB място - безплатно.

• 1 година по-късно...

Благодаря.

Можеш да ги качиш тук: http://bgkosher.com

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.