Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли разлика между тия захранвания?

Featured Replies

Ще си купувам захранване за домашния компютър и като цена/качество съм се спрял на тия модели:

http://www.mostbg1.com/most/Item.aspx?itemid=32662

http://www.mostbg1.com/most/Item.aspx?itemid=35621

http://www.mostbg1.com/most/Item.aspx?itemid=33344

Озадачава ме обаче че не пише да има разлика,пък и са еднакви на външен вид.Някой знае ли какво означава PNF/PNR/THN?Продавал съм PNF и PNR и гледам няма външна разлика,интересува ме някой дали е по-запознат?Приемам и предложения за захранване(ново) 350W със 120мм перка до 50 лева крайна цена.На сайта на Fortron намирам информация за 350 PNF и 350 THN.Знам че няма да се мина и с трите модела ама ми е любопитно.

На базата на: FORTRON FSP350-60THN-P се правят Blue Storm моделите, съответно това е моята препоръка, но ако си с по-стар процесор, който дърпа от 5V линия, вземай PNF модела.

лично аз бих си взел PNF модела...

• Автор

Процесора е Sempron 2600+/64byt/s 754.Нямам някакви допълнителни устройства които да дърпат повече ток.Компютъра е скромен,вградено видео(6100),1 гб рам.Сегашното захранване го купих с кутията(Foxconn 3GTLA 350W) и ми върши работа ама искам да си взема тихо.

edit

лично аз бих си взел PNF модела...

Защо?Иначе и на мен PNF ми е най-познато като модел.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

1. не ми се карайте, просто изразих мнение... нали за това е форума?

2. от всичко, което съм прочел за конфигурациите и захранванията навсякаде се препоръчва PNF на фортрон като евтино надеждно решение...

3. убийте ме на идея си нямам каква е разликата... пак ще кажа, просто изразих мнение...

извинявам се, че казах каквото мисля...

Разликата м/у THN-P и PNF e лек маркетингов трик на FSP (донякъде). PNF и THN-P са напълно еднакви, а THN е същото, но без пасивното PFC. При THN-P уловката е, че замазват очите с допълнителен SATA конектор и по спецификации при standby консумира <1W. За безшумно захранване мога да ти препоръчам Seasonic...

• Автор
Разликата м/у THN-P и PNF e лек маркетингов трик на FSP (донякъде). PNF и THN-P са напълно еднакви, а THN е същото, но без пасивното PFC. При THN-P уловката е, че замазват очите с допълнителен SATA конектор и по спецификации при standby консумира <1W. За безшумно захранване мога да ти препоръчам Seasonic...

В такъв случай ще гоня цената.Къде да видя цени на това Seasonic?

Хмм, лошото е, че в момента няма доставки (това не го помислих). Навремето имаше в Аргус...и по случая отново оставаме на вълна Fortron. За съжаление май са най-достъпните в България (няма голям избор от гледна точка на цената)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.