Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Call of Duty 4

Featured Replies

Да им *** ******* тъпа на тия. Как може да се направи толкова изродска мисия, бе ... ?! Играя на хард (или там каквото е ... 3-тата трудност). Стигнах до това място с виенското колело, където съм сам с тоя сакатия капитан и ми идват батальони от по 100 души, па хеликоптери, па кучета, гранати летят. Как подяволите е възможно да се мине това?!?!?!?!??! Е тая мисия ми развали хубавата представа за играта! И Рамбо няма да оцелее тука еб@ти! Толко много не се бях нервирал на игра ... може би от 3 години насам, когато на Most Wanted ме хващаха куките 18 пъти подред, точно преди да изтече времето и да почна да ползвам pursuit braker-ите ...

Помогнете с малко акъл, моля! Залагам ония детектори за движение, ама те не стигат дори за поволината от първата вълна, камо ли за следващите 3 ... Имам някво С4, ама не мога да залагам, само някъв детонатор, дето колкото и да го цъкам нищо наоколо не гърми. В най-добрият случай на спасителният хеликоптер му оставаха 2,8 километра до мястото. Това са си 2 минути насред огъня, а и патроните са в оскъдно количество. Кажете някое местенце да се покрия или де да знам ...

Бях гледал 1 клипче в youtube .Един пич се скриваше зад 1 от сградите,където никой не идваше.Като идва хелито само взимаше капитана и го минаваше.Ще го потърся :)

• Отговори 191
  • Прегледи 33k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хах, специално мисиите в Чернобил съм ги минавал на Ветеран. Другите не, обаче тези в Припят ме плениха толкова много,ч е ги играх десетки пъти. Та, към проблема ти. Вярно е, че тва място е може би най-трудното от мисията. Тъй като мене ме убиваха от един изстрел на ветеран, ми трябваше някакво местенце, където хем да пазя себе си, хем да пазя капитана. Значи първо оставяш капитана там горе, на полянката да си чака хели-то. След тва, в твое ляво ще има едни ръждясали колички. Отиди зад тях и клекни/залегни зад някоя. Задръж примерно Lean Left за да наблюдаваш капитана. Когато нещастниците дойдат за тебе ти ще си встрани от тях и ще можеш да ги убиваш един по един с AK-47 (при мене свърши идеална работа). В същото време, ако по някаква случайност те решат, че капитана си заслужава да бъде убит повече от тебе, те ще бъдат изключително слепи и ще им трябват около 5 метра за да се прицелят в него. Тогава ти или ще ги убиеш с АК47 или ако не ги виждаш, мяташ една гранта и готово. Тактиката с C4-то сигурно ще свърши работа... Но като цяло най-лесно се минава, когато ползваш тези колички, вляво, като прикритие. Успех! П.П. Гледай картата и гайгеровия си брояч за радиация, защото близо до тези колички има радиация. Препоръчвам да избереш Калашника като Primary weapon, защото както каза ти "патроните са в оскъдно количество", а калашникови патрони има навсякъде из нивото, а Калашника сам по себе си е достатъчно силно оръжие за да ги нокаутира от 2-рия изтрел в шкембето :speak: П.П. Фактически става дума иманно за това прикритие, за което jamc говори :) Не съм гледал клипа, но при моята стратегия става абсолютно същото. Не знам дали е същата, но специално тази с количките я открих аз, след като ме убиха няколкостотин пъти. Пиши, ако запецнеш :P

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

@jamc ... ако намериш клипчето, ще е много добре. Мерси!

@Crimsader ... добра идея. Само дето нямам АК и както казах, не разбрах как да ползвам С4. Да речем, че успея набързо да обиколя 2-3 трупа и взема АК и патрони. Дали ще имам време да се скрия? И ако не взема АК, ще успея ли да направя таквото казваш със снайпер?

Много ме е яд. Попринцип не си падам много по FPS-тата (освен CS :)), но така и така имам десетина от най-новите шутърчета на компа, викам си да ги почна едно по едно. Ама ... е такива положения ме отказаха преди време от тия игри (Doom 2 ... имам пушка с двайветина патрона ... имам само една врата през която да мина ... и зад нея има по 20 от 5-те най-силни чудовища. Не мерси!) и май май пак натам са тръгнали нещата ...

ПП: Сега гледам това -

... на 6-тата минута започва екшъна. Утре ще пробвам, а сега отивам да умра, защото в 6 без 10 трябва да ставам Публикувано изображение

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Еми, не е задължително с АК47 д го минеш, ама както ти сам каза патроните са голям проблем на това ниво, а за АК47 има в изобилие :) Не знам, може да ти стигнат и малко, ако си по-точен, но лично аз изливам дъжд от патрони върху лошите, дори след като съм ги нацепил в главата Публикувано изображение С G3 или G36 мисля, че пак ще стане щото отрпеките ги ползват и тях, а G36 е най-изордското оръжие правено някога :P

И аз играя повече стратегии и по-малко FPS, но след дълги разцъквания на всички възможни версии и модове на RTC: Wolfenstein стигнах до извода, че при FPS-тата най-важното е да не се отказваш и да пробваш постоянно с различни стратегии. Ако си спомняш Wolfenstein - Agent Blaskovich VS German Army & Zombies... :) Ела ги трепи рояците! Спомням си на един мод имаше даже ниво, което го минах за месец и половина :)

Донт гив ъп!

Със снайпера не те препоръчвам, щото ше трябва да избиваш по десетина двайсетина на екс, а с бавния снйпер ще се видиш в чудо.

За C4-то не знам, никога не ми е хрумвало да ползвам експлозиви (освен гранати) в бой срещу пехотинци. Ако все пак имаш от ония Satchel Charges или някакъв вид мини, хвърли една-две насред полето и после като видиш, че навлеците се приближават, гърмиш експлозива с някакво оръжие и КАБУМ! Enjoy the show :)

Аре успех! И знай, че щом играеш на хард, най-трудното предстои :)

Поздрави!

Да им *** ******* тъпа на тия. Как може да се направи толкова изродска мисия, бе ... ?! Играя на хард (или там каквото е ... 3-тата трудност). Стигнах до това място с виенското колело, където съм сам с тоя сакатия капитан и ми идват батальони от по 100 души, па хеликоптери, па кучета, гранати летят. Как подяволите е възможно да се мине това?!?!?!?!??! Е тая мисия ми развали хубавата представа за играта! И Рамбо няма да оцелее тука еб@ти! Толко много не се бях нервирал на игра ... може би от 3 години насам, когато на Most Wanted ме хващаха куките 18 пъти подред, точно преди да изтече времето и да почна да ползвам pursuit braker-ите ...

Помогнете с малко акъл, моля! Залагам ония детектори за движение, ама те не стигат дори за поволината от първата вълна, камо ли за следващите 3 ... Имам някво С4, ама не мога да залагам, само някъв детонатор, дето колкото и да го цъкам нищо наоколо не гърми. В най-добрият случай на спасителният хеликоптер му оставаха 2,8 километра до мястото. Това са си 2 минути насред огъня, а и патроните са в оскъдно количество. Кажете някое местенце да се покрия или де да знам ...

Ето клипчето

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Благодаря! Ако Undercover-a се окаже fake, ще играя CoD и сигурно ще го мина ;)

Туко що минах мисията със оня сина на Закаев (или както се казва). Много тъпо се гръмна Публикувано изображение ... Колко мисии още ми остават?

10 сикунди не ми стигнаха да въведа скапаните кодове за ракетите. Е тва е най двазнещата игра в света, заклевам се Публикувано изображение

Врътнах я ... Оценка от човек необичаш шутери: 10. Просто повече никога няма да играя шутър на хард Публикувано изображение И не мога да мина Епилога. За това време ми се струва невъзможно :)

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

10 сикунди не ми стигнаха да въведа скапаните кодове за ракетите. Е тва е най двазнещата игра в света, заклевам се Публикувано изображение

Врътнах я ... Оценка от човек необичаш шутери: 10. Просто повече никога няма да играя шутър на хард Публикувано изображение И не мога да мина Епилога. За това време ми се струва невъзможно ;)

Аз не съм я превъртал на Хард , но щом са го направили така , значи е възможно ;)

Ако става въпрос, играта може да се мина и на Veteran с много търпение и опити :P Колкото до Епилога - там само трябва да бягаш и да стреляш, времето е най-важно... Мисля, че са я направили за да се правят точки на Arcade на нея. С един приятел се състезавахме кой ще направи повече точки на Veteran на тази мисия, така че на Hard едва ли има нещо, което сериозно да те възпрепядства. CoD 4 първо я превъртях на Medium, после на Hard и най-накрая колкото успея да мина на Veteran :)

• 2 седмици по-късно...

При опит да се свържа с сървър ми изписва

''For low ping players only''

ОК значи въпросът ми е следния:

Как мога да си понижа PING-a.

Ако някой ми помогне ще съм много благодарен. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Забравих да спомена,че сърварите са Cracked Servers.

Редактирано от epos1986 (преглед на промените)

Смени си нета и си спри BitTorrent програмата и Skype...

При опит да се свържа с сървър ми изписва

''For low ping players only''

ОК значи въпросът ми е следния:

Как мога да си понижа PING-a.

Ако някой ми помогне ще съм много благодарен. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Забравих да спомена,че сърварите са Cracked Servers.

няколко команди,които биха ти помогнали:

/cl_maxpackets 100

/rate 25000

/snaps 30

но като цяло може нета да ти е зле

ОК къде ги въвеждам тези команди. Нета ми е ADSL-6Mbps. И при online тест за скороста на нета ми показва Ping между 60 и 80.

• Автор

В конзолата, lol. Отваря се с бутона ~. Той се намира точно от ляво на единицата.

C4 се слага с десен бутон и се гърми с ляв. А иначе играта е супер, но по-принцип не препоръчвам който и да е FPS да се започва направо от HARD. Аз винаги играя на Medium. Hard и Veteran са за хора дето искат да си докажат,че са "дъ бест", а аз си го знам така че не ги играя на такава трудност. :P

Редактирано от loloto (преглед на промените)

Дали мога да я подкарам на 512 рам и 1.8 процесор ?? Публикувано изображение и благодаря за инфото :) :) :wors:Публикувано изображение

Дали мога да я подкарам на 512 рам и 1.8 процесор ?? cool.gif и благодаря за инфото worshippy.gif worshippy.gif worshippy.gif cool.gif

Да.

Зависи и с каква видео карта е. При мен например с 2.5гхз процесор и 1гб рам така и не отлепи, точно заради шиб@ната видео карта, щото не поддържала pixel shader 2.0 ли какво беше, не помня точно, защото беше отдавна... Картата ми е Nvidia FX5200

Еми да, то всъщност тя е най-важната, но един приятел с Radeon 9000 и кусур я играеше на medium без проблеми :lol6: Просто е дяволски добре оптимизирана играта!

Дали CoD 4 ще ми тръгне на PC - Windows XP,, AMD Sempron 2400+ ,1.67 GHz , 512 MB of RAM сори за английския , е дали ще ми тръгне?

Боже! Ами прочети по-горните коментари... Зависи от видеокартата ти!

ОК някой може ли да ми даде Бългърски CRACK сървър. Но в някой,който се събират хора.Защото пробвах в няколко и бяхме 3 макс. 7човека. Мерси.

Редактирано от epos1986 (преглед на промените)

Инсталирах си днес играта - кракната всичко. Пускам играта и избирам solo>new game>regular и пръц! Нищо не тръгва да ми се зарежда... Идеи?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.