Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Call of Duty 4

Featured Replies

Ми незнам.Ако имам време ще потърся. Публикувано изображение

• Отговори 191
  • Прегледи 32,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Свалих си пунк бъстара и го инсталнах но като вляза в някои сървам ми дава вечен бан защо...?

Свалих си пунк бъстара и го инсталнах но като вляза в някои сървам ми дава вечен бан защо...?

Защо ли? Публикувано изображение Може би случайно си с пиратска версия на играта :angry:

Еми тогава защо са направили сървари с пунк едвали те са с истинската>?

не вярвам да е защото е с пиратска версия,и аз съм с пиратка а нито веднъж не съм имал ПБ БАН...

• 1 месец по-късно...

Какво трябва да се направи на това ниво за минем напред има 3 парашута в жълто отивам до тях нищо не ми предлага да направя седим пред една скала с ограда с др. и не мога да разбера какво да се направи .Нивото е това дето съм го оградил.

Редактирано от mrawkata (преглед на промените)

я опиши по-подробно нивото....но май трябва да отидеш където ти свети жълто и да натиснеш "F"

за да те улесня:Call of Duty 4:Modern Warfare Video Walktrough

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

Такова ниво НЯМА в Call of Duty4:Modern Warfare...но все пак разгледай линк-а който съм ти дал по-горе

Едит:Играта ти да не е на език различен от английския?

Пич,объркал си темата,този въпрос е за темата за Call of Duty5

Линк с преминаване на мисията:http://www.youtube.com/watch?v=9kBEi91-AlM,http://www.youtube.com/watch?v=tn4G26tTRls&feature=related

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

имам лек проблем с пънкбъстър-а,след като играя 2 минути ме изхвърля и пише че имало проблем с PubkBuster.exe.....свапих pbsetup и го ъпдейтнах но няма промяна....

Превъртях играта преди много време, но съм забравил само едно нещо. Някакви пачове, фиксове и тем подобни трябваше ли да слагам?

мда

М/У другото не забравяйте че на 1-ви август излиза демото на сингълплеър картата където действието е в Русе,Бъгария :)

Да благодарим на Obuwanbul да това че се е захванал с подобно начинание

Най накрая излезе Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеhttp://######/details.php?id=183105&hit=1,изисква инсталирана играта,моля прочетете коментарите за да видите как се инсталира Публикувано изображение ревюто е от моя милост Публикувано изображение

• 4 месеца по-късно...

Защо като си пусна игра в сървъра който си избрах, ми излиза постоянно Key Code in use. Please try reconnecting later?

Защо като си пусна игра в сървъра който си избрах, ми излиза постоянно Key Code in use. Please try reconnecting later?

Защото си с пиратска игра, пише ти че СД кея ти се олзва, защото този СД кей е към торент, който го използват 500 човека.

Здарвейте, Опитах да стартирам Start New Server,но ми излиза това. Как да го оправя?

post-189242-1260025555,5_thumb.jpg

Защото си с пиратска игра, пише ти че СД кея ти се олзва, защото този СД кей е към торент, който го използват 500 човека.

Значи няма мулти и на тази игра а? Лошооо...

Значи няма мулти и на тази игра а? Лошооо...

Или кода ти се използва от някой или се опитваш да влезеш в легален сървър.

Или кода ти се използва от някой или се опитваш да влезеш в легален сървър.

Имаше един сайт с краккнати сървъри... мм някой може ли да ми даде линк към сигурен сървър който е пробвал на пиратско копие?

Имаше един сайт с краккнати сървъри... мм някой може ли да ми даде линк към сигурен сървър който е пробвал на пиратско копие?

:offtopic: Праскай един Team Fortress 2 и си на кеф.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.