Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова звукова карта

Featured Replies

Мисля да си взема нова звукова карта. До сега винаги съм бил с вградена, а съм чувал, че разликата е огромна. Ще я ползвам основно за музика и от време на време за филми. Тонколоните ми са Unitek SP-968 5.1. Ще мога ли да усетя подобрението с (или въпреки) тях ?

Забелязах, че не е много голям избора при звуковите карти.

Creative AUDIGY SE 7.1 24bit, OEM

51.58 лв

Creative Audigy4 /SE, 7.1, OEM

117.40 лв

Знам, че криатив са добри, а тези са в ценовата граница, която мога да си позволя, така че м/у една от двете трябва да избирам.

Струва ли си да взема по-скъпата ? И ако можете да дадете други предложения... заповядайте :) . Ще съм ви благодарен!

ами да ти кажа честно аз от моята вградена звукова съм си доволен... само и смених драйверите с последните и заспа... не виждам смисъл след като имаш вградена да даваш пари за отделна...

:) оооо я послушаи здеавко87 и изхвърли тея 5.1 канала... вземи си стерео... то е най-доброто...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Опреденелено разликата в качеството на звука ще я чуеш , особенно с колони с по голяма мощност >50вата.

Creative картите имат много нисък шум , а за звуковите ефекти (при повече от 2 канала ) имат отделен DSP процесор, нещо,което нямат 99% от вградените карти.

........... или послушай нашия всеобщ любимец Психото (ама как точно се е кръстил ) и си вземи поне още 3 комплекта колони, та да работят на ОБЛЕКЧЕН режим ( така и не разбрах къде ще се облекчават, ама айде )

а по темата - дори по-малкият модел е напълно достатъчен за всекидневна употреба - дори и микрофон ще си сложиш спокойно - за Скаипа

Ако взимаш звукова карта гледай да не е като тези дето си избрал с обозначение SE :P

Ако имаш паричките взимай ТОВА, ако ли не е ТОВА cool.gif

• Автор
Ако взимаш звукова карта гледай да не е като тези дето си избрал с обозначение SE :P

Ако имаш паричките взимай ТОВА, ако ли не е ТОВА cool.gif

Защо ?

По принцип мислих да си взимам първата, но се токазах, но на въпроса ти. Четох из някои форуми, че това са орязани продукти и всъщно се препоръчват, точно не мога да ти обясня какво имлипсва, ама по добре дай повечко пари и си вземи качествено саундче и спокойно ще си служи години наред :P

• Автор

X-FI XTREME MUSIC BULK

Цена: 82.50 USD = 118 лв

AUDIGY 4 /BULK

Цена = 91 лв

Общо взето за едни и същи цени става въпрос.

X-FI XTREME MUSIC BULK

Цена: 82.50 USD = 118 лв

AUDIGY 4 /BULK

Цена = 91 лв

Общо взето за едни и същи цени става въпрос.

Тоя X-FI къде го гледаш :rolleyes: аз миналата седмица търсих и навсякъде е около 140-150лв + ДДС. да не е да не смяташ ДДС-то. Аз бих предпочел X-FI поради това, че играя игри и гледам HDTV и това до малка или голяма степен олекотява професорчето :yanim:

• Автор

В линка ти по-горе biggrin.gif . Може и без ДДС да е, не знам.

Без ДДС е, долу го пише с червени букви, но хората май са точни, аз сега от тях ще взимам видео :)

• Автор

А какво е това BULK ?

А какво е това BULK ?

Ами по принцип занчи "на едро"...

Ама в случая с хардуеъра е вид "опаковане" - само продукта (в случая картата) - може и да е в пликче и с ръчно изпечен диск с драйверите, ако хората се смилят...

Ами по принцип занчи "на едро"...

Ама в случая с хардуеъра е вид "опаковане" - само продукта (в случая картата) - може и да е в пликче и с ръчно изпечен диск с драйверите, ако хората се смилят...

Еми би трябвало да ти дадът драйвери, пликче и лепенка biggrin.gif Разликата е в лиспата на кутията и някаква книжка, май така разбрах от един пич :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.