Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Sony DSC-S500

Featured Replies

Здр.Може ли някой да ми каже как да си смъкна видеото от фотоапарата защото аз не мога да се сетя по никакъв начин.Може би има някви настройки във фотоапарата защото като го пъхна в компа и ми показва само снимките?Някакви идеи ?

Здр.Може ли някой да ми каже как да си смъкна видеото от фотоапарата защото аз не мога да се сетя по никакъв начин.Може би има някви настройки във фотоапарата защото като го пъхна в компа и ми показва само снимките?Някакви идеи ?

Как ти показва само снимките? Да не би да ползваш програма, която отваря само снимки? При това положение няма да ти се покажат видеофайловете. Пробва ли директно да отвориш папките на фотоапарата от my computer? В директорията DCIM/101MSDCF примерно трябва да се намират всички файлове. Числото 101 зависи от папките, които си създал на фотоапарата. Може да е 102, 103 и така нататък.

• Автор

Да влизах в My computer и от там във фотоапарата но и там го няма видеото.От фотоапарата съм селектнал папка 102 но в компютърът дори не ми показва че има папки ?

Да влизах в My computer и от там във фотоапарата но и там го няма видеото.От фотоапарата съм селектнал папка 102 но в компютърът дори не ми показва че има папки ?

Искаш да кажеш, че като избереш фотоапарата се отваря празен прозорец? Или ти се появяват папки, но в тях само снимки? Би трябвало да ти се появи нещо подобно:

2007-04-30_124842-1.png

Втората и четвъртата папки са скрити, а снимките и видеото са в първата папка, в която се намират подпапките на фотоапарата 101MSDCF, 102MSDCF, 103MSDCF...

Това не се ли появява?

• Автор

Ох на мене пък съвсем различно не ми го показва като нов дял а : 349874_orig.jpg

По принцип трябва да са 2 папки а то показва само снимките в тая в която съм селектнал от фотоапарата

А нямаш ли диск със софтуер към фотоапарата. Там има програма, с която можеш да отвориш и копираш съдържанието на картата. Освен това става и с много други програми за изображения и музика.

• Автор

Инсталирах програмата отдавна и засече фотоапарата.Ама тая програма май само за снимки.Сега като дам Import Images не може да засече апарата.Дай ми линк към някоя програма да копирам всичко от картата в компа ако може ?

Пак само снимките показва.

Не знам какво да ти предложа вече. Досега не си ли успявал да смъкнеш видео от апарата? Предлагам ти да пробваш на друг компютър и ако тогава не стане - търси проблема в картата. Още нещо ми хрумна. Махни си флаш паметта и пробвай да запишеш видео с вградената памет на фотоапарата. Предполагам, че за да запишеш видео, ще трябва да нагласиш качеството на клипа на СТАНДАРТ.

• Автор

Ок ще пробвам и ще кажа какво е станало.Оправих го.Във фотоапарата беше нагласено PTP на USB Connect.Промених го на Mass Storage и се оправи.Мерси много :)

Редактирано от Blader (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.